2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bizim babamız dolabimizi sifonyerimizi ve komodinimizi yapti kuzum..
cocuk odasi olmadan once bos odamız da bi baza yatak vardi zaten tam bi genc kiz odasi oldu yani..
bizim yatak odamiz içinde park yatak aldik koyduk kuzum..
bencede park yatak cok mantikli ve kullanisli ama yinede tercih senin bebişim

bende şimdi netten bakıyordum kraft'ın park yatakları güzel gibi yarın gidecem bakmaya büyük ihtimalle bende park yatak alacam herkez öneriyo sagol canım cevabın içinde

Lansinoh elektrkli 2 li canim ben cok memnunum zaten tavsiye ile almistim

Günaydın kızlar.az önce doktor kontrolünden geldik.çatı muayenemizi de olduk.hiç korkulacak bir şey değilmiş.boyum kısa diye çatımın dar olma ihtimali vardı ama doktorum hem sen çok rahatsın hem bebek ufak dedi.eğer sen de yapabilirim diyorsan normal doğumu bekleyelim , ben sana güveniyorum dedi.ben de size güveniyorum dedim ve normal doğumu denemeye karar verdik.doğum konusuna karar verince heyecanlandım.çünkü hep doğumu bebişimin başlatmasını istiyordum.şimdi sezeryan bile olsa en azından doğumu oğlum başlatmış olacak.bakalım ne zaman gelecek bebişim.bizden haberler böyle.

Ne güzel ikna etmişsin kocişini.rahat edersin annenin yanında.inşallah rahat bir doğum geçirirsin.haberlerini bekliyoruz.

Canım ben lansinoh elektrikli ikili pompa aldım.daha kullanmadım ama yorumlar çok iyiydi.arkadaşımda da medela nın elektrikli manuel pompası var.o da çok memnun.

Ne güzel ikna etmişsin kocişini.rahat edersin annenin yanında.inşallah rahat bir doğum geçirirsin.haberlerini bekliyoruz.

ayy canim vajina kemigimde cok agri var bide adet olacakmisim gibi bacaklarim kasiklarim agriyo bugun insallah gecer..
evet dr yat deyince el mahkum kabul etti..

Benim memelerde felaket halde.senin taktigi deneyeyim cok canin yaniyor.ilk 3 4 dk bayilacak Gibi oluyorum sonra uyusuyo.oglum icin dayanmaya calisiyorum.

Bende aynıydım canım dişimi sıka sıka emzirmekten dişim agrıyor.ama şuan daha iyiyim.rahatca emziriyorum.ben zeytin yagını kızımın poposunada sürüyorum çok iyi geldi kızarıklık kalmadı hiç.krem sürersende memelerini açıkta bırak bol bol havalansın.inş.iyi gelir sanada çok zor bir acı valla

Selam anneler birazdan doktora gidiyoruz kontrol için 40. Haftanın bitmesine az kaldı ama bende tık yok.dua edin benim için de.

canım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin resminizi bekliyoruz

Cnm gozunaydin tüm doğum yapan arkadaslarim hayirli olsun benimde hemen sutum gelmedi inan hic uyumadan 3 gün 3 gece bebeğimi emzirdim 3 gününsonunda geldi damla damla vardi onla idare ettik arada sşekerli su verdim sarilik olmasin diye simdi iyiyiz şükür hic bor pompa bebegin çektiği gibi çekmiyor

Güzel anneler hepinize merhaba,

Gecen hafta 04.04.2014 14.15 de minik meleğim canım kızımı kucağıma aldım. 1 haftadır çok şükür beraberiz.Dış dünyaya alışmaya çalışıyor bal suratım Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Doğum yapacaklara ise hayırlı doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…