sağol canımmm,, elbette duyacaksın ve burada bizimle paylaşacaksınsağlıklı ve rahat bi gebelik geçiririz dilerim... bebişimi gördüğümde ağlamaya başladım mutluluktan,,çok acayip bi duyguydu
günaydınnn güzel kasım annelerii...biz bugün iş başı yaptıkk..doktorumuzun hemşiresini aradık ismimizi yazdırdık doktor 10 gibi gelirmiş arıcaz geldiğinde gideceğiz bakalımmmm inş kesemizi görürürzz :18::18:
Günaydınnnn.kar yağıyor burdaa
gidip kan verdim 9-9:30 gibi çıkarmış adetimi 5 gün geçti inşallah yükselmiştir :18::18::18::18::18::18:
gidip kan verdim 9-9:30 gibi çıkarmış adetimi 5 gün geçti inşallah yükselmiştir :18::18::18::18::18::18:
Günaydın canım hosgeldin nasılsın?
hadi bakalım hayırlı haberlerle dön insallah minigini gör
Günaydınnnn.kar yağıyor burdaa
şükür canım iyiyim şekerim sen nasılsınnnayy inş güzel haberlerle dönerimm tırsıyorumm birazz :18::18:
teşekkür ederim canım bende cok şükür iyiyim muayane için gün sayıyorum bakalım
ne zaman canım muayene pekş...
ayy ne güzel sen atlattın kese görünmesi kalp atışını falann...
kalbim küt küt atıooo yaaaa
yok canım ilk gittiğimde cok küçük görünmez dedi doktorum,
persembe günü randevum kese kalp atısı hiç bişey görmedim henüz
sen gidicem dedin ben burda heyecan yaptım tahmın edebiliyorum nekadar hızlı attıgını kalbinin : ))))
doğum hemşiresi arkadaşımla konuştuk yaptır dedi belki düşük çıkar falan deyince tırstım :18::18::18::18::18:Canım neden yaptırdın doktorun mu istemişti tekrardan kan testi
korkma canım yükselmiştir telaş yapma...
bende bugün gideceğim doktora..
dopktorun gelmesini bekliyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorummm:18::18:
işükür canım iyiyim şekerim sen nasılsınnnayy inş güzel haberlerle dönerimm tırsıyorumm birazz :18::18:
ayy ne güzell..hangi ildesinn..buradada yağmur varrr
doğum hemşiresi arkadaşımla konuştuk yaptır dedi belki düşük çıkar falan deyince tırstım :18::18::18::18::18:
inşallah canımmm
sendende güzel haberler bekliyoruzzzzz
anammm benimdemi görünmez acabaaaa :18::18::18::18:
ayy nasıl bir durumdayım bilemezsinn geve kabuslar gördüm hep bilinç altıı
şu anda aynen bu durumlardayımmm
doğum hemşiresi arkadaşımla konuştuk yaptır dedi belki düşük çıkar falan deyince tırstım :18::18::18::18::18:
ne zaman canım muayene pekş...
ayy ne güzel sen atlattın kese görünmesi kalp atışını falann...
kalbim küt küt atıooo yaaaa
anladım canım hiiiç korkma kötü düşüncelerede girme yükselmiştir bak görüceksin..
bende 2.kanı verdiğimde zaman hiç gecmemişti çok korkmustum ama yükselmişti sıkma canını
çok teşekkür ederim darısı başına canımmm :)
kasık ağrın mı oluyor,,Dr.a danıştın mı peki?? mutlaka muayene ol,geç gitme bebiş geç görünüyo diye. kanama falan olursa dr.un ilaç verir,tedbir olur
benim çok ağrım vardı ve lekelenmem,,adetten 2 gün önceydi. o gün doktora gittim hem bebişi öğrendim hemde hememn tedbirimi aldım
dilerim en kısa zamanda seninde güzelll haberlerlerini okurum buradan
degerlerimiz düşük cıkmıstı senınde benımde hatırlarsan,
ilk gittiğimde degere göre doktorum 3,5-4 haftalık ancak var ve cok kücük dedi..
ogünden persembeye kadar 10 gün gecmıs oluyor benim umarım görünür..
belli olmuyor canım görünmezsede üzülme panık yapma
Canim ya sen konyadasin hangi doktora gidiyosun kacinci haftadasin ki
yok canım ilk gittiğimde cok küçük görünmez dedi doktorum,
persembe günü randevum kese kalp atısı hiç bişey görmedim henüz
sen gidicem dedin ben burda heyecan yaptım tahmın edebiliyorum nekadar hızlı attıgını kalbinin : ))))