kızlar yarın sabah erkenden sezeryana giriyoruz. sancı falan yok sadece su geldi. eve geri döndük. annemler gelecek gece apar topar oldu.
Hayırlısı olsun suni sancı vermediler mi size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yarın sabah erkenden sezeryana giriyoruz. sancı falan yok sadece su geldi. eve geri döndük. annemler gelecek gece apar topar oldu.
Amin amin amin....
Allah razı olsun canım.
İnşallah geçer, çok kötü ağrıyor çünkü.
Ne yaptıysam geçmedi.
Sana da çok ama çok geçmiş olsun canım.
İnşallah atlatirsin hemen.
Çok mu geldi su ?
Bir anda oluyormuş suyunun gelmesi.
1+1= İdil ♥
Eşimle kalkıp diş acile gittik.
Sağolsun bakacak kişi oturduğu yere yapışmış kalkana kadar 10 dk geçti.
Hanım efendi pc den müzik begeniyor kendine.
Neyse baktı su an sadece antibiyotik verebilirim dedi ve ya isterseniz iğne yapalım dedi oturdu yerine.
Eşim kapının önünde bizi izliyor baktım zor tutuyor kendini.
Dedim yalnız ben hamileyim farkında mısınız...
Aaaa gerçekten dedi.
Eşimle ben tabi sinir küpü olduk.
Eşim kalk gidelim bundan kimseye Hayır gelmez dedi.
Kalktik.
Yahu saat olmuş 2 sana gelecek hastanın durumu acil ki gelmiş.
Kadın oturduğu yerden kalkıp bi insanın yüzüne bakmıyor.
Eşimin lafından sonra arkamizdan yapılabilecek birşey yok kimse müdahale edemez dedi haspam.
Yine ağrı yanıma kar kaldı.
1+1= İdil ♥
Uyudum ve ağrıdan uyandım
Allah düşmanımın başına vermesin böyle diş ağrısı...
Gül gibi geçen zamanımı bana zehir etti.
Hemde doğum öncesi...
İnanılmaz ağrıyor, ağrıdan uyandım şimdi uyuyamıyorum.
Bunun yaşattığı stresi 9 ay boyunca yaşamadım.
Elim ağrı kesicilere gidiyor, bebeğime bir şey olur düşüncesiyle içemiyorum.
Rabbim beni şimdiden imtihan ediyor gibi annelik konusunda.
Ben şu 3 günde nasıl doğum yapamadım kendime inanamıyorum.
Doktor da yapabileceğim bir şey yok dedi.
Bunun stresi insanı katil eder.
Saat 10 da kontrolüm var.
Bari sabah etseydim uyuyarak
Bu prima sürekli kaçırıyor, ya da ben bezlemeyi beceremiyorum
Hayırlısı olsun, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah.
Çok geçmiş olsun canım. Sanirim günde üç tane parola izin veriyor doktorlar. Inşallah hafifler ağrıların.
Allah yardımcn olsun tatlım parol agri kesici alabilirsin aslında dis agrisina dayanılır mi yoksa
Bu prima sürekli kaçırıyor, ya da ben bezlemeyi beceremiyorum
Hayırlısı olsun, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah.
Çok geçmiş olsun canım. Sanirim günde üç tane parola izin veriyor doktorlar. Inşallah hafifler ağrıların.
Yok canım ya bir defadan değil ısrarını yapar gibi ama sanki kontrol edemedim kendiliğinden gider gibi panikte yaptım bekliyorum şimdi belkide ıhlamur falan icmistim ondanda olabilir ilk kizimda suyum birden boşalmıştı.şimdi senin durumunda çok kötü ya çekilecek gibi değil
Bebek bezi araştırmam da sizdirdigi yönünde çok yorum okudum cancağızım :)
Memnun olanda var tabi ama şikayetçi olan daha çoktu.
Huggies hakkında hiç kötü yorum okumadım diyebilirim.
Bir daha ki sefer dikkatli bağla anlarsın :)
1+1= İdil ♥
Nasıl oldun tatlım.
Gelen suyun mu?
1+1= İdil ♥
Canım yorumlara baktım ama her marka için pozitif/negatif yorum var. Göbeği dusene kadar molfix göbek bagi oyuntulu kullandım. 9 gün içinde 2 defa sizdi. Şimdi primaya geçtim, neredeyse iki bezden biri sızdırıyor. Tecrübe edip pasamin poposuna en uygununu bulacağız
inanki bende anlamadım acaba wc idrarla birlikte mi geliyor tutmaya çalışıyorum kendiliğinden damla damla aktığı oluyor
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler tek tek cevap yazamıyorum. yavrularını kucağına alan arkadaşlarda olmuş onlarında gözleri aydın olsun allah analı babalı büyütsün darısı da inş. tüm bekleyenlere olsun. meleğimle biz çok iyiyiz bu gecede göbeğimiz düştü:) artık rahat rahat banyo yapabilicez. bebeğim 3.800 gram doğdu. sekiz saat bir sancıdan sonra şükür hiç kesi atılmadı yani dikişsiz doğurdum. şükürler olsun çok rahat toparladım rahat bir doğum oldu inş. sizlerin de doğumları çok rahat geçer daha sonra detaylı bir şekilde yazmak nasip olur inş. doğum hikayemi:) prensesim ve ben öpüyoruz teyzeleri sizi
Canım tecrubeme dayanarak söyleyeyim bezi büyük geliyordur yada canını acitmamak için güzel mi baglayamiyormusun ben pirimada kullanmıştım molfixde huggiste memnun kalmıştim
bazen kızıyoruz kocalarımıza bizleri anlamadıkları için..
ama sanırım bizde onları anlamıyoruz..
biz korku telaş panik heyecan hepsini birlikte yaşayıp bebişlerimizin hareketlerini hissediyoruz..
aynı hassasiyeti ilk günden itibaren onlardanda bekleyerek yanlış yapıyoruz..
amaaaan neyse 9 ay boyunca biraz kendimizi özel hissedelim naz kapris yapalım demi..
şunun şurasında kaç günlük saltanatımız kaldı ki sanki
benim kocamda normal doğumu destekliyo bende normal istiyorum ama çatı muayenesi olmadım tek korkum o sanki dar gibi geliyo bana:44:
hepinize iyi dileklerinz icin tesekkür ederm.spinal epidural oldm ben hic aci hissetmedm.yanetkide olmadi.igne acisi bile hissetmedm.gecemde cok rahat gecti.kendim tuvaletime kalktm bol bol yürüdm acisada.personel cok sasirdi gayretime.kizimda emdi uyudu hep cok usluydu masallah.benim dawn sendromu riskm yüksekti saglikli masallah.
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler tek tek cevap yazamıyorum. yavrularını kucağına alan arkadaşlarda olmuş onlarında gözleri aydın olsun allah analı babalı büyütsün darısı da inş. tüm bekleyenlere olsun. meleğimle biz çok iyiyiz bu gecede göbeğimiz düştü:) artık rahat rahat banyo yapabilicez. bebeğim 3.800 gram doğdu. sekiz saat bir sancıdan sonra şükür hiç kesi atılmadı yani dikişsiz doğurdum. şükürler olsun çok rahat toparladım rahat bir doğum oldu inş. sizlerin de doğumları çok rahat geçer daha sonra detaylı bir şekilde yazmak nasip olur inş. doğum hikayemi:) prensesim ve ben öpüyoruz teyzeleri sizi
hepinize iyi dileklerinz icin tesekkür ederm.spinal epidural oldm ben hic aci hissetmedm.yanetkide olmadi.igne acisi bile hissetmedm.gecemde cok rahat gecti.kendim tuvaletime kalktm bol bol yürüdm acisada.personel cok sasirdi gayretime.kizimda emdi uyudu hep cok usluydu masallah.benim dawn sendromu riskm yüksekti saglikli masallah.
Kizlar mrb uzun zamndir yazamiyorum malum bebis cok ugrastirio dogumy bekleyen herkese allah yardim etsin sag salim kzvustursun yavrulariniza...biz bugun 19 gunluk olduk bende tam lohusalik pskolojisi hakim malesef..bebisim daha cok minik giydirrken emzirirken kucagma alurken cok acemiyim buda benim canimi skio kendimu cok kotu anne gbi goruyorum gece uykum benim coooook tatlidir en cok geceleri zorlaniyorum sonra bebisimin yuzune bakinca kendimu suclu hissediyorum halbuki ben onu oksdar cok istedimki simdi nie zor gelio die kendime cok kiziyorum...cok sukur ailelermz yardimci ama artik iyce kafayi yedim onlarin bana acemisin esprileri bile cok canimu yakio kvalideme nednse gicik oluyorum aslinda kadin cok iyi offf ya kendimden nefret ediyorummm