- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok duygulandım birden..
Allah hepinizin meleklerini korusun..
Saat 16:48 dayanamıycam eczaneye koşmak istiyorum..
IZIN AL CIK BENCE:d
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır Kasım Anneleri'ni takip ediyorum sizinle sevinip üzülüyorum ama yazma ihtiyacı hissetmemiştim bugüne kadar.
Beni SAT 28 Ocak 2014 / BAT 28 Şubat 2014
18 Ocak 2014 gibi hafif kanama yaşadım 2 gün ve regl oldum zannedip umursamadım. 2 günde bitince kuşkulandım adetime 8 gün varken test yaptım negatif çıktı.
Ondan sonra da umudumu yitirip normal yaşantıma devam ettim. (ilaçlar, sigara, sağlıksız beslenme)
Ancak 28 Şubat 2014'te regl olmam gerekirken olmadım ha bugün ha yarın derken bugün ayın 7'si olduğunu iş için takvimde hafta hesaplarken farkettim.
Neden test yaptırmıyorum neden internet sitesinde bunları paylaşıyorum inanın bilmiyorum.. Sanırım çok korkuyorum..
Aylardır olsun diye uğraş dur sonra işe güce dal ihmal et.. Ben nasıl anne olucam ki zaten? Eğer hamileysem sanırım 5 haftalık ve ben farkında bile değilim.
Maşallah sana:) ben çok istiyodum ikizlerim olsun eşimin ailesinde çok ikiz kuzenlerinin çocukları hep ikiz oluyo ama olmadı bi oğlum oldu şimdi bi yıl donra tekrar hamile kaldım ikiz gibi büyücekler yine 18 ay araları olcakdoğal yoldan canım...
bebek varsa sen daha öğrenmediysen Allah korur beta hcg yaptır hemen mesai dışında da yaptırabilirsin işler yoğunsa
evet bence de en mantıklı olan hastanede beta hcg yaptırmak sanırım..
Müşteriler var yanımda bir yandan maliyet çıkarıp bir yandan saat sayıyorum ama eczaneden daha garanti olacak hastaneye gitmek..
Dün doğum günümdü umarım hayırlısını göstersin.. Beni olacak yavrularımla sınama allah'ım..
Merhaba arkadaşlar baya döktürmüşsünüz oku oku yeni yazabildim. Yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.. Kasım bomba bir ay maşallah İyice kalabalıklaştık. . .
Benimkide tüp bebek canm .. Benimde transferin 8. günü 198,4 çıktı değerim. Doktor ikize işaret olduğunu söyledi. Ama net değil daha. Haftaya kontrole gideceğim ben. Ozaman keseyi görürüz inş. Ağrılar ve bulantılar bu aralar daha hafif gibi ...
Hayırlı olsun canım.. Tebrik ederim...İkiz anneleri çoğalıyor ne güzel..Keseyi kaçınca haftada gördün ? Son adet tarihin neydi?
Amin canımmm inşallahh...
Kızlar folbiolü sabah akşam bi kullanma biçimi var mı eşime al demiştim ama eczacı kullanılışını yazmamış sarılı beyazlı 5 mg tablet yazıyo doğrumu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben gidiyodum cnm gittim, çok şükür keseyi gördüm 15 gün sonra yine gel dedi sadece folic kullanacam karın kasık ağrısı normal dedi bu kadar
kızlar ben dun doktara gıttım ve kesemın ıkı tane oldugunu ıkız bebeklerımın olacagını ogrendım coook mutluyum yaaa.....
Hmmm sabah veya içtiğimin bi önemi yok demi Hmmm hayırlısıyla aynı kucağımızada alırız inşallah canım ya sen keseyi felan gördün mü ben bi tek kan testi yaptırdım doktor kontrolünü 17 martta aldım çok mu geç ki:-Sfolbıol günde 1 kere buarada doğum tarıhlerımız aynı
Hmmm sabah veya içtiğimin bi önemi yok demi Hmmm hayırlısıyla aynı kucağımızada alırız inşallah canım ya sen keseyi felan gördün mü ben bi tek kan testi yaptırdım doktor kontrolünü 17 martta aldım çok mu geç ki:-S
Haklısın canım olumsuzluk yokkk