Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın anneler ve minikleri
dün güzel uyudum ama benim kız babasını uyandırmış...
gece uyurken benim göbek eşimin poposuna dayanmış (artık o nasıl uyuma şekliyse )
niye dürtüyorsun diye beni uyandırdı... baktım bizim kız babasının kıçını tekmeliyor...
kendi uyumuyorya baktı beni uyandıramadı babamı uyandıryım dedi galiba...
gece gülmekten altıma işedim (gerçekten işedim:26:)
Günaydııııın :)
Ben de 23+6lık anneyim, ve ilk defa dün gece tekmelerle uykumdan uyandım
Havadan mıdır nedendir coştu miniğim 2 gündür
günaydın kızlar ..bizde bebek beşiklerine bakmıştık maskodan 1200-1300-1400 tl cıvarı sadece beşik fiyatı ....tam takım oda 2500 civarı...bizde ikeadan aldık 229 tlye beşik gayet de güzel küçük odaya sığıyor cok yer kaplamıyor ...bizim yatak odamıza bile sığıyor
Ben doğumdan sonra işe devam edeceğimden bebeğe Kv yada annem bakacak. O yüzden bebek odası değil de onların rahat yatabileceği ama ileride çocuk odası olabilecek gibi yaptık.
IKEA'dan 2 kişilik yatak olabilen Hemnes divan ve ucuzundan beyaz 3 kapılı dolap ve sifonyer aldık.
Bebek için Nana Sena park yatak aldık, önce yatak odasında kullanıcaz, sonra kendi odasına gidecek.
Çünkü emekleme döneminde onu zaptedecek ve güvende olacağı yer lazım :)
Biz ne kararsız insanlar olduk böyle
Bende onca yorum okudum ve herkes park yatak diyor başka bir şey demiyor.
Sanırım bende park yatak alacağım.
4-5 yaşlarında oda yapmayı düşünüyorum.
Allah kısmet ederse o zamana kadar evimizi de alırız.
Şimdi kesin kararım şundan yana.
Rengi çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 908231
evet ben de çoğu kişiden park yatak iyidir yorumu aldım. bi arkadaşım memnun değilim dedi o da sallanırken gıcırdıyomuş kumaşı ses çıkartıyomuş bebeği hemen uyanıyormuş. bakalım artık ben memlekete gittiğimde de bakıcam mağazalara. bi de park yatağın içine sadece yorgan yastık ve nevresim takımı alsak yetiyor mu? yan korumalık almak lazım mı?
işte insan kararsız kalıyo. karyolaların görüntüsü çok güzel ama sabit durmak zorundalar. park yatak pratik. park yatakta bildiğim kadarıyla 3 yaşına kadar yatabiliyolar.
Benimde aklıma yatan bu şekil kızlar.
Kırılma derdi yok, katla koy bebek büyüyünce 2. bebişte kullan
Günaydın Bir ayın ardından doktor kontrolüm var bugün. Babamızın toplantısı var, annemle gideceğim; akşamdan beri kamerayı nasıl kullanacağını gösteriyorum ama inşallah becerirGiyindim&süslendim, oğlum beni güzel görsün; biraz heyecan mı var ne...:118:[/COLOR][/B]
[/COLOR]
elma kabuğunu kaynat içine bal koy iç öksüreğe çok iyi gelir ve bol bol dinlenip C vitamini ..
bu arada ben pek yazmıyorum buraya ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum maşallah çok aktif yetişemiyorum buraya
çok geçmiş olsun...benim yeğenimde yeni çıktı hastaneden... havalar çok kötü gidiyor...Allah acil şifalar versin inşallah...Günaydın güzel anneler...işteyim...kızım çok hastaydı (3,5 yaşında)...gece ateşlendi sabahta ateşlendi teyzem yanında ama içim hiç rahat değil...babası izin almış yoldaymış hemen doktora götürecek...inş.bugünü hemen atlatırım
çok geçmiş olsun...benim yeğenimde yeni çıktı hastaneden... havalar çok kötü gidiyor...Allah acil şifalar versin inşallah...
çocuklar bizim gibi değil çabuk atlatıyorlar...
Gunaydin :)Gunaydinnnnnn guzel anneler
Canim hadi guzel haberlerle gel, bebisinin kocaman oldugunu goreceksin :) heyecan yapman normalGünaydın Bir ayın ardından doktor kontrolüm var bugün. Babamızın toplantısı var, annemle gideceğim; akşamdan beri kamerayı nasıl kullanacağını gösteriyorum ama inşallah becerirGiyindim&süslendim, oğlum beni güzel görsün; biraz heyecan mı var ne...:118:
Maşallah, çok hareketlendiler bu ara. Ben de akşamları annemle eşim arasında kalıyorum. Biri elini koyuyor, öbürü kulağını dayıyor; şarkı söyleyeni tezahürat yapanı. Taraftarı zor tutuyorum velhasıl
Hayırlı olsun, bebekleriniz güle güle kullansın
Gecmis olsun canim yaa, insallah cabuk atlatir. Cocuklar cabuk iyilesiyorlar .Günaydın güzel anneler...işteyim...kızım çok hastaydı (3,5 yaşında)...gece ateşlendi sabahta ateşlendi teyzem yanında ama içim hiç rahat değil...babası izin almış yoldaymış hemen doktora götürecek...inş.bugünü hemen atlatırım
Gecmis olsunn. Doktorlar sadece agri kesici veriyolar canim, baska bi ilac vermedi bana doktrum. Oksuruk krizlerim aglama krizlerine donusuyodu bebegimi rahatsiz ediorum die, doktor antibiyotik verse kullancaktim yani o derece. Ama ilac filan vermedi bana, sen de dogal yollarla gecirmeye bak.teşekkür ederim onu da deneyim, bende ıhlamur, zencefil bal, pekmez ile atlatmaya çalışiyorum ama pek işe yaramıyor bugünde hapşururken ve öksürürken sırtım batıyor acaba benim gibi olup da doktora giden var mı tedavi ne yapıyor? yardım kızlar
Aksama 15 kisi yemege gelio kizlaarr kizimla birlikte calismaya koyulalim biz, anca yetisirizzz
Maasallah arkadasim 96 olmussun :)
Senin gün sayını görünce bende heyecan yaptım =)))
Çok az kaldı, kısmet olursa ilk sen doğum yapacaksın =)
Günaydın Bir ayın ardından doktor kontrolüm var bugün. Babamızın toplantısı var, annemle gideceğim; akşamdan beri kamerayı nasıl kullanacağını gösteriyorum ama inşallah becerirGiyindim&süslendim, oğlum beni güzel görsün; biraz heyecan mı var ne...:118:
Maşallah, çok hareketlendiler bu ara. Ben de akşamları annemle eşim arasında kalıyorum. Biri elini koyuyor, öbürü kulağını dayıyor; şarkı söyleyeni tezahürat yapanı. Taraftarı zor tutuyorum velhasıl
Hayırlı olsun, bebekleriniz güle güle kullansın
Günaydın güzel anneler...işteyim...kızım çok hastaydı (3,5 yaşında)...gece ateşlendi sabahta ateşlendi teyzem yanında ama içim hiç rahat değil...babası izin almış yoldaymış hemen doktora götürecek...inş.bugünü hemen atlatırım
Aksama 15 kisi yemege gelio kizlaarr kizimla birlikte calismaya koyulalim biz, anca yetisirizzz
Kizlar öksürük var bendede sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi 2 gun rapor aldım yatıyorum ıhlamur içiyorum
teşekkür ederim onu da deneyim, bende ıhlamur, zencefil bal, pekmez ile atlatmaya çalışiyorum ama pek işe yaramıyor bugünde hapşururken ve öksürürken sırtım batıyor acaba benim gibi olup da doktora giden var mı tedavi ne yapıyor? yardım kızlar
Maasallah arkadasim 96 olmussun :)