2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar bugun kontrolum vardi nst ye girdim.cok bi sancim çikmadi.ebe tansiyonumu olctu ve tansiyonum 14 9 yuksek çikti.dr .idrar tahlili istedi .sonuc idrarimda protein kacagi var + 3 hem de. .seni hemen yatirmamiz lazim dedi .sok oldum tabi ben .ayaklarim bacaklarim hep şisti zaten .ama ben bunu normal ,hamilelikten dir diyodum..simdi ne olacak bilmiyorum.dr bekletmicez cok diyor.kizlar dua edin.hic hazir degildim

tarihlerimiz aynı hadi bakalım kim önce ipi göğüsleyecek ben de çarşamba günü muayene oldum 1 cmlik açılma varmış bana da bugün de doğabilir 41. hafta da dedi pzt ye randevu verdi. bende akıntı ve mide bulantısı var bazen de ağrı hayırlısıyla gelsin bebişlerrrr

Tansiyon tehlikeli birsey, kontrol altindasin en azindan, Allah yardimcin olsun.

Tansiyon tehlikeli birsey, kontrol altindasin en azindan, Allah yardimcin olsun.

Günaydın, keyifli hafta sonları

Moraller yerinde kuzular huzurludur inşallah

Allah yardımcın olsun canım, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

yarın sabah kontrolümüz var inşallah acıklığım vardırda doğuma alır inşallah

Allah gönlüne göre versin gülüm, güzel haberlerini bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım. Kontrol altında ve iyi olmaniza sevindim. Rabbim kolay bur doğum ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

günaydın taze anneler benim son 2 günüm
ve bende hala bir şey yok. eşimde stres yapmaya başladı.
pazartesi doktorum açılma varsa suni sancı vericek.
zorlu bir süreç beni bekliyor.
ama kızımı düşününce her şeyi unutuyorum.
bol bol uyuyorum. gebeliğimin başından beri
uykucu oldum çıktım. bebiş geldiğinde insallah böyle olmam

Canım bizi de haberdar et,gönlüne göre olur herşey inşallah

Son günler stres yapıyo,zaman geçsin diye ben de gündüzleri uyukluyorumaz kaldı ne güzel,sonra hepsi unutulucak,sağlıkla gelsin bebişin

Günaydın hatunlar..
benm dünkü kasılmalarin sebebi minigim pozisyon değiştirmiş..
govdemiz soldaydi saga gecmis..
bunun dışında daha hiç bi belirti yok..
esim kardesim gözümün içine bakiyo sancı yok mu daha diye..

Canım, akıntı bendede var Mide bulantısı gibi bişey oluyor böyle ama arkasından hemen wc ye gidiyorum tam ishal sayılmam ama ona benzer bişey olmuşum Valla her tür belirtiye açığım yeterki gelsin artık bebiş Sende ne güzel açıklıkta varmış, inşallah çok uzatmadan gelir bebişlerimiz canım

Son günler stres yapıyo,zaman geçsin diye ben de gündüzleri uyukluyorumaz kaldı ne güzel,sonra hepsi unutulucak,sağlıkla gelsin bebişin

aynen zamanda geçmiyor.
bende uyukuluyorum.
uykucu oldum çıktım.
telefonlara bakmaktan bıktım.doğurmadın mı daha
diyen diyene.

kızlar merhaba .dun ela m zor bır normal dogumla dunyaya geldi.butun dogum yapan arkadaslara HAyırlı olsun.ılk fırsatta yazarımm

Hala hastanede konrrol altindayim.tansionum olculuyor .ilac veriyolar 4 saatte bir .bir de sakinleştirici.beni cok halsiz birakiyor.agrim sizim yok şuanda.naapsam.koridorda mi yurusem ki.:18:

Allah yardimcin olsun tatlim

merhaba kızlar! hepiniz ve bebişleriniz iyisiniz umarım...
doğumu bekleyenlere Allah kolaylık versin!
dün oğlumuzu doktora götürdük. doktor çok az kilo almış hem anne sütü hem de mama takviyesi yapın dedi.
sağlık ocağında gene topuk kanı alındı of çok ağladı oğlum ağladım orada
oğlum da hep kıpır kıpır tıpkı karnımdaykenki gibi:) ondan mı az kilo aldı bilmiyorum...
dün akşam göğüs çatlakları beni mahvetti. ağladım acısından emzirirken uyuştu acıdan resmen. göğüs koruyucu aldım olmadı en sonunda madesasol diye bi krem kullandım biraz rahatlattı. her yolu denicem hem emzirmek istiyorum hem de bazen dayanamıyorum...

5.aydan itibaren her gece yatmadan önce karnıma ve göğsüme lierac sürdüm her banyodan sonra nemliyken bütün vücuduma bebe yağı sürdüm şimdilik çatlağım yok şükürrrr

evet bende 4.aydan beri her banyodan sonra bir de karnımda gerginlik hissettiğimde bebek yağı sürüyorum normalde tenim çok hassas olmasına rağmen çok şükür daha bir tane bile çatlağım yok..

kızlar merhaba .dun ela m zor bır normal dogumla dunyaya geldi.butun dogum yapan arkadaslara HAyırlı olsun.ılk fırsatta yazarımm

Hayırlı olsun canim, gözünuz aydın. Rabbim anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…