2014 Kasım Anneleri

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır Kasım Anneleri'ni takip ediyorum sizinle sevinip üzülüyorum ama yazma ihtiyacı hissetmemiştim bugüne kadar.

Beni SAT 28 Ocak 2014 / BAT 28 Şubat 2014

18 Ocak 2014 gibi hafif kanama yaşadım 2 gün ve regl oldum zannedip umursamadım. 2 günde bitince kuşkulandım adetime 8 gün varken test yaptım negatif çıktı.

Ondan sonra da umudumu yitirip normal yaşantıma devam ettim. (ilaçlar, sigara, sağlıksız beslenme)

Ancak 28 Şubat 2014'te regl olmam gerekirken olmadım ha bugün ha yarın derken bugün ayın 7'si olduğunu iş için takvimde hafta hesaplarken farkettim.

Neden test yaptırmıyorum neden internet sitesinde bunları paylaşıyorum inanın bilmiyorum.. Sanırım çok korkuyorum..

Aylardır olsun diye uğraş dur sonra işe güce dal ihmal et.. Ben nasıl anne olucam ki zaten? Eğer hamileysem sanırım 5 haftalık ve ben farkında bile değilim.

çok kalabalık kasım anneleri :nazar:
herkese merhaba:KK3:
herkese merhaba
aranıza hosgeldim
bu arada ıkıncı bebegım daha once 2012 subat annelerındeydım umarım guzel arkadaslıklarımız olur :KK16::KK16:
aramıza hoşgeldin :KK34:
bende 2012 eyll annelerindenim umarım ççokkkk güzel arkadaşlıklar kurarız, tüm heyecanları birlikte yaşarız:nazar:

bebişim için her şeye katlanırım elbette ama hiç alttan muayene olmadım daha haliyle geriliyorum inş sıkıntı çekmem yarın direk karnımdan görünür kese:18:

hayırlı uğurlu olsun seninki de inşallah canım:nazar::nazar:

ayyy sen 5 haftayı geçmişsin benimki daha 4 hafta 5 günlük heralde karından görünmicek alttan bakıcak :18::18: maşallah inşallah kalp atşını da duyarsınız canım:nazar:

tsk ederım sızlerede...
Bunda benım heyecanım yok yaa sendede oylemı acaba?:KK16:

tskleeerrr. Hayırlı olsun cnm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbımmm:KK16:
bende de öyle kızımda 1 yılın sonunda olmuştu:KK55:
bu ise hemen olunca diye düşünüyoruz.. alışmaya çalışıyorum ben
:KK52:

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır Kasım Anneleri'ni takip ediyorum sizinle sevinip üzülüyorum ama yazma ihtiyacı hissetmemiştim bugüne kadar.

Beni SAT 28 Ocak 2014 / BAT 28 Şubat 2014

18 Ocak 2014 gibi hafif kanama yaşadım 2 gün ve regl oldum zannedip umursamadım. 2 günde bitince kuşkulandım adetime 8 gün varken test yaptım negatif çıktı.

Ondan sonra da umudumu yitirip normal yaşantıma devam ettim. (ilaçlar, sigara, sağlıksız beslenme)

Ancak 28 Şubat 2014'te regl olmam gerekirken olmadım ha bugün ha yarın derken bugün ayın 7'si olduğunu iş için takvimde hafta hesaplarken farkettim.

Neden test yaptırmıyorum neden internet sitesinde bunları paylaşıyorum inanın bilmiyorum.. Sanırım çok korkuyorum..

Aylardır olsun diye uğraş dur sonra işe güce dal ihmal et.. Ben nasıl anne olucam ki zaten? Eğer hamileysem sanırım 5 haftalık ve ben farkında bile değilim.

keşke test yapsaydın

X