2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar ben saf saf hiç test mest yaptırmadım pazartesiye randevu aldım testlerimi yapacam :KK19:

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır Kasım Anneleri'ni takip ediyorum sizinle sevinip üzülüyorum ama yazma ihtiyacı hissetmemiştim bugüne kadar.

Beni SAT 28 Ocak 2014 / BAT 28 Şubat 2014

18 Ocak 2014 gibi hafif kanama yaşadım 2 gün ve regl oldum zannedip umursamadım. 2 günde bitince kuşkulandım adetime 8 gün varken test yaptım negatif çıktı.

Ondan sonra da umudumu yitirip normal yaşantıma devam ettim. (ilaçlar, sigara, sağlıksız beslenme)

Ancak 28 Şubat 2014'te regl olmam gerekirken olmadım ha bugün ha yarın derken bugün ayın 7'si olduğunu iş için takvimde hafta hesaplarken farkettim.

Neden test yaptırmıyorum neden internet sitesinde bunları paylaşıyorum inanın bilmiyorum.. Sanırım çok korkuyorum..

Aylardır olsun diye uğraş dur sonra işe güce dal ihmal et.. Ben nasıl anne olucam ki zaten? Eğer hamileysem sanırım 5 haftalık ve ben farkında bile değilim.

bebek varsa sen daha öğrenmediysen Allah korur beta hcg yaptır hemen mesai dışında da yaptırabilirsin işler yoğunsa

doğal yoldan canım...
Maşallah sana:) ben çok istiyodum ikizlerim olsun eşimin ailesinde çok ikiz kuzenlerinin çocukları hep ikiz oluyo ama olmadı bi oğlum oldu şimdi bi yıl donra tekrar hamile kaldım ikiz gibi büyücekler yine 18 ay araları olcak

1 saat girmiyorum, neler kaçırıyorum nelerrr :KK1:
Yetişemedim hızınıza, oturduğum yerde uyumuş kalmışım :emir_bebek:
Bide bugün ilk defa asırı midem bulandı ve ne var ne yok çıkardım :KK43:
Yeni gelenler hoş geldi bu arada :nazar:

bebek varsa sen daha öğrenmediysen Allah korur beta hcg yaptır hemen mesai dışında da yaptırabilirsin işler yoğunsa

Evet bence de en mantıklı olan hastanede beta hcg yaptırmak sanırım..

müşteriler var yanımda bir yandan maliyet çıkarıp bir yandan saat sayıyorum ama eczaneden daha garanti olacak hastaneye gitmek..

dün doğum günümdü umarım hayırlısını göstersin.. beni olacak yavrularımla sınama Allah'ım..

evet bence de en mantıklı olan hastanede beta hcg yaptırmak sanırım..

Müşteriler var yanımda bir yandan maliyet çıkarıp bir yandan saat sayıyorum ama eczaneden daha garanti olacak hastaneye gitmek..

Dün doğum günümdü umarım hayırlısını göstersin.. Beni olacak yavrularımla sınama allah'ım..

elbette kanda daha net cıkar bugun yaptıramassan kanı eczaneye ugramayı unutma:))

Merhaba kızlar nasılsınız ben uykudan kendimi alamıyorum ya halsizlik var uyku var bende çok fazla:nazar::KK42::KK42:
Sizlerde çok farklı değilsiniz sanırım herkesbişeylr yiyor maşallah:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

merhabalar benımde batım ptsydı 3 gün gecikmeyle ıdrar testı yaptım silik cıktı ıkıncı cızgı kan testı yaptırdım 192 cıktı pts tekrar bakmayı düşünüyorum benımde 2.cocugum olucak hayırlısıyla 5.5 yasında bir oğlum var ondada 2 sene ugrasmıstık hamıle kalmak ıcın şimdide aynen 2 yılı geckındır ıstıyoduk oldu umarım sonuna kadar böyle gider hepimiz için:nazar:

Merhaba arkadaşlar baya döktürmüşsünüz oku oku yeni yazabildim. Yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.. Kasım bomba bir ay maşallah :KK52: İyice kalabalıklaştık. . .

Benimkide tüp bebek canm .. Benimde transferin 8. günü 198,4 çıktı değerim. Doktor ikize işaret olduğunu söyledi. Ama net değil daha. Haftaya kontrole gideceğim ben. Ozaman keseyi görürüz inş. Ağrılar ve bulantılar bu aralar daha hafif gibi ...

Hayırlı olsun canım.. Tebrik ederim...İkiz anneleri çoğalıyor ne güzel..Keseyi kaçınca haftada gördün ? Son adet tarihin neydi?

5+5 haftada gördüm cnm sat 25 ocaktı

Amin canımmm inşallahh...:KK16::KK16:

kuşlar dedi ki bu güzelliğin miniği yola çıkmış geliyormuş bu sefer:) :) çok mutlu oldum perimm inşallah her şey güzel olucak. Kasım anneleri uğurlu gelir inşallah sana :) şimdilik önce kendine sonra bebeişine çok iyi bak canım. hep güzel haberlerini alalım :)

Kızlar folbiolü sabah akşam bi kullanma biçimi var mı eşime al demiştim ama eczacı kullanılışını yazmamış sarılı beyazlı 5 mg tablet yazıyo doğrumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar folbiolü sabah akşam bi kullanma biçimi var mı eşime al demiştim ama eczacı kullanılışını yazmamış sarılı beyazlı 5 mg tablet yazıyo doğrumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

folbıol günde 1 kere buarada doğum tarıhlerımız aynı :KK53:

folbıol günde 1 kere buarada doğum tarıhlerımız aynı :KK53:
Hmmm sabah veya içtiğimin bi önemi yok demi Hmmm hayırlısıyla aynı kucağımızada alırız inşallah canım ya sen keseyi felan gördün mü ben bi tek kan testi yaptırdım doktor kontrolünü 17 martta aldım çok mu geç ki:-S

Hmmm sabah veya içtiğimin bi önemi yok demi Hmmm hayırlısıyla aynı kucağımızada alırız inşallah canım ya sen keseyi felan gördün mü ben bi tek kan testi yaptırdım doktor kontrolünü 17 martta aldım çok mu geç ki:-S

canım folibolü bende yazdırdım günde 2 defa tok karnıma alıyorum eczacı böyle yazdı . ayrıca benim de 18 martta geç değil anca kese görünür şimdi gidersen bebek 7 8 haftada anca görülebiliyor

Merhaba Kasım anneleri :))

Ne kadar da çabuk büyümüşsünüz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi. Ayy siz çıkınca ortaya ben bebişimle beraber gerçekten büyüdüğümüzü anladım :)) sizde Aralık ayı anneleri başlayınca kendinizin ve Bebişinizin büyüdüğünü anlayacaksınız,bu heyecanlar çok farklı heyecanlar. Benim ilk bebeişimizin olacak Rabb'imin izni ile oyuzden cok daha fazla heyecanlıyım :)) umarım bulantılarınız hiç olmaz dualarım sizinlede de aynı zamanda. Arasıra bizede yazın olurmu? İnşallah sıkıntısız huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz. Öpüyorum sizi :KK54:

X