- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
Merhaba güzel anneler, geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Doğum yapan arkadaşlar var ise hepsini çok çok tebrik eder, bebişleriyle beraber sağlıklı uzun ömürler dilerim.
Bizim bugün kontolümüz vardı 39+1 günlğk olduk. İlk defa alttan muayenede etti doktorumuz.
Ama "Allah senin inandırsın tık yok hala" dediHiçbir açılmam yokmuş
Sonra ultrasonlar baktı suyu kan akışı vs iyi dedi
Doktoruma bugün ağzınızdan çıkacak bir kelimeye bakıyorum nolur zorunlu sezeryan diyin dedim, oda bana normal doğum yaparsak bana müteşekkir olacaksın emin ol çok çabuk toparlanırsın diyerek moral verdi. Önümüzdeki perşembe günüm doluyor eğer o güne kadar doğmamış olursa, bebeğin durumuna bakarak 1 hafta-10 gün daha bekleriz dedi
Çok sıkıldım beklemekten, hiçbir belirti ağrı sancı sızı birşey yok, sadece arada vajinadaki kemiklerim acıyor.
Fiziksel olarak herhangi bir şikayetim 9 ay boyunca hiç olmadı ama bu son günlerde duygusal anlamda çöktüm sanki zamanı geçiremiyorum
Kizlar bugun kontrolum vardi nst ye girdim.cok bi sancim çikmadi.ebe tansiyonumu olctu ve tansiyonum 14 9 yuksek çikti.dr .idrar tahlili istedi .sonuc idrarimda protein kacagi var + 3 hem de. .seni hemen yatirmamiz lazim dedi .sok oldum tabi ben.ayaklarim bacaklarim hep şisti zaten .ama ben bunu normal ,hamilelikten dir diyodum..simdi ne olacak bilmiyorum.dr bekletmicez cok diyor.kizlar dua edin.hic hazir degildim
Kizlar bugun kontrolum vardi nst ye girdim.cok bi sancim çikmadi.ebe tansiyonumu olctu ve tansiyonum 14 9 yuksek çikti.dr .idrar tahlili istedi .sonuc idrarimda protein kacagi var + 3 hem de. .seni hemen yatirmamiz lazim dedi .sok oldum tabi ben.ayaklarim bacaklarim hep şisti zaten .ama ben bunu normal ,hamilelikten dir diyodum..simdi ne olacak bilmiyorum.dr bekletmicez cok diyor.kizlar dua edin.hic hazir degildim
slm arkadaşlar. bugün akşam saat 4 de kontrole gittim. biraz sancım olduğunu söyledim. doktor alttan baktı bir santim açılma var ama bu ayda normal dedi. bebeğim 3 kilo olmuş 49 cm de boyu maşallah. suyu çok iyi dedi.herhangibir sancın olursa muhakkak gel dedi. yarım saat öncesine kadar bir şeyim yoktu. ama şu an sancım var sanki 25 dk da bir geliyor sancı ayağada kalktığımda sanki bebek düşecek gibi hissediyorum ağırlık çöktü iyice aşağı.
bir saat falan bekleyecem. belki suyum veya nişan gelir. ondan önce gitmek istemiyorum. ama olurda artarsa gidecem. dua edin ne olur
. yarın 37 bitiyor. en azından 38 i doldursak iyi olacak.
yarın sabah kontrolümüz var inşallah acıklığım vardırda doğuma alır inşallah
günaydın taze anneler benim son 2 günüm
ve bende hala bir şey yok. eşimde stres yapmaya başladı.
pazartesi doktorum açılma varsa suni sancı vericek.
zorlu bir süreç beni bekliyor.
ama kızımı düşününce her şeyi unutuyorum.
bol bol uyuyorum. gebeliğimin başından beri
uykucu oldum çıktım. bebiş geldiğinde insallah böyle olmam
hadi bakalım hayırlısı cnm geri sayım başladı
tarihlerimiz aynı hadi bakalım kim önce ipi göğüsleyecekben de çarşamba günü muayene oldum 1 cmlik açılma varmış bana da bugün de doğabilir 41. hafta da dedi pzt ye randevu verdi. bende akıntı ve mide bulantısı var bazen de ağrı hayırlısıyla gelsin bebişlerrrr
Son günler stres yapıyo,zaman geçsin diye ben de gündüzleri uyukluyorumaz kaldı ne güzel,sonra hepsi unutulucak,sağlıkla gelsin bebişin
aynen zamanda geçmiyor.
bende uyukuluyorum.
uykucu oldum çıktım.
telefonlara bakmaktan bıktım.doğurmadın mı daha
diyen diyene.
5.aydan itibaren her gece yatmadan önce karnıma ve göğsüme lierac sürdüm her banyodan sonra nemliyken bütün vücuduma bebe yağı sürdüm şimdilik çatlağım yok şükürrrr
kızlar merhaba .dun ela m zor bır normal dogumla dunyaya geldi.butun dogum yapan arkadaslara HAyırlı olsun.ılk fırsatta yazarımm
kızlar merhaba .dun ela m zor bır normal dogumla dunyaya geldi.butun dogum yapan arkadaslara HAyırlı olsun.ılk fırsatta yazarımm