2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
aynen öyle bu kapalı havalar mevsim geçişleri migreni tetikliyor bnm mide bulantıları gebelikten değil uyku düzenim bozulduğu an migrenden kaynaklanıyor gece uyandığımda korkuyorum sabah baş ağrısıyla uyanır mıyım diye sonrası malum bulantı ve baş ağrısı birbirini tetikliyor çok afedersin istifra edene kadar rahatlayamıyorum oooy ooy

[QUOTE=BrujaV;34651149

O zaman karsilastik evet :) zaten kimse yoktu muayenehanede. Ben de cikan hasta takrar haftaya cumartesiye randevu yazdirdiginda sen degilsindir diye dusunmustum. Anliyorum seni, beklemek gercekten zor hele bi de psikolojik olarak kendimizi hazirliyoruz ama saglik olsun. Bebise kilo aldirmak icin bi beslenme sekli de onerdi mi Ahmet bey?

Yok caım herhangi birşey demedi. Ben zaten dikkat ediyordum et süt ceviz muz falan ama yumurta pek yemiyordum. Haftada iki üç tane zor yiyebiliyordum sevmediğim için. Bakalım şimdi hergün kahvaltıya yumurta ekledim . Hiç olmazsa 200-300 gr alır diye düşünmekteyim Allahın izniyle . Çünkü beslenme kanallarına baktı hiç bir sorun görmedi şükür. Hayırlısı diyelim :)

Ya kızlar çok ağrıyor kasıklarım öyle böyle degil
Ne yapsam acaba.

1 + 1 = İdil ♥

Kızlar dk tutuyorum 5 dk bir bebegim karnımın bir köşesinde toplanıyor karnım semsert oluyor hafiften nefesim kesilir gibi oluyor bu sancı olamaz degil mı nişan vs birşey yok bugun cok fazla yürüyüş yaptım ve belim cok cok kötü sizce bu kasilmalarin yürüyüşle ilgisi var mı ya da aynı şeyi yaşayan var mı ??

Ya kızlar çok ağrıyor kasıklarım öyle böyle degil
Ne yapsam acaba.

1 + 1 = İdil ♥
Canım sıcacik guzel bir duş al Sol yanına yat nefesine odaklan burnundan al 4 e kadar say sonra ağzından sanki agriyan tarafa üflüyor gibi 8 e kadar sayarak nefesini ver
Rahatlatır insallah

canım seni korkutmak gibi olmasın ama benimde öyle kasılmalarım var nst de sancı olarak çıkıyor biraz daha bekle aynı devam ederse doktorunla bir görüş derim

canım seni korkutmak gibi olmasın ama benimde öyle kasılmalarım var nst de sancı olarak çıkıyor biraz daha bekle aynı devam ederse doktorunla bir görüş derim
Canım teşekkür ederim
2 hafta once 50 lerde seyreden sancım çıktı
Ama gecen hafta yoktu
Pazartesi kontrolum var insallah yarın secimi atlatirsak anneannemiz de gelecek biraz daha dayansın minnagim yoksa ben daha zor dayanıyorum belim artık cok kötü Allah hepimize mükafat versin insallah ucunda meleğimizin kokusu olmasa bu kadar güçlü olamazdik

amin canım benimde geçen hafta 60 ve 80 arası değişen sancım çıktı bu hafta yoktu bu 2 gündür yine kasılıyorum p.tesi gidicem tekrar. dayanır inşallah anneanneyi bekler meleğin ılık bir duş al beni rahatlatıyor.

Sancılarına doktor ne dedi peki canım
Artık haftalarımız tehlikeli olmadıgı icin beklemek mı gerekir kasilmalarin seyri nasıl olacak acaba bir yandan da seviniyorum heyecanlaniyorum ahhh kimbilir kime benziyor meleğim biran once kucağımıza alsak saglikla kolaylıkla insallah )))

doktor senin yaramaz kızın erken gelecek dedi dakikalar sıklaşırsa kanaman olursa suyun gelirse hemen geliyosun dedi. sancı dedikleri kasılma olacak sanırım nst de öyle çıkınca tecrübesiz olunca bilemiyorum bende anneme soruyorum kadın en son 30 sene önce seni doğurdum hatırlamıyorum diyor seninle günlerimizde aynı bende çok merak ediyorum sürekli konuşuyorum hadi gel artık beşiğin boş duruyor diye sağlıkla gelsinlerde artık bekleyip görecez

umarım hep öyle kalır...peki doğumdan sonra hemen sütün geldimi?

Duş aldım iyi geldi biraz sanki
Evet canım günlerimiz aynı
Bakalım minnaklarimiz aynı gun gelecek mi )))
Eğer kasilmalar gibi olursa sancı insallah ağrı eşiğimiz yuksek olur da böyle ayakta atlatir açılmalarla gideriz insallah Pazartesi kontrole ne guzel olurdu ))))

Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.

hayırlı uğurlu olsun...Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah....ama helal sana 4 kilodan fazlaymış iyi normal doğum yapmışsın...

seninde ilk galiba canım çok tecrübesisiz inşallah öyle olur aslında ağrı eşiğim yüksektir benim ama doğum sancısı nasıl bişeydir dayanabilirmiyim bilmiyorum seninde p.tesi mi kontrolün

Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.

Maasallah cnm Allah bagislasin cok mutlu oldum :) :)

İlginc bir gun yasamissin cnm sok ustune sok

seninde ilk galiba canım çok tecrübesisiz inşallah öyle olur aslında ağrı eşiğim yüksektir benim ama doğum sancısı nasıl bişeydir dayanabilirmiyim bilmiyorum seninde p.tesi mi kontrolün
Evet benim de ilk ))
Benim de Pazartesi 11:45 te randevum Ankaradayim.benim kızım haftasiyla uyumlu 2950 çıkmıştı gecen Pazartesi yaklaşık 3200 civarı olacak gibime geliyor o yüzden normal dogum istiyorum ama Allah gücünü veriyor bak bir arkadas 4 kilo dogum yapmış maşallah benim doktorum normal doğumda epidural iyi olur dedi ama net bir karar almadık bakalım Pazartesi neler olacak
Sen de yaz canım bekleyeceğim haberlerini ))) senin kasilmalar düzenli ve sürekli mı geliyor artık!???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…