Aynen benim de cok küçük gorunmuyor dedi.. iki hafta sonra gel dedi.. merakliydim simdi daha merakliyim.. nasil gecicek iki hafta.. bebistem hala haberim yok..
korkma canım yükselmiştir telaş yapma...
bende bugün gideceğim doktora..
dopktorun gelmesini bekliyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorummm:18::18:
şükür canım iyiyim şekerim sen nasılsınnnayy inş güzel haberlerle dönerimm tırsıyorumm birazz :18::18:
ayy ne güzell..hangi ildesinn..buradada yağmur varrr
Bende bugun gitcem kizlar dua edin insallah gizrl haberler aliriz hepberaber
senin değerin kaç çıkmıştı acabaanladım canım hiiiç korkma kötü düşüncelerede girme yükselmiştir bak görüceksin..
bende 2.kanı verdiğimde zaman hiç gecmemişti çok korkmustum ama yükselmişti sıkma canını
Bende bugun gitcem kizlar dua edin insallah gizrl haberler aliriz hepberaber
evet canım görünmeyebilir..
aman doktor herşey yolunda desinde geç görelim önemli değil beklerim.. canım..
inş perşembe sen hepsini görürsün..
canım bende seni yeni gördümm memleketlimmmtanışalımm canım seninle aynı zamanlarda doğum yapcaz inş..
ben tıp fakültesinde çalışıorum..
burada kendi doktorumuz ALİ ACARA gidiyorum..
sürekli bunda devam edermiyim bilmiyorum çünlü çok yoğun...
sen kime gidiosunn
senin değerin kaç çıkmıştı acaba
:
senin değerin kaç çıkmıştı acaba
güzel haberlerle gel canım
Insaalah gelir gelmez yazarim kizlarrBen biraz aceleci davranmisim o yuzden dusuktu baya 72 cikmisti canim ama dr um ki 5 aydir taniyo beni bugun icin gel keseyi alttan muayene ile goruruz dedi ama korkuyorum ben(
benim değerim adet tarihimi bekleyemeden yaptırdıgım ıcın 41.72 cıkmıstı
2 gün sonra tekrar istedi doktorum 81.72 cıkmıstı ve sonra hesap yaptı 10 gün sonra cagırdı..
istediğimiz oranda yükselme var dedi
Canım benim seninle denk gelmeyi bekliyordum bende
Ali acara hayatta gidemem çok yoğun çünkü ben şimdi farabiyemehmet bardakçı beye gidiyorum ama tam bilmiyorum daha ilk bebiş
Ve dünden beri karnım çok ağrıyor kahverengi leke geldi hafif korkuyorumda kabızlık hat safhada benim çok dertliyim yaa
Ben biraz aceleci davranmisim o yuzden dusuktu baya 72 cikmisti canim ama dr um ki 5 aydir taniyo beni bugun icin gel keseyi alttan muayene ile goruruz dedi ama korkuyorum ben(
Cok saolun yaa ne guzel rahatlatiyosunuz valla bende oyleyim burdan guzel haberler aldikca mutlu oluyorum insallah gorurum cok heyecanlisenin değerin benimkinden yüksek canım 49.38 çıktı bende hiççç korkma derin nefes al bebişii göreceksin sonuçta ben bile heyecan yapıyorum sizin içinnn
Brownm canım seninlede aynı günüz. Ben geçen hafta Çarşamba doktora gittiğimde keseyi görmüştüm 3mm demişti bu haftada cumartesi gidicem inş sende leke falan varmı korkuyorum ben yaa
Canım ben hamile kalmadan ayla Hanım'a gitmiştim rutin muayene için iyiydi ama sanki azıcık sertti ben sorularıma cevap verecek azıcık yumuşak bi doktor istiyorumcanım ben Ali Acarda tedavi gördüm bana klomen verdi ve ilk ayda hamile kaldım..daha önceki doktorlarıın hiçbiri bende pko olduğunu bilememişti..
adam dalında cidden çok iyi ama berbat yoğun işte..
bende diyorum 2-3 ay gideyim tehlikeli zamanları atlatayım..
hastanedede çalıştığım için zor olmaz ona ulaşmak diye düşünüyorum..
ama şimdidende başka doktor aramaya başladım..
ya hastaneyi unuttum vakıstamıydı akademidemiyi emine hanım varmış ilgili...
birde başkentte ayla hanımı duydum...
araştırıyorum bakalım canım..
benimde bel ağrım var ama şükür lekem yok..
sen ayağa fazla kalkma canım dinlenn...
kabızlık bende de var..
ceviz ve kuru kayısı iyi geliyor..
bende persembeyı ıple cekıyorum canım..
hayır leke falan yok ama ıkı gün önce gece kasık agrısıyla fecı bı sekılde uyandım bısey olucak dıye cok korktum..
dün annem doktorumla görüşmüş söylemiş birde cok sık ıdrara cıkıyorum..
doktorumda bunun bebekle ilgisi olmadıgını enfeksıyon kapmıs olabilecegimi söylemiş persembe test yapılacak bakalım..
sende bozma morelini leke olabilir hamileleikte bi zaman sonra gecıyor sanırım..
progestana falan baslatmadımı doktorun canım
hala çıkmamış sonucum kalbim duracak
kızlarrrrrrrrrrrr 522.63 çıkmış sonucummmm