- 10 Haziran 2011
- 131
- 5
Hadi hayırlı olsun canım çok şükür tebrik ederim seni
Teşekkürler@CarlaDemir darısı hayırlısıyla size olsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun canım çok şükür tebrik ederim seni
teşekkürler,,aynen hayatım bu gece artık mışıl mışıl uyurum,, ölüyodum meraktan.. tansiyonum çıkıyo ya gerilimden.. senin kuzucuklarr ne alemdeqborg mükemmel bir haber bu :)) Hayırlı olsun hem kalp hem kese bir taşla iki kuş vurmuşsun :) çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun. Bu gece rahat rahat uyu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyyy bebişin iyi dimi,ağrın sızın yok??
agrım var belımde..
karnımda ıc ısyan cıkmıs gıbı gur gur edıp duruyor.
bu aksam ıcımde ne var ne yok cıkardım
ben hıc ıyı hıssetmıyorum kendımı yaa (
sen kalp atısları duymussun galıba gecmısı okuyamadım ama yazılanlardan bu gorunuyor.[/QUOTaz ve sık yemeye özen göster,,bide tuzlu kraker vs. diyolar ya bulantı için.. uzan dinlen canım çok yorma kendini
evet bugün tam ümidi kesmişken bebğimin kendisin gördüm ve kalp atışlarını,, ve sonra dinlettirdi dr. yeniden doğdum diyebilirim
agrım var belımde..
sen kalp atısları duymussun galıba gecmısı okuyamadım ama yazılanlardan bu gorunuyor.
agrım var belımde..
sen kalp atısları duymussun galıba gecmısı okuyamadım ama yazılanlardan bu gorunuyor.[/QUOTaz ve sık yemeye özen göster,,bide tuzlu kraker vs. diyolar ya bulantı için.. uzan dinlen canım çok yorma kendini
evet bugün tam ümidi kesmişken bebğimin kendisin gördüm ve kalp atışlarını,, ve sonra dinlettirdi dr. yeniden doğdum diyebilirim
tansıyonum dusmuş 7-5 esım olctu sımdı..
cok sevındım. demekkı asla umudunu kesmemelıymıssın yoksa fasulyen sana cok kırılırmış..
mmasallah ogluşuna (ıcımden geldı bı an oyle demek )
carlaaaaaaa bebişimi gördüm,,pıt pıt atıyodu kalbi :))) çok korktum öncesinde hcg baktırmıştım 1 haftada sadece 2ye katlamış ağladım muayene olana kadar.. sonra dr karından baktı,,boş gebelik sandı.. bide vajinal bakalım dedi,,neyse hazırlandım dr bakmaya başladı,,,baktım dr ve hemşire gülüyolar :44: sonraaa baktımki ekranda bebişim ve kalp atışları... şok oldum ağladım sevinçten,,heleki duyunca kalbinin sesini heyecandan titremeye başlamdım bu kez... çok mutluyum canımmm 5+6 dedi dr bana,, sana kaç demişti dün tatlım???
kızlar bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydummmmmm :)) kan testi yapmıştık öncesinde,,bir haftada sadece 2 katı artmış ama dr bebeğimi gördükten sonra artık hcg nin artık önemsiz olduğunu söyledi sata göre 6+3..ama dr 5+6 olduğunu söyledi bebişimin çoooooooook mutluyummmm
tansıyonum dusmuş 7-5 esım olctu sımdı..
cok sevındım. demekkı asla umudunu kesmemelıymıssın yoksa fasulyen sana cok kırılırmış..
mmasallah ogluşuna (ıcımden geldı bı an oyle demek )
sağol canımm benim ,,oğluş ha bi arkadaşım var o da oğlun olacak diyor senin gibi,aslında benim içimden geçende o,,erkek olacakmış gibi geliyor dikkat et kendine,tuzlu bi ayran içsen mesela :44:
aramıza hosgeldınBende kasım annesiyim hayırlısıyla, allah hepimizin kucağına almak nasip etsin.
sağol canımm benim ,,oğluş ha bi arkadaşım var o da oğlun olacak diyor senin gibi,aslında benim içimden geçende o,,erkek olacakmış gibi geliyor dikkat et kendine,tuzlu bi ayran içsen mesela :44:
tabıkı ogluş :))
esım yaptı sımdı ıçım almıyor içemıyorum
canım kan degerın kaçtı ac olmuş bır haftada gözünüz aydın buarada bende bugun 2. kanımı verdım bende tedirginim ya artmadıysa dıye benım perşembe 192 di simdi 800 olması lazım yarın ögrenıcem
hayırlı olsun tatlım bebeğin rabbim iki yavrunada uzunnnn ömürler nasip etsin çok iyi anlıyorum seni benim bebeğimde 12 aylık tam kıpırdak dönem ben hamileyim sürekli oynamak koşuşturmak kucaklanmak istiyo ben uyumak ama gözlerimin içine masum masum bakınca çok üzülüyorum eli mahkum oynuyoruz amaba oğluma hsksızlık mı ediyorum diye çok üzülüyorum bi yandan da ikşz gibi olcaklar yanlızlık çekmşcekler berabar çok güzel vakit geçirirler diye seviniyorum tek şaşıp kaldığjm konu doktorum emmeyi bırak dedi oğlum emmeyi çok seviyo iki somursun memeyi resmen güller açıyo yüzünde internetten araştırdım bi sorun olmaz fiyo napcamı bilemedim şuan sadece günde 1-2 kere emdiriyorum oda uyutcağımda sen naptın emme konusunu?
evet tatlım,,darısı sizlere.. burdan güzel haberler duydukça öyle mutlu oluyoki insann hep beraber büyütücez bebişlerimizi içimizdeCanım,çok sevindim, Maşallah
Hep böyle sorunsuz olsun inşşallah herşey, darısı bizlere.. :)
aramıza hosgeldın
tabıkı ogluş :))
esım yaptı sımdı ıçım almıyor içemıyorum
öyle olsun bakalım,,şimdilik oğluş diyelim
sana tavsiyem burnunu kapat kafaya dik tatlımmm
aramıza hosgeldın
öyle olsun bakalım,,şimdilik oğluş diyelim
sana tavsiyem burnunu kapat kafaya dik tatlımmm
inşallah hayırlı haber alırsınız isteyen herkese nasip olsun
kızlar bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydummmmmm :)) kan testi yapmıştık öncesinde,,bir haftada sadece 2 katı artmış ama dr bebeğimi gördükten sonra artık hcg nin artık önemsiz olduğunu söyledi sata göre 6+3..ama dr 5+6 olduğunu söyledi bebişimin çoooooooook mutluyummmm