2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam arkadaşlar ben 40 hafta 3 günlüğüm. bugün doktor kontrolü için hastaneye gittim alttan muayene edip rahimde yumuşama olduğunu söyledi bu ne demek doğumun yaklaştığına bir işaret midir. Bilenler yardımcı olabilir mi? normal istiyorum ama hayırlısı tabi. Cumaya kadar bekleyecez dedi doktor. olmazsa suni sancı o da olmazsa sezaryen :KK43: ALLAH her şeyin hayırlısını versin herkes için İNŞALLAH

Sabah 7.30 da doğuma alınmayı beklerken 8.30 diye haber geldi.. Tüm hazırlıklar bittikten sonra eşimle ameliyathaneye indik.. Sağolsun eşim tüm cesaretini toplayıp yanıma gelmeye karar verdi. Önce ben girdim içeriye.. Eşimi hazırlayacaklarını söylediler.. Epidural takıldı..doktorlar başıma geldi.. İçimde biriken ne varsa o anda boşaldı ve çok ağladım.. Eş
EşiMi sordum gelecek merak etme dediler.. :KK19: eşim geldi ve operasyon başladı.. Bebeği çıkarıyoruz siye bir ses duydum.. Tam o anda eşim başımda dua ediyordu..Yavrum maşallah çıkar çıkmaz ağladı.. O ağladı ben ağladım.. :KK43: bebeğimizi bize gösterdiler ve tam beklediğim şey oldu.. Eşimin yüzü limon sarısı rengini aldı.. Tansiyonu ve şekeri düşmüş.. Ben bir elimi yüzümü yıkayayım dedi çıktı meğer bebeğin kordonundan akan sıvıyı görmüş :KK9: ayağa kalkınca da plesanta ile karşı karşıya gelmiş.. Iyice kendinden geçmiş .. Başşımdaki personele eşim çok hassas tansiyonu düşmüş olabilir dedim.. Arkasından birini göndermişler.. Tansiyon ve şekeri yerlerdeymiş:KK9: yürüyemiyormuş.. Sonra dikişlerin tamamlandı ve çıkardılar odama.. Herkes çok iyi ve güleryüzlüydü.. Sorunsuz bir doğum oldu.. Hatta doktorum bir daha ki doğumunu normal yapabilirsin rahmin çok güzel onarıldı dedi..ve mutlu son bebeğimize kavuştuk çok şükür.. Darısı diğer koca göbüşlülere olsun inşallah.. :KK19:

gözünüz aydın. maşallah sana da bebişine:nazar::nazar::nazar: de tebrik edeiyorum.

Bakamadim topige insallah herkes iyidir. Dogum yapan varsa hayirli olsun. Biz bugun topuk kani aldirdik, cok agladik :KK43: cok mama vermisim kizima, doymuyo sanip. Doktor teyzesi cok kizdi bana. Simdi emzirme savasi veriyoruz. Artik mama yok, sadece anne sutu var. Biraz ugrascaz ama sabir.

Super haberlerle gelmissin tatlim maasallah
70leri nasil hissetmiyorsun agri esigin cok yuksek dogumun kolay olacak bence :)
Benim toco 10 kusur 20
Yerlessin yerlessin guzelce :)

toco kasılmalar ya da sancılarla mı ilgili bilmiyorum çözemedim henüz :KK1: benm ağrı eşiğim yüksek mi bilmiyorum canım çok tatlıdır ah bi de başım ağrıyınca kendmden geçiyorum :KK14: Allahım hepimize sağlıklı bir avazda kurtulacağımız doğumlar nasip etsin inşallah:nazar:

selam arkadaşlar ben 40 hafta 3 günlüğüm. bugün doktor kontrolü için hastaneye gittim alttan muayene edip rahimde yumuşama olduğunu söyledi bu ne demek doğumun yaklaştığına bir işaret midir. Bilenler yardımcı olabilir mi? normal istiyorum ama hayırlısı tabi. Cumaya kadar bekleyecez dedi doktor. olmazsa suni sancı o da olmazsa sezaryen :KK43: ALLAH her şeyin hayırlısını versin herkes için İNŞALLAH
Merhabalar bugun nst de bağlıyken kac haftalik oldugumu sordu oradaki görevli 40. Hafta ama tık yok dedim güldük :KK66: sonra dediki bazen 40. Haftanın sonunda da rahim gevşemezse normal dogum olmuyormuş ben de tam olarak anlamadım ama sabırım hani rahim gevseyince cati kemiği genişliyor mucus plug denen tikac kendini arıyor ve sancılarda dogum başlıyor ya onu kastediyorlar sen devlete mı gidiyorsun canım ben 39+3 teyim yarına doktor belki sezeryana mı yönlendirir ne yapar diye düşünüyorum sen bekleme kararını kendin mı aldın doktorun mu yönlendiriyor? Herkes daha dogurmadin mı diye arıyorlar senin haftani görünce cesaretlendim bak simdi

Kızlar herkese iyi akşamlar,

Geçmişi okuyamadım umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir:KK16:
Bizim bugün kontrolümüz vardı 38+4 bitti bugün. Herşey yolunda gözüküyor 3050 gr olmuş kızım. 10 günde 250 gr almış. Sanırım gününü beklerse maksimum 3200-3300 gr falan olacak. Bi yandan normal doğum olacağı için kilosu çok fazla değil diye seviniyorum, bir yandanda şöyle tosuncuk doğsaydı diyede üzülüyorum :44:
Normal doğum gözüküyor halen umarım sonuna kadar bu şekilde devam eder.
İlk defa nst ye bağlandım ordada bi sancı veya sorun çıkmadı. Keşke sancı çıksaydı ve hemen doğuma alsalardı :KK1::KK52:
Cuma günü tekrar çağırdı doktorumuz bu sefer alttanda muayane yapacağını söyledi, bakalım benim kız o güne kadar doğmazsa ki bencede doğacağa benzemiyor doktorumuzda hiç bir doğum belirtisi yok daha dedi :KK31:

Maşallah kızına:nazar::nazar:

kızlar yarın sabah erkenden sezeryana giriyoruz. sancı falan yok sadece su geldi. eve geri döndük. annemler gelecek gece apar topar oldu.

Canım az kaldı kavuşuyorsun meleğine ...
İnşallah güzel bir doğum geçirirsin.
Hazırlıklarını da tamamlarsin sabah güzel bir şekilde girersin doğuma.

1 + 1 = İdil ♥

nstye girdim ama gram sancı yok.yatış verecekti ama sancı olmadığı için eve gelmek istedim. hazırlıklar için ani oldu çünkü. bu arada kendi doktoruma gitmedim. ilçede rapor falan için gittiğim doktora gittim. kendi doktorum normali falan bekler diye korktum. rabbim sağ salim kavuştursun bebeklerimize

nstye girdim ama gram sancı yok.yatış verecekti ama sancı olmadığı için eve gelmek istedim. hazırlıklar için ani oldu çünkü. bu arada kendi doktoruma gitmedim. ilçede rapor falan için gittiğim doktora gittim. kendi doktorum normali falan bekler diye korktum. rabbim sağ salim kavuştursun bebeklerimize

Amin canım.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah güzel geçer doğumun.

1 + 1 = İdil ♥

Ne stresim vardı, ne ağrım sızım...
Ah şu diş beni perişan etti 2 gündür :KK43:
Bugün de uyutmayacak belli.

1 + 1 = İdil ♥

Tek tek alıntı yapamadım.doğum yapan herkesin gözü aydın.allah sağlıcakla,analı,babalı,mutlu,huzurlu bir ömür nasip etsin meleklere:nazar::emir_bebek:

Eşimle kalkıp diş acile gittik.
Sağolsun bakacak kişi oturduğu yere yapışmış kalkana kadar 10 dk geçti.
Hanım efendi pc den müzik begeniyor kendine.
Neyse baktı su an sadece antibiyotik verebilirim dedi ve ya isterseniz iğne yapalım dedi oturdu yerine.
Eşim kapının önünde bizi izliyor baktım zor tutuyor kendini.
Dedim yalnız ben hamileyim farkında mısınız...
Aaaa gerçekten dedi.
Eşimle ben tabi sinir küpü olduk.
Eşim kalk gidelim bundan kimseye Hayır gelmez dedi.
Kalktik.
Yahu saat olmuş 2 sana gelecek hastanın durumu acil ki gelmiş.
Kadın oturduğu yerden kalkıp bi insanın yüzüne bakmıyor.
Eşimin lafından sonra arkamizdan yapılabilecek birşey yok kimse müdahale edemez dedi haspam.
Yine ağrı yanıma kar kaldı.

1+1= İdil ♥

Uyudum ve ağrıdan uyandım :KK31:
Allah düşmanımın başına vermesin böyle diş ağrısı...
Gül gibi geçen zamanımı bana zehir etti.
Hemde doğum öncesi...
İnanılmaz ağrıyor, ağrıdan uyandım şimdi uyuyamıyorum.
Bunun yaşattığı stresi 9 ay boyunca yaşamadım.
Elim ağrı kesicilere gidiyor, bebeğime bir şey olur düşüncesiyle içemiyorum.
Rabbim beni şimdiden imtihan ediyor gibi annelik konusunda.
Ben şu 3 günde nasıl doğum yapamadım kendime inanamıyorum.
Doktor da yapabileceğim bir şey yok dedi.
Bunun stresi insanı katil eder.
Saat 10 da kontrolüm var.
Bari sabah etseydim uyuyarak :KK31:

Uyudum ve ağrıdan uyandım :KK31:
Allah düşmanımın başına vermesin böyle diş ağrısı...
Gül gibi geçen zamanımı bana zehir etti.
Hemde doğum öncesi...
İnanılmaz ağrıyor, ağrıdan uyandım şimdi uyuyamıyorum.
Bunun yaşattığı stresi 9 ay boyunca yaşamadım.
Elim ağrı kesicilere gidiyor, bebeğime bir şey olur düşüncesiyle içemiyorum.
Rabbim beni şimdiden imtihan ediyor gibi annelik konusunda.
Ben şu 3 günde nasıl doğum yapamadım kendime inanamıyorum.
Doktor da yapabileceğim bir şey yok dedi.
Bunun stresi insanı katil eder.
Saat 10 da kontrolüm var.
Bari sabah etseydim uyuyarak :KK31:

Canım geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü. Rabbim şifa versin bende nezle oldum doğum bu gün yarın son 4gun kendimi kötü hissediyorum biraz önce sanki ıslaklık hissi geldi uyandım acaba suyum mu geldi anlamadım wc girdim velhasıl anlamadm bekliyorum

Canım geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü. Rabbim şifa versin bende nezle oldum doğum bu gün yarın son 4gun kendimi kötü hissediyorum biraz önce sanki ıslaklık hissi geldi uyandım acaba suyum mu geldi anlamadım wc girdim velhasıl anlamadm bekliyorum

Amin amin amin....
Allah razı olsun canım.
İnşallah geçer, çok kötü ağrıyor çünkü.
Ne yaptıysam geçmedi.
Sana da çok ama çok geçmiş olsun canım.
İnşallah atlatirsin hemen.
Çok mu geldi su ?
Bir anda oluyormuş suyunun gelmesi.

1+1= İdil ♥

X