2014 Kasım Anneleri

sağol canımmm,, elbette duyacaksın ve burada bizimle paylaşacaksın sağlıklı ve rahat bi gebelik geçiririz dilerim... bebişimi gördüğümde ağlamaya başladım mutluluktan,,çok acayip bi duyguydu

Çok sevindim canım senin adına insallah bizlerde hayırlısıyla görürüz kesemizi ve duyarız kalp atıslarını

Günaydın canım hosgeldin nasılsın?

hadi bakalım hayırlı haberlerle dön insallah minigini gör

gidip kan verdim 9-9:30 gibi çıkarmış adetimi 5 gün geçti inşallah yükselmiştir :18::18::18::18::18::18:

korkma canım yükselmiştir telaş yapma...
bende bugün gideceğim doktora..
dopktorun gelmesini bekliyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorummm :18::18:
Günaydın canım hosgeldin nasılsın?

hadi bakalım hayırlı haberlerle dön insallah minigini gör

şükür canım iyiyim şekerim sen nasılsınnn ayy inş güzel haberlerle dönerimm tırsıyorumm birazz :18::18:
Günaydınnnn.kar yağıyor burdaa

ayy ne güzell..hangi ildesinn..buradada yağmur varrr

teşekkür ederim canım bende cok şükür iyiyim muayane için gün sayıyorum bakalım

ne zaman canım muayene pekş...
ayy ne güzel sen atlattın kese görünmesi kalp atışını falann...
kalbim küt küt atıooo yaaaa

ne zaman canım muayene pekş...
ayy ne güzel sen atlattın kese görünmesi kalp atışını falann...
kalbim küt küt atıooo yaaaa

yok canım ilk gittiğimde cok küçük görünmez dedi doktorum,

persembe günü randevum kese kalp atısı hiç bişey görmedim henüz

sen gidicem dedin ben burda heyecan yaptım tahmın edebiliyorum nekadar hızlı attıgını kalbinin : ))))

anammm benimdemi görünmez acabaaaa :18::18::18::18:

ayy nasıl bir durumdayım bilemezsinn geve kabuslar gördüm hep bilinç altıı
şu anda aynen bu durumlardayımmm

Canım neden yaptırdın doktorun mu istemişti tekrardan kan testi
doğum hemşiresi arkadaşımla konuştuk yaptır dedi belki düşük çıkar falan deyince tırstım :18::18::18::18::18:

inşallah canımmm
sendende güzel haberler bekliyoruzzzzz

anammm benimdemi görünmez acabaaaa :18::18::18::18:

ayy nasıl bir durumdayım bilemezsinn geve kabuslar gördüm hep bilinç altıı
şu anda aynen bu durumlardayımmm

degerlerimiz düşük cıkmıstı senınde benımde hatırlarsan,

ilk gittiğimde degere göre doktorum 3,5-4 haftalık ancak var ve cok kücük dedi..

ogünden persembeye kadar 10 gün gecmıs oluyor benim umarım görünür..

belli olmuyor canım görünmezsede üzülme panık yapma

doğum hemşiresi arkadaşımla konuştuk yaptır dedi belki düşük çıkar falan deyince tırstım :18::18::18::18::18:

anladım canım hiiiç korkma kötü düşüncelerede girme yükselmiştir bak görüceksin..

bende 2.kanı verdiğimde zaman hiç gecmemişti çok korkmustum ama yükselmişti sıkma canını

Günaydınlar!

Dün genel bir karın ağrım vardı, önceki gece de kötü kötü rüyalar görmüştüm. Oldukça zor, stresli bir gün oldu benim için.
Bugün daha iyiyim, ağrım şimdilik yok. Ama nasıl derin bir kaygıdır ki içimdeki, bu sefer de "Niye karnım ağrımıyor, niye bir hareket hissetmiyorum?" diye bu sefer düşünüp dert edinmeye başladım :)

Randevum Cuma günü. Lekelenmem yok çok şükür. Buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla kasık ağrısı, aşırıya kaçmadıkça, normalmiş. Ama dayanılmaz bir ağrı ya da lekelenme olursa hemen giderim doktora.

Kesesini gören, hele kalp atışlarını duyan arkadaşların anlattıkları rüya gibi geliyor bana, mucize gibi. Bakalım, bana da kısmet olur inşallah :) Günler geçmek bilmiyor.

evet canım görünmeyebilir..
aman doktor herşey yolunda desinde geç görelim önemli değil beklerim.. canım..
inş perşembe sen hepsini görürsün..

Canim ya sen konyadasin hangi doktora gidiyosun kacinci haftadasin ki

canım bende seni yeni gördümm memleketlimmm tanışalımm canım seninle aynı zamanlarda doğum yapcaz inş..
ben tıp fakültesinde çalışıorum..
burada kendi doktorumuz ALİ ACARA gidiyorum..
sürekli bunda devam edermiyim bilmiyorum çünlü çok yoğun...
sen kime gidiosunn

Aynen benim de cok küçük gorunmuyor dedi.. iki hafta sonra gel dedi.. merakliydim simdi daha merakliyim.. nasil gecicek iki hafta.. bebistem hala haberim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…