2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım nasılsın?
Kızımız nasıl? İyisinizdir inşallah.
Allah şansını bahtını güzel etsin.
Var mı ağrın sızın?

aynen canım hayırlısı olsun zamanında gelir inş bende annem gelmeden doğum yapmak istemiyorum inş bekler oğluşum anneannesini

o ayrı bir konu zaten. eşime diyorum bak panik olma. annemler gelene kadar bakarsın sen bana. :) kendi bile inanmıyor buna. neyse ki 3 saat mesafemiz var memleketle. apar topar gelecekler artık.

o ayrı bir konu zaten. eşime diyorum bak panik olma. annemler gelene kadar bakarsın sen bana. :) kendi bile inanmıyor buna. neyse ki 3 saat mesafemiz var memleketle. apar topar gelecekler artık.

mecbur valla bakacak:)bende kıbrıstayım ailem mersinde uçakla 45 dk ama mersinden adanaya gitmek 1,5 saat:)kadın biletinide almıştı 9 nisana bakalım bizim oğluş bekleyecek mi:))

bugun bende kendimi çok halsiz hissediyorum ateşim yok ama sabah safra kustum ve midem halen bulanıyo iştahsızım ekmek peynir yiyorum bebeğim aç kalmasın diye

ben de sabah boş boş öğürdüm o da hepsinden beter gece bir ara aşerenler gibiydim oturup portakal yedim midem ara ara bulanıyo patates haşladm tuzlu peynir ve çayla idare etmeye çalışıyorum

nane limon kaynattım canım portakal delisiyim zaten bitki çayı içmiyorum zararı var diye sarımsak yutamam sanki dün gece çok kötüydüm sabahladık resmen bugünlük idare eder beni yediğim içtiğim artık gece iyi bi uyku çekersem toparlarım diye düşünüyorum

ben de sabah boş boş öğürdüm o da hepsinden beter gece bir ara aşerenler gibiydim oturup portakal yedim midem ara ara bulanıyo patates haşladm tuzlu peynir ve çayla idare etmeye çalışıyorum

bide bende bayagıdır reflu olmuyordu 2 gündür oda başladı hepsi bi anda geliyo valla

Aaaaaaa ben de Kayserideyim ...
Nerede yapacaksın doğumu ???
Benim de kısmetse 2 nisan ...Memorialda olacak fatma hanım doktorum

Ben hatırlıyorum seni ama sen unutmuşsun:) hergun girip bakıyorum ama çok yazmıyorum ondan unutmuş olabilirsin Ben erciyes kartal da Zeki Yılmaza gidiyorum. Hatta selenim vardı o da oraya gidiyordu. Epeydir yok nst lerinde problemi vardı umarım biseyi yoktur. Ben İzmirliyim doğma buyume evlenince geldim buraya gecenlerde senin bahsettigin Kayseri adetleri, gelenekleri konusunda çoguna da katılıyorum ayrıca seninde cok az kalmıs Allah yardımcımız olsun. Benim ikinci ama heyecan yine ilk gibi had safhada. Hayırlısı bakalım. 3unde son kontrol, 7si sabah yatış. Allah kavustursun cümlemizi...

yaa kızlar mide yanmalarım biraz azalmıştı geri geldi geceleri 3 yastıkla oturur gibi yatıyorum bana mısın demiyor uykum var uyuyamıyorum deli gibi dolanıyorum evin içinde kasılmalar zaten nefesimi kesiyor son düzlük çok zormuş allahım güç kuvvet versin hepimize

çok geçmiş olsun canım süt iç iyi gelebilir mide yanmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…