Kizlar mrb uzun zamndir yazamiyorum malum bebis cok ugrastirio dogumy bekleyen herkese allah yardim etsin sag salim kzvustursun yavrulariniza...biz bugun 19 gunluk olduk bende tam lohusalik pskolojisi hakim malesef..bebisim daha cok minik giydirrken emzirirken kucagma alurken cok acemiyim buda benim canimi skio kendimu cok kotu anne gbi goruyorum gece uykum benim coooook tatlidir en cok geceleri zorlaniyorum sonra bebisimin yuzune bakinca kendimu suclu hissediyorum halbuki ben onu oksdar cok istedimki simdi nie zor gelio die kendime cok kiziyorum...cok sukur ailelermz yardimci ama artik iyce kafayi yedim onlarin bana acemisin esprileri bile cok canimu yakio kvalideme nednse gicik oluyorum aslinda kadin cok iyi offf ya kendimden nefret ediyorummm
canım kendini hiiç suclama inan ben daha doğmadan gece sürekli wc ye kalkarken ofluyorum zor geliyor düşünkü sen doğum yaptın ve o kadar şey yaşadın bu dönemde kesinlikle unutmaman gereken şey kendini budurumdan sen cıkarabilirsin. unutma sana acemi diyenlerin hiçbirisi doğustan anne karnından zönk diye o kadar şeyi öğrenerek cıkmadı hepsi acemıydı kendini telkin etmek senin elinde içine atma paylaş mutlaka annenle eşinle kim olursa olsun arkadaslarınla asla içine kapanma dünyayı bebek üstüne kurma unutma sen mutluysan bebegın mutlu sen mutsuz huzursuzsan hersey ona yansıyor
ve kendini suclamayı bırak emin ol doğunca bende o cok istediğim bebegime offf azıcık uyusan ne olur neden aglıosun ya dıyecegım ve bu ne gunah ne suc :) sabır çekip yapacagız ve en onemlısı mutlu olacagız