- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
Maşallah
Az kalmış bence annesi.
Çok inmis göbeğin.
Hayırlısı olsun ve bir avazda kurtulursun inşallah.
Maşallah size tatlım.
İnşallah sarılık olmaz , olursa da korkma çoğu kişi hemencecik anlatıyor Allahın izniyle sizde anlatirsiniz
Benim yerimee kocaman kocaman Öpücükler kondur meleğine. ..
O bebek konusu cennete es değer.
:))) bende icindekini yiyeyim bari
Nasılsın bu arada hatun, çok ozletme kendini kapisiriz sonra
Aşk halinde !!!
günaydın kızlar kontrolden geldik şimdi son 1 haftaya girdik her an bekliyoruz artık dedi doktor. kilomuz 3.200 2 haftadır kilo almıyo pek 2 hafta önce 4 kiloyu gecebilir diyordu kafası büyük diyordu şimdi kilomuzda kafamızda haftamıza tam uygunmuş inşallah normale doğru gidiyoruz.. kocamda bu hafta gelecek izne ayrılınca bn annemin yanına gelmiştim 2 aydır ayrıydıkbizden böyle heyecan dorukta yanlız bişey soracam doğuma eşi ve annesi girecek olan var mı ben bugün doktora sordum azarladı beni kimseyi almıyormuş kocan seni o halde görünce ne olacak 2 gün sonra boşanırsınız dedi ben bile doğumları olabildiğince örterek yaptırıyorum her yerin ortada öyle mi görsün dedi:18: tek başıma olucam biraz tırstım
Çok sevindim böyle sorunsuz bir doğum atlatmana canım.
Meleğin ve sen iyiyseniz hiç sorun yok demektir.
Hayırlı olsun tekrar cennet kokul.un
Tatlım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Dualarimiz seninle.
Küçük aslında :)
Yetişkinler pek tercih etmiyor bana komik geldiği için dillendiriyorum her defasında
Az kaldı sabret :)
Aşk halinde !!!
Masallah canim bebegine de sana da. Hayrlisiyla gelsin insallah :) ben esimin girmesini cok istiyorum. Bi de fotografci gircek. Doktorumla da konustum. Doktrunun verdigi teokiye de cok kizdim ayrica, hic hos bi tavir degil. Ben almiyorum, uygun gormuuorum demesi yeterliydi. Ne alakasi var, kocam karsima gecip de beni seyretmiicek herhalde, basimda durcak, elimi tutcak, bebeginin dunyaya geldigi ana sahit olcak, bebek dogururken cektigimiz aciyi bizimle paylascak. Hayir kocam benden sogur sogumaz o bizim karar verecegimiz bi is, yorumunu bu kadar imsafsizca eklemesine sinir oldum. Benim esim de kararsiz mesela, girmek istiyo da istemiyo da.İsrr etmiuorum ben de. Ama doktorunun tavrina cok sinir oldum
VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarr selam
biz geldik doktordan 34+4 deyiz bebiş 2300kg olmus çiroz olcak bu sanırım sizde bu haftalar nasıldıaman zaten normal istiyodum cokta iri olmasın ama yanaklar kocaman o ayrı
hemoroid engel degıl dedı doktorum korkma dedı baya cesaretlendırdı bnı sagolsun suyumuzda ıyımıs 36da gıdecegız bırdaha
36+6 bu da benim göbüşüm, kızımın değerleri 39-40 haftalık:18: Yarından itibaren gelirse iyi olcak,erken doğumu geçiyoruz,hepimize hayırlısı, siz de eklesenize kızlar bakalım son hallerimize göbüşlerimizinEki Görüntüle 1039880
bnde üzüldüm ama esimde girmek istemiyodu ben dayanamam diyodu hep artık nasip böyleymiş diyorum doktor o an sen kimseyi görmek istemeyecen zaten canınla uğraşacan düşüünme bunları dedi ama yine de beni bi tek kalma korkusu aldı ki sorma:18:
Iyi olmanıza çok sevindim tatlım ♥afiyet olssuuuun
nasıl olayım canım sıpamla uğraşıyorum
ayy herkesler dalga geçiyo benimle sokakta doğuracaksın hiç evde durmuyosun diyo
sen nasılsın canım halin keyfin nasıl?
Baktim internetten :) biliyorum ben onlari ama adinin pilates esegi oldugunu bilmiyodum. Gorumcemin kizinda var, ondan istiyim olmazsasigmam ama olsun, bulunsun :52
Senin gobusun de dusmusss. Ben de ekleeyim de gorun, haala agzimda
ayyyyyyyyyyyyy çok güzel olmuşlaaaarrrr maşallah
düşmüş mü cnm ya ben hala yukarda gibi hissediyorum:)senin göbüşü de görelim...
Iyi olmanıza çok sevindim tatlım ♥
Demek çok geziyorsun :)
Ben de tek çıkmak istemiyorum dışarı aslında çok bunaldim evde akşam eşim gelince gidiyoruz sahile yürüyüşe o kadar.
O da anca hafta da 1 kez falan.
K.v bende onunla bütün gün o dizi senin bu dizi benim izleyip duruyorum :)
Şu kızım bir doğsunda rahat rahat çevreyim diyorum evimi.
Sözde bana yardımcı olmak için geliyorlar kahvaltıyi yemeği ben hazırlayıp önüne koyuyorum
bla blaa blaa yani
Durumlar bu şekil sabır ve sükunetle doğumu bekliyorum şeker
Evde bulunsa ne olacak.
Üstüne çıkıp bir zıplasak popomuz yeri öper
Büyükleri olsa da alsam yahu :)
Evin içinde gezip gezip dururdum
Aşk halinde !!!
düşmüş mü cnm ya ben hala yukarda gibi hissediyorum:)senin göbüşü de görelim...