2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ara ara karnım sertleşiyor geriliyor sanki bir yere toplanıp sonra yayılıyor benm minikkuzum :KK1: yorgunluktan kaynaklanan sırt ağrısı vardı geçti belim vs ağrımyor ama bazen bıçak saplanmış gibi rahimde bir ağrı hissediyorum karnım her geçen gün aşağıya iniyor farkediyorum inanılmaz bir iştahsızlık var 10 gündür kendimi toparlayamadım :26: bugün 36+6 yaşadıklarım yalancı sancılar mı

Kizlar kacinci haftada basladi kasilmalariniz?
Ben de yok hala
Var mi benim gibi hala hissetmeyen?

ben varım canım bebek normal doğum pozisyonunda ve her aşağıya inişini farkediyorum ama kasılma namına hiçbir şey yok ben de bişey anlamadım acaba kasılma sancı vs yaşıyoruz da anlamıyor muyuz diye meraktayım:26:

canım kontrolunden somra benıde haberdar edersen sevınırm ozellıklede su ıshale benzer agrılardan dolayı.bırde bu sebepten hastaneye gıtmıstın dr tam olarak ne dedı ve dayanılmazmıydı o kadar senınkıler,bende bunla beraber kas agrısıda oluyo alakasız belkıde..uzun oldu ama kbakma merak edıyoruz herseyı:KK14:

Haberdar ederim yarın seni.doktor bana yalancı agrılar bunlary demişti.dayanılmıcK kadar degildi zaten.ama benim eşim biran önce dogsun istediği için ay desem acilde alıyoz solugu.agrı kesici içebilirsin demişti dr.içince rahatlıyorum.birde ayaklarıma sıcak su koyuyorum rahatlıyorum

Maşallah tosununa, gözün aydın canım. Artık banyo da yapabilir:KK70::p:p

Disinde çürük vs. Yoksa belki dış etidir gülüm. Gargara ile rahatlık sağlayabilirsin.

Maalesef 1 dişim çürümüş :KK43:
Diş etlerimde çok hassas çok kanıyor fircalarken.
Doğumdan sonrasını bekledim.
Şimdi ise ilaç almaya çekiniyor birşey olur diye.
İnternetten araştırdım karanfil iyi geliyormuş.
Denedim ve biraz kesti.
Biraz daha idare etsem sonra güzel bir diş tedavisi yaptiracagim.

1 + 1 = İdil ♥

Kızlar disim fena ağrıyor 1 saattir ağrıdan sinirleniyorun artık o derece.
Evde yapmadığım şey kalmadı geçmiyor ağrısı.
En son votkayi pamuğa döküp disimin üstüne koydum 5 dakka rahatlatti sonra yine ayni.
Sağlam dislerime vuruyor ağrı.
Stresiyle sancı atıyor karnıma.
Ne yapacağım ya :KK43:

1 + 1 = İdil ♥

sirkeli su ile gargara yap, karanfil çiğnemek iyi geliyor. soğuk yoğurdu ağrıyan tarafında beklet bir müddet ondan sonra yut. sarımsak çiğneyebilirsin

Maalesef 1 dişim çürümüş :KK43:
Diş etlerimde çok hassas çok kanıyor fircalarken.
Doğumdan sonrasını bekledim.
Şimdi ise ilaç almaya çekiniyor birşey olur diye.
İnternetten araştırdım karanfil iyi geliyormuş.
Denedim ve biraz kesti.
Biraz daha idare etsem sonra güzel bir diş tedavisi yaptiracagim.

1 + 1 = İdil ♥

sarımsağı azcık çğne ve çürüyen dişin üzerinde beklet canım. antibiyotik etkisi görüyor sarımsak

sarımsağı azcık çğne ve çürüyen dişin üzerinde beklet canım. antibiyotik etkisi görüyor sarımsak

Çok sağol sultancim.
Karanfil denedim şükür şu an biraz geçti.
Sarımsak kokusundan dolayı sanırım çok şiddetli ağrıdı zaman son çare kullanırım.
Çok sağol canim benim.

1 + 1 = İdil ♥

Çok sağol sultancim.
Sarımsak kokusundan dolayı sanırım çok şiddetli ağrıdı zaman son çare kullanırım.
Çok sağol canim benim.

1 + 1 = İdil ♥

sarımsak kokusunuda süt içince geçiriyor canım. annem maşallah lokman hekim gibi :) ondan duyuyorum hep. karanfil geçici çözüm ama canım. ama inşallah tekrarlamaz.

Çok sağol sultancim.
Çok sağol canim benim.

1 + 1 = İdil ♥

1 cezve sütün içine sarımsağı at 2-3 dakika kaynat ondan sonra sarımsağı kullan ağız kokusu yapmaz canım. ben şampuanıma koymuştum bir ara dökülme için bu şekilde yapıyordum sarımsağın kokusu sütle kaynatınca kalmıyor.

ben varım canım bebek normal doğum pozisyonunda ve her aşağıya inişini farkediyorum ama kasılma namına hiçbir şey yok ben de bişey anlamadım acaba kasılma sancı vs yaşıyoruz da anlamıyor muyuz diye meraktayım:26:

Ben de aynisini dusunuyorum
Nst de kac cikiyor kasilman,toco?

Kızlar disim fena ağrıyor 1 saattir ağrıdan sinirleniyorun artık o derece.
Evde yapmadığım şey kalmadı geçmiyor ağrısı.
En son votkayi pamuğa döküp disimin üstüne koydum 5 dakka rahatlatti sonra yine ayni.
Sağlam dislerime vuruyor ağrı.
Stresiyle sancı atıyor karnıma.
Ne yapacağım ya :KK43:

1 + 1 = İdil ♥

geçmiş olsun,diş de fenadır ya,inş.geçer:nazar:

gozun aydin canin allah anali babali buyutsun

Bizimde bugun 9.gunumuz.dun gobegimizde dustu.allahim tum annelere bebeklerine saglik sihat nasip etsin.

senin de gözün aydıın,biz de yaşarız inş.yakında:21::nazar:

Haberdar ederim yarın seni.doktor bana yalancı agrılar bunlary demişti.dayanılmıcK kadar degildi zaten.ama benim eşim biran önce dogsun istediği için ay desem acilde alıyoz solugu.agrı kesici içebilirsin demişti dr.içince rahatlıyorum.birde ayaklarıma sıcak su koyuyorum rahatlıyorum

saol canım cevabın ıcın tesekkurler:)bende de dayanılmycak sekılde deqıldı:KK1:

sarımsak kokusunuda süt içince geçiriyor canım. annem maşallah lokman hekim gibi :) ondan duyuyorum hep. karanfil geçici çözüm ama canım. ama inşallah tekrarlamaz.

Karanfili dişimin üstünden çekince yine aynı ağrı vuruyor :KK43:
Sarımsağı yapacağım şimdi canım.
Annenin ellerinden öpüyorum.
Allah onlara uzun ömür versin.
Hızır gibi yetişiyorlar her derdimize.

1 + 1 = İdil ♥

nst de sancı yok diyor doktor her defasında ekran bana dönük değil o yüzden görmedim hiç yarın bi bakayım diyorum:44:

Bak bakalim tatlim
Bana da haber ver lutfen
Acaba hicbir sey hissetmememiz gec doguracagiz anlamina gelir mi?
Vucut kendini falan hazirlamiyor hic bir belirti yok baksana

X