- 19 Şubat 2014
- 103
- 16
- 34
Hiç karmaşma tatlım..sana bişey dememiş ki doktor..kese göründü nasılsa..ben öncekilerde geç görmûştüm bebegide kalp atışınıda..bu haftalar görebilmekte normal gorememekte...biz gün saydığiımız için gecmiyo zaman...kesen normal kanaman yokk kafan rahat olsun dollenmen gec olmus olabiilir..ne demis alttan baksak herseyi goruruz...demek ki hersey yolunda...būnye meselesi...karındaki yag katmanları o anki gazın bile net gostermeyebilir..milimetrik bi bebek daha dūşūn..emin ol bi hafta daha zamani var demekki.....bir gun bile cok sey farkettiriyor biliyormusun ozellikle bu aylarda...Ben bugün dr a gittim.düşük olunca da aynı dr ilgilenmisti . ben tel ile aradgimda diyo bende adet oldun sandim.hemen gelde bakalım dedi.ilgili olmasına çok sevindim. baktık ultrasondan tabi karından baktı.kese göründü.kritik bir evre bu dedi.biz her türlü önlemi alalim dedi dushapton ilacını sabah akşam al dedi.cumartesi gene gün verdi.sürekli iletişim halinde olalım dedi.5 haftalık doktora göre adete göre de 6+1.kese adet tarihi ile uyumlu dedi. alttan baksak herşeyi goruruz dedi ama bakmayalim.bekleyelim dedi. karmaşık duygular içindeyim