2014 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

62 ile hamile kaldım şuan tam 71 kiloyum boyum uzun 1.76 o yuzden çok fazla belli etmiyor şimdilik. başta çok hızlı başladım çok yedim ama şimdi sadece bebeği besleyici şeyler yemeye dikkat ediyorum başka da ne yapacağımı bilmiyorum evde plates yapsam olur mu ki

56ile hamile kaldım. 66.5 çıktım. okadar kilo almış gibi durmuyordum. 10kilo almış olacamıda sanmıyordum nasıl almışım ya. asıl bundan sonra kilo alıncak. 75i devircez heralde

ben 52 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kilo olmuşum böyle giderse 70 leri garanti görecez herhalde şuana kadar çok mu kilo aldım acaba

26+6 yim ve 8 kilo aldim bile 57 ile hamile kaldim suan 65 im surekli midem kaziniyor ya illa 3-4 saatte bir atistiricam yoksa karnima sert tekmeler yiyorum cokta aciyor

20. Hafta kilosu 53, 24. Hafta kilosu 57
Ben öküzleme yemeye devam edersem sanırım 70 ile kapatırım

25.hafta kilom 69.5 kg

60 kg ile hamile kaldım. 14 haftadan sonra bulantılarım başladığı ıcın kılo verdim..sonra tam toplamıştım 4 lü tarama test sonucu ile 2 kilo verdim sonradan geri aldım. şu an 27. haftanın içindeyim 65,5 kg oldum. gaz sorunum olduğu için hala akşam 18:30dan sonra birşey yiyemiyorum..hamur işi tatlıyı aş erırken çok yedım sanırım artık görunce midem bulanıyor.basket topu yutmuş gıbıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…