du bakalım belki bunu anneme ya da kayınvalideme kitlerim
Biz ne kararsız insanlar olduk böyle
Bende onca yorum okudum ve herkes park yatak diyor başka bir şey demiyor.
Sanırım bende park yatak alacağım.
4-5 yaşlarında oda yapmayı düşünüyorum.
Allah kısmet ederse o zamana kadar evimizi de alırız.
Şimdi kesin kararım şundan yana.
Rengi çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 908231
Canim ben sebamed in kremini aldim, bi de aktardan yag karisimi aldim. Sabah birini, aksam digerini auruyorum. 27. Haftaya girdim, simdilik bisey yok. İnsallah da olmazslm arkadaslar ben 26+4 haftalık hamıleyım.suan ıçin 6 kılo aldım ve görunurde catlagım yok.doktorum lıerac çatlak kremını önerdı 1 haftadır kullanıyorum ama ek olarak nemlendrıcı kullanayım dıyorum sızler neler kullanıyorsunuz?yardımcı olurmusunuz
Ben de bir türlü karar veremedim,karyola mı aliyim,park yatak mı.Benim düşündüğüm konu park yatakta kaç yaşına kadar yatabilicek ya da karyolada,sonra napıcaz ? :26:
:))) ben de ayni taktigi uyguluyorum, anneme daha cok nazim geciodu bakalım belki bunu anneme ya da kayınvalideme kitlerim
Portbebe dedikleri gibi artık pek kullanılmıyor canım.
Bence de alacaksan ana kucaklı bebek arabası al 300 den başlıyor fiyatları.
Hem evde uyanıkken içine yatır salla salla uyusun =)
Yalniz kizlar, nerde okudum hatirlamiyorum ama okumustum iste :) bebisler ilk dogduklarinda kucuk ve dar yerde uyuyunca kendilerini daha guvende hissediyolarmis. Hatta hafifce kundak gibi sarmalayip yatirmak gerekiomus, cok sikmadan.
Alin benden de o kadarhic istemiyorum artik evden cikmak, okula gitmek. Son 1 ay dedikce daha da zor gelio, gcmiyo sanki zaman. Karne haftasi rapor almayi dusunuo musunuz? Ders yok sinav yok, cocuklari zaptedemiicem. Hic cekemiicem gibi gelio
Canim pek anlamadim ama eger dogum iznine ayrilabilecegin yasal haftlarin baslangic bitis sinirlari icinde rapor kullanirsan dogum iznin gidiyo, izni uzatmis olmuyosun bilgin olsun. Yanlis anladiysam da kusura bakma :) iznimizin 1 gunu bile kiymetli, bosuna gitmesin
burda bi arkadaş check-up yaptırmıştı ve böbrek büyümesi olduğundan bahsetmişti dün üroloji doktoruna ben bu konuyu sordum gebeliğe bağlı bi miktar büyüme olabilir doğaldır dedi
Gunaydin guzel hamislerrYa ben haala tartida 6 kilo almis ve 68,5 olmus olarak gorunuyorum ama doktorun tartisinda 71 ciktim ve bi surude azar yedimm nie oyle oldu anlamadim kiii.? Okulda da yerli mali haftasi kutlamalari var, yalniz bizimki yerli mali ayi oldu. Bu 3. Hafta kutlamalarin yapildigi 3 haftadir pasta borek yiyoruz resmen, cok da severim hamur, ama diyetteyim, nasil olcak bilmiorum Bence yerli mali yakti beni :))
anladım şöyle izah edeyim, benim 32. haftam 18 şubatta doluyor, eğer o zaman izne ayrılırsam 24 haziranda işe başlamam lazım ama ben 33 haftayı çalışıp izne ayrılırsam 1 temmuzda işe başlamam lazım zaten 1 temmuzda yaz tatili başlıyor , o bir hafta için karasızım işte bakalım o zaman gelsinde artık ozaman karar veririm olmazsa
o bendim canım beim doğum dr aynı şeyi söyledi hamileiktende olabilir tıkanıklıktan da dedi, ama benim ağrılar 4-5 aydır var ben sanki daha önceden varmış diye düşünüyorum amam bakalım cuma yada cumartesi ürolojiye gidecem bakalım o ne diyecek
bende ilk 2,5 ay kilo almadım oma son 2 ay 6 kilo aldım bu benim için çok fazla yürüyüşte yapamıyorum benimde bu ara çok misafirlerim vardı hamur işi tatlı çok yemeye başladımm(( bende dr daha fazla çıkıyorum sen kendi tartına göre hesap yap canım neticede hep aynı yerde aynı şekilde tartılıyorsun
Ne varsa eskilerde var. Aynen oyle, anne karnindaki o guveni istiyomus yenidogan :) verelim bari, naapalimyani eskilerin bi bildikleri varmış kundak yaparken o zaman. anne karnında sıkışık olduklarından gene sarıp sarmalanmak istiyorlar galiba
Simdi anladim canim. 10 subatta basliyo okullar ya, 18ine kadar rapor kullanabilirsin ama 18indenanladım şöyle izah edeyim, benim 32. haftam 18 şubatta doluyor, eğer o zaman izne ayrılırsam 24 haziranda işe başlamam lazım ama ben 33 haftayı çalışıp izne ayrılırsam 1 temmuzda işe başlamam lazım zaten 1 temmuzda yaz tatili başlıyor , o bir hafta için karasızım işte bakalım o zaman gelsinde artık ozaman karar veririm olmazsa
bende ilk 2,5 ay kilo almadım oma son 2 ay 6 kilo aldım bu benim için çok fazla yürüyüşte yapamıyorum benimde bu ara çok misafirlerim vardı hamur işi tatlı çok yemeye başladımm(( bende dr daha fazla çıkıyorum sen kendi tartına göre hesap yap canım neticede hep aynı yerde aynı şekilde tartılıyorsun
Kızlar şaka gibi ama şafak saymaya başlıyorum baksanıza 98 gün kalmış :18::18:
Kızlar şaka gibi ama şafak saymaya başlıyorum baksanıza 98 gün kalmış :18::18:
benim eşim polis seninki asker falan sanırım daha sık tayin oluyo biz Ankaraya bi dönsek 10 sene ordayız ondan sonrasıda Allah kerim
Yine sohbet ilerlemiş :) park beşik, çatlak kremleri felan konuşulmuş okuduğum kadarı ile...
Bnde park besik aldım çecremdekiler hep bunu önerdi bende çok araştırma bile yapmadan pat gittim alddım ilk girdiğim mağazadan ama özellikleri hepsinin hemen hemen aynı
Çatlak olmasın die öyle pahalı kremlerden de almadım, evde. Varlan bebe yağı ve vazelini kullanıyorum o da karnım çok rahatsızlık verdiğinde her zamanda değil
Zaten çatlayacaksa catlıyormuş bnde nemlendiriyorum işte hergün nemlendirmiyorum hergün olsa iyi olur ama işte tembellik yapıorum...
beni hem üroloji doktoru elle muayene etti hem de radyoloji uzmanına yönlendirdi bol bol su içip idrara sıkışmış bi halde ultrasonla baktı o da, iyice baktır kendine tam idrar sayımıda yaptır
Ne varsa eskilerde var. Aynen oyle, anne karnindaki o guveni istiyomus yenidogan :) verelim bari, naapalim
Simdi anladim canim. 10 subatta basliyo okullar ya, 18ine kadar rapor kullanabilirsin ama 18inden
Sonra kullandigin rapor dogum izninden gidecek. E sen 1 hafta dogum izninden once rapor alip direk 18inde iznini kullanmaya basla, haziranin son haftasinda da yine 1 hafta saha rapor kullan ve donemi 2 haftalik raporla komple kapatmis ol :)
benim kd dr da ultrasonla baktı ve bayağı genişlemiş dedi, artık ürolojici ne der b,ilmiyorum ben normalde 2 lt su içiyorum, ama her tenefüs wc deyim
ya dediğin gibi yapacam yada bir hafta fazla çalışıp öyle ayrılacam doğum iznine, aman haftayada gidip nöbet içinm dr dan kağıt almam lazım nöbet tutamaz diye bayağı yorucu oluyor nöbetlerde
Bende krem sürme konusunda tembellik yapıyorum =)
Çatlayacaksak, çatlarız yahuu demii
Bu arada iyi misin cancazım.
Nasıl oldun atlattın mı gribi?
Hoş geldin canım, maşallah bebeğine Bahsettiğin tüm sıkıntılar bende de var gülüm, gayet normal. Sporla ben ağrıları tolere edilebilir hale getiriyorum; onun dışında bir çözümü varsa ben de tavsiye almak isterim:107:
bende de var cnm ağrı ama ben geceleri daha çok hissediyorum ağrıyı. sürekli bi o yana bi diğer yanıma doğru dönüp duruyorum. ölçümlerde de o kadar değişlik payı olabiliyo takma kafaya bence:)
Maleseff bi öksürük vr içten geliyor taa ciğerlerimden,,, 3gündür bunu çekiyorum ha biraz iyi gibi oldum, şimdede galiba gribe çevirdi burnum akıp duruo boğazım kaşınıyor zaten bademciklerim şiş nasıl gececek bilmiorum bu şekilde burdaki dr gitsem hiç bişe yapmaz sevk eder. Nasıl geçecek bilmiyorum ama yetti artıkkk((
Senin gün sayını görünce bende heyecan yaptım =)))
Çok az kaldı, kısmet olursa ilk sen doğum yapacaksın =)