2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Maşallah :KK70:
Yahu kaç kilo aldın?
Hiç demem bu 9 aylik hamile diye :KK70:
Maşallah tuu tuu tuuu nazar değmesin ♥

Aşk halinde !!!

Kuzum 14 kilo aldim :KK1: nereme koymusum ben de bilmiyorum. Keske karnim azicik disari olsa, boyle herseyi icimde sıkıs tepis hissediyorum. Bir bardak suyla davul gibi sisiyorum. Belki obur turlu daha genis genis dururdu icerdeki herseyler :KK1:

VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi :KK66:

ayy masallah göbişine ve bebişine ama karnın küçük gözüküyo top koymuş gibi:KK1: maşallah bide pürüzsüz çatlak olmamış galıba nazar değmesin:nazar:

Cok sukur catlak yok canim. Ben hamile kalmadan once de kremlenmeyi cok severdim, hamile kalinca elime gecen her turlu yag ve kremi gunde 2-3 kere surdum. Normal arko el kremi bile surmuslugum var :KK1: Genetik etkiliymis, ne kadar krem surersen sur. Anneminki harita gibi, karni da hamileliklerde kocamanmis. Halama cekmisim ben heralde.

yok canım bayan ya bide çok şaşırdı ben sorunca bende herkesten duyuyorum ama o ilk defa duymuş gibi şaşırdı öyle şey mi olur diye:KK5:

Erkektir seninle empati yapamamistir diye düşünmüştüm. Enteresan yani, bir bayanın bunları söylemesi. Ben hiç konuşmadım bile, başka sıkıntılar olunca ona fırsat kalmadi:KK70::KK70::KK70:

Merhaba kizlar.. Kizimla birlite size selam verelim dedik.. Keyifler nasil? Var mi dogum yapan ?
Biz galiba sarilik olcaz :KK43: dua edin
Bide size bir tavsiye gec kalmis sayilmazsiniz kol ve sirt egzersizlerine agirlik verin nolur
Suan kollarimi kaldiramiyorum
İkinirken cok zorlandim

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah olmaz gülüm, eve çıktınız sanirim; umarım ikiniz de çabuk toparlanirsiniz.

36+6 bu da benim göbüşüm, kızımın değerleri 39-40 haftalık:18: Yarından itibaren gelirse iyi olcak,erken doğumu geçiyoruz,hepimize hayırlısı, siz de eklesenize kızlar bakalım son hallerimize göbüşlerimizin:21:

Maşallah ikinize de:p

Aynı benim göbiş bu yahu:KK1:
Benimkine uafak diyordum ben demek normalmiş siğer kızları görünce kendi 20haftalık hissettim biran:KK9:
Ben de onu diyorum, kizim bak orasi daracik, cik gel burda daha rahat edersin diyorum ama dinleyen kim. Orda tepis tepis durmayi seviyo cocuk yaaa :KK9::KK9:

Kızlar dün ablam sayesinde acı bir gerçekle karşılaştım :KK43:
Gobegim degil ama yanlarim catlamis...
Böyle damar gibi duruyor sanki.

Aşk halinde !!!

Bir kaç gün önce paylaştığım resimde hiçbir şey yok.
Nasıl oldu bu kısa sürede anlamadım.

Aşk halinde !!!

yaa bende dedim hatta kordonu bile babaya kestiriyorlarmış diye o da ben bunun eğitimini aldım herkes işini yapsın ben keserim dedi :) nasip şimdiye kadar sormak aklıma gelmemişti iyiki sormusum son anda almam dese sok olabilirdim:2:

Neyse canım takma artık :KK31: nasip değilmiş..

inşallah geçer bir dahada gelmez o baş ağrısı kuzum :KK16:

Canım çok Sağol. Acıkmışım ondanmış :KK56: yemek yedim şimdi de balkonda oturup hava alıyorum iyi geldi..

Tam tersi,
Universite mimarlikta bitirme cok onemlidir. Neyse konu 1.5 ay evvel verilir sen calisirsin 1. Sunumu yaparsin 2. Ve son sunum 1.5 ay arayla olur yaklasik. Herkes ilk gunden calisir. Zaman kaybetmez. 2 tane sunumu son gece saat 2 de yapmaya baslayarak sabah 11 jurinin onune ciktim. 5-6 saat calismayla. Tabi teslim ve son juriye kendimce calistigimi kabul ediyorum.
1. Ve 3. İyi gecti neyseki bitti. Hocalarda benden kurtuldu. :))))

İdolümsün :21:

:KK9::KK9:Biri ben olayim lutfen. Bir saatlik yuruyuste aci cektim resmen, artik vucudum dayanma sinirini gecti

İnşallah canım.. :21:

Gecmis olsun canim :KK43:

Kuzum Sağol daha iyiymiş şükür..

Maşallah. :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 1040037

Göbekli maşallah benim gibisin top yutmuştun sen de :KK53:

tüm doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah sağ salim bir şekilde büyütmek nasip olur.. Darısı bizim başımıza:KK66:

doğuma eşin girmesinden bahseden arkadaşlar olmuş geçen de eşim de bana dedi bende girebilir miyim diye bende şaşırdım kaldım emin misin dedim çünkü ben iğne vurulurken bile dayanamıyor doğumda olacakmış.. Almazlar ama falan dedi bende alırlar dedim doktorla konuşmam lazım ama sen emin misin dedim. Şaşırttı beni yavrum :KK1: oğlunu görmek istiyor bir an önce herhalde :emir_bebek:

Valla ben de şaşırdım.. Maşallah eşine.. :nazar:

Cok sukur catlak yok canim. Ben hamile kalmadan once de kremlenmeyi cok severdim, hamile kalinca elime gecen her turlu yag ve kremi gunde 2-3 kere surdum. Normal arko el kremi bile surmuslugum var :KK1: Genetik etkiliymis, ne kadar krem surersen sur. Anneminki harita gibi, karni da hamileliklerde kocamanmis. Halama cekmisim ben heralde.

evet genetik diyorlar ama benim annemde gram çatlak yok bende gururla son aya kadar çatlamadan burnum havalarda ggezdim ama bu ay çatladı :KK43: ama göbekte ne yapsın dizime indi dayanamadı artık:KK9:

Aşk halinde !!!

Ben 2aydir daha kötü bir gerçekle karşılaştım bacaklarım varis içinde ve inanılmaz kötü duruyorlar popoma kadar hemde :KK43:( sanırım hayatımın geri kalaninda ne elbise ne de etek giyebilecegim:KK43:((

Erkektir seninle empati yapamamistir diye düşünmüştüm. Enteresan yani, bir bayanın bunları söylemesi. Ben hiç konuşmadım bile, başka sıkıntılar olunca ona fırsat kalmadi:KK70::KK70::KK70:

bnde konusamamıstım tam çıkarken aklıma geldi iyiki gelmiş :) aklına gelen şeyleri sor son anda şaşırıp kalabiliyor insan:KK53:

Benim panik ve heyecanlı eşim..

Canı sağolsun Arap atı gibi sonradan açıldı.

. Hastane odasının süslendiğini bilmiyormuş.. Sadece kapı süsümüz vardı.. Cumartesi günü Nst ye aldıklarında doğum katındaki bi odadaydık.. Koridora çıktığında bi beyin elinde uçan balonları görmüş.. Biz de alalım diye tutturdu.. Böyle olduğunu bilmiyordum dedi.. Tmam dedim.. Sonra da başka süsler de alalım az gelir desi.. 3 gündür. Başımın etini yiyor nereden buluruz süs diye:KK53:Ulusta vardır dedim.. Hızını alamamış ve suluhana gidip kapıya tül , kurdele almış.. Bir de keçeden küçük hayvanlar.. :KK30: mavi beyaz balon alıp onlarla da çiçek yapacakmış..

Sizde ki modeller de böyle mi bi bende mi var yoksa.. Heyecandan yığılıp kalacak bi yerde diye korkuyorum :KK53:

Aşk halinde !!!

ayyy aynı benimde birden oldu tepeden bakınca pürüzsüzdü aşadan bakınca aynayla sok oldum damar gibi duruyo ve git gide beyaza dönüyo göbeğe doğruda uzuyorlar özellikle yemeklerden sonra yağla bol bol son demler benimki gibi büyütme onları:KK52:

Selam kızlar.nerdeyse bir haftadır pek giremiyorum topiğe.pazar günü çat kapı kayınvalidem geldi.aklı bende kalmış.yardıma gelmiş.geldiğinden beri iş yapıyor sağolsun.ama 7/24 birlikte olmak beni çok sıktı.arada yalnız kalmak için ben şuraya gidip geleyim diyorum.olmaz yalnız bırakmam diyor benimle geliyor.eşim de bu aralar çok yoğun geç geliyor.bi taraftan allah razı olsun bir sürü iş yaptı diyorum.bi taraftan da biraz yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum.bu arada doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın.allah sağlıcakla, mutlu,huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.göbişlerini paylaşan arkadaşlara da maşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 2aydir daha kötü bir gerçekle karşılaştım bacaklarım varis içinde ve inanılmaz kötü duruyorlar popoma kadar hemde :KK43:( sanırım hayatımın geri kalaninda ne elbise ne de etek giyebilecegim:KK43:((

Canım yeni başladığı için sorun olacağını sanmıyorum.. Doğumdan sonra muayene olursun.. Sıkma canını.. :KK19:

Umraaaaannnn ? Gunaydin canim. Ses yok mu kizindan ?

yok canım nerde kontrole gittik bugün ne sancı ne bişey tık yok bende ama kızım çok şükür iyi pazartesi bi daha gidicem bakalım olmadı haftaya cumaya kadar bekleyelim doğum gerçekleşmezse artık sezeryan olacak gibi görünüyo :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5: hayırlısı artık bekliyorum bakalım

X