2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Yok canım ya bir defadan değil ısrarını yapar gibi ama sanki kontrol edemedim kendiliğinden gider gibi panikte yaptım bekliyorum şimdi belkide ıhlamur falan icmistim ondanda olabilir ilk kizimda suyum birden boşalmıştı.şimdi senin durumunda çok kötü ya çekilecek gibi değil

Allah yardımcn olsun tatlım parol agri kesici alabilirsin aslında dis agrisina dayanılır mi yoksa

Bu prima sürekli kaçırıyor, ya da ben bezlemeyi beceremiyorum

kızlar yarın sabah erkenden sezeryana giriyoruz. sancı falan yok sadece su geldi. eve geri döndük. annemler gelecek gece apar topar oldu.

Hayırlısı olsun, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah.

Çok geçmiş olsun canım. Sanirim günde üç tane parola izin veriyor doktorlar. Inşallah hafifler ağrıların.

Allah yardımcn olsun tatlım parol agri kesici alabilirsin aslında dis agrisina dayanılır mi yoksa

Çok teşekkür ederim.
Yarım saat uyuyup uyanıyorum ağrıdan.
Parol 500 mg var...
Tozu çok mu yüksek ?

1+1= İdil ♥

Bebek bezi araştırmam da sizdirdigi yönünde çok yorum okudum cancağızım :)
Memnun olanda var tabi ama şikayetçi olan daha çoktu.
Huggies hakkında hiç kötü yorum okumadım diyebilirim.
Bir daha ki sefer dikkatli bağla anlarsın :)

1+1= İdil ♥

Nasıl oldun tatlım.
Gelen suyun mu?

1+1= İdil ♥

Canım yorumlara baktım ama her marka için pozitif/negatif yorum var. Göbeği dusene kadar molfix göbek bagi oyuntulu kullandım. 9 gün içinde 2 defa sizdi. Şimdi primaya geçtim, neredeyse iki bezden biri sızdırıyor. Tecrübe edip pasamin poposuna en uygununu bulacağız

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler tek tek cevap yazamıyorum. yavrularını kucağına alan arkadaşlarda olmuş onlarında gözleri aydın olsun allah analı babalı büyütsün darısı da inş. tüm bekleyenlere olsun. meleğimle biz çok iyiyiz bu gecede göbeğimiz düştü:) artık rahat rahat banyo yapabilicez. bebeğim 3.800 gram doğdu. sekiz saat bir sancıdan sonra şükür hiç kesi atılmadı yani dikişsiz doğurdum. şükürler olsun çok rahat toparladım rahat bir doğum oldu inş. sizlerin de doğumları çok rahat geçer daha sonra detaylı bir şekilde yazmak nasip olur inş. doğum hikayemi:) prensesim ve ben öpüyoruz teyzeleri sizi

Canım tecrubeme dayanarak söyleyeyim bezi büyük geliyordur yada canını acitmamak için güzel mi baglayamiyormusun ben pirimada kullanmıştım molfixde huggiste memnun kalmıştim

Ikinize de maşallah, Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin insallah. Şimdi abileri de heyecanlıdir, etrafında pervane olurlar

Canım tecrubeme dayanarak söyleyeyim bezi büyük geliyordur yada canını acitmamak için güzel mi baglayamiyormusun ben pirimada kullanmıştım molfixde huggiste memnun kalmıştim

Sanirim kiyamiyorum senin de dediğin gibi. Bakalım deneye yanila doğruyu bulacağız

Aynen canım az zamanımız kaldı son kaprislerimiz bunlar :)) biz en azından içimizde minigimizi hissedebiliyoruz onları da anlamak lazim ama panik yaparken çok tatlı oluyorlar:)

benim kocamda normal doğumu destekliyo bende normal istiyorum ama çatı muayenesi olmadım tek korkum o sanki dar gibi geliyo bana:44:

Ben geçen haftaki kontrolumde çatı muayenesini oldum. Çok kısa suruyo korkulacak bişey değil. Dr bana bu çocuk burdan çıkar dedi ama tatmin olamadım nedense. Biraz daha açıklama yapsaydı keşke, korku ışte insan en iyi şeklini duymak istiyo doktorundan:) çok iyi geniş fatin falan deseydi daha mutlu olurdum

hepinize iyi dileklerinz icin tesekkür ederm.spinal epidural oldm ben hic aci hissetmedm.yanetkide olmadi.igne acisi bile hissetmedm.gecemde cok rahat gecti.kendim tuvaletime kalktm bol bol yürüdm acisada.personel cok sasirdi gayretime.kizimda emdi uyudu hep cok usluydu masallah.benim dawn sendromu riskm yüksekti saglikli masallah.

Kizlar mrb uzun zamndir yazamiyorum malum bebis cok ugrastirio dogumy bekleyen herkese allah yardim etsin sag salim kzvustursun yavrulariniza...biz bugun 19 gunluk olduk bende tam lohusalik pskolojisi hakim malesef..bebisim daha cok minik giydirrken emzirirken kucagma alurken cok acemiyim buda benim canimi skio kendimu cok kotu anne gbi goruyorum gece uykum benim coooook tatlidir en cok geceleri zorlaniyorum sonra bebisimin yuzune bakinca kendimu suclu hissediyorum halbuki ben onu oksdar cok istedimki simdi nie zor gelio die kendime cok kiziyorum...cok sukur ailelermz yardimci ama artik iyce kafayi yedim onlarin bana acemisin esprileri bile cok canimu yakio kvalideme nednse gicik oluyorum aslinda kadin cok iyi offf ya kendimden nefret ediyorummm

Canım çok sevindim,gözün aydın,ne güzel sağlıklı gelmiş,sezeryanın da güzel geçmiş,maşallah ikinize de,sağlıkla büyüsün

Allah bağişlasın canım senle doğum zamanı aynıymış maşallah sen doğurup göbeğini bile düşürmüşsün ben de tık yok kaç gün oldu doğum yapalı

Maşallah ikinize de, rabbim nazarlardan saklasin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah.

Ilk günler&haftalar zor geçiyor, strese girmekte haklısın gülüm. Ama kendine sürekli bunun geçici olduğunu, bebeğinin bakımını yakında tek başına yapabileceğini ve bebeğinin büyüyerek sana daha fazla zaman bırakacağını hatırlat lütfen. Bu zor günlerde yardım istemekten çekinme, mümkün olduğunca uyumaya çalış; eminim daha iyi hissedeceksin.

Herşey yoluna girecek zamanla. Hayatımızdaki hiçbir şey bebekten önceki gibi olmayacak bu bir gerçek ama bunu eskisinden daha iyi hale getirmek te senin elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…