2014 Kasım Anneleri

Cnm çok tesekkue ederım bu kadara erken istemıyordum
Nasip işte
Darısı başınıza artık:)
Fıstıga kardes istiyormusun
oncelikle kardes ve de bir oglum olsun istiyorum insallah canim onu da tatmak.. Ama cesaretim yok henüz zaten memuriyetten dolayi esimden de ayri kaldim ancak haftasonlari gorusebiliyoruz hamileligimi onsuz gecirmek istemem.. Bakalim nasip :) daha en büyük etken kizim coook zor bebekti ki devam ediyor zorlugu..

Ay cnm cok sgl
Dort haftalık bugun kan verdım doktoruma gıttım
Kese falan gormeye daha zaman var sanırım
Unutmuşuz bu sureclerı
Mıde bulantısından korkuyrm:KK43:
Senın paşa napıo

evet keseye biraz daha zamanı var ben
kese olayından falan korkuyorum ya görünene kadar
atla karayı seçiyorum ilkim dış gebelik yan benim
ondan dolayı olsa gerek.inşallah birde kızın olur..
benm paşa valla çok yaramaz ya napıcam bilmem çok hırçın sinirli
sürekli ağlamak babannesine öyle olduğunu sanmıyorum ya bana mı yapıyo nedir.
bugün odasına girdik bakalım güzel bir oda yapmayı planlıyoruz inşallah herşey güzel olur..
bende bir kızım olsun çok isterim rabbim gönlümüze göre versin
bize daha zaman var ama.

Ay cnm çok sgl sen bu konuda tecrubelısın napcam bılmıyrm
Oğlum 19 kılo
Kucak ıstedıgı zaman oluo, gece uyanıo kucagıma alıyrm
Agır kaldırmamam lazım nasıl olcak bılmıyrm kı:KK43:

l

ohhhh maşallah evet senn paşa kiloluydu :)
tam ısırmalıktı canım valla dikkat et benmki çok kilolu
olmamasına rağmen çok taşıyınca belim ağrıyo almamaya çalış dicem
oda zor alışık istiyorlar rabbim yardım etsin valla karnındakini de korusun.

oncelikle kardes ve de bir oglum olsun istiyorum insallah canim onu da tatmak.. Ama cesaretim yok henüz zaten memuriyetten dolayi esimden de ayri kaldim ancak haftasonlari gorusebiliyoruz hamileligimi onsuz gecirmek istemem.. Bakalim nasip :) daha en büyük etken kizim coook zor bebekti ki devam ediyor zorlugu..
Evet cnm dınlen sen bıraz daha erken bencr
Bnm ıcınde oyle ama dr bana ara verme demıstı mıyom vardı bende e yaşımda 32 :):) bu kadar erken beklemıodum
Nasıp işte :) herkes ıcın hayırlısı Allah yazıysa oluyor:) rus takvımıne gore kız
Acaba tutuomu bu takvım

evet keseye biraz daha zamanı var ben
kese olayından falan korkuyorum ya görünene kadar
atla karayı seçiyorum ilkim dış gebelik yan benim
ondan dolayı olsa gerek.inşallah birde kızın olur..
benm paşa valla çok yaramaz ya napıcam bilmem çok hırçın sinirli
sürekli ağlamak babannesine öyle olduğunu sanmıyorum ya bana mı yapıyo nedir.
bugün odasına girdik bakalım güzel bir oda yapmayı planlıyoruz inşallah herşey güzel olur..
bende bir kızım olsun çok isterim rabbim gönlümüze göre versin
bize daha zaman var ama.

ohhhh maşallah evet senn paşa kiloluydu :)
tam ısırmalıktı canım valla dikkat et benmki çok kilolu
olmamasına rağmen çok taşıyınca belim ağrıyo almamaya çalış dicem
oda zor alışık istiyorlar rabbim yardım etsin valla karnındakini de korusun.
Amın cnm agrılarım oluyor kasıklarımda korkyorum :s
Bıkac gun once uzerımde de hep hoplamıstı benı yere yatırıp
İnş bişey olmaz

Oyy maşallah 19 kilo mu benim kızım 5,5 yasında hala 17.5 kilo :)

Benim kızım 15 kiloydu o zaman doktora da sormuştum cok uzun mesafe taşıma Cok sıkıntı olmaz demişti kendi de cok kaldırmış. o da cocuk napıcaksinki nediyebilirsin. Kucagına aldıgında oturmaya calış mesela ayakta durma Kucaklayınca aniden kalkma yavas hareket et. Doktoruna da danış tabi inşallah risksiz bi hamilelik olur rahat rahat hareket edersin. Dua et canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.
Cnm bbm oglum dev bı cocuk :) iri cok 4-5 yasında gıbı duruyor boylu falan ondan cok kılosu:) senın dedıgin gıbı yapıyrm cok tesekkur ederım cnm

lilipit lilipit cnm inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin bu yoğun tempoya alışmışkrn diğerini de aradan çıkarma olayı mantıklı bence,sonra iyi ki dersin.ya bnm oğlan tam toparlıyo derken şimdi yine grip oldu,grip kulak enfeksyonu tekrar grip bu nası bişe anlamadım inanamıyorum bende mi hata,kreşe basladgı için mi canım sıkılıyo o böyle olunca,yemedgnden güçsz mü düşüyo bilemedm ki,keçiboynzu özü verdgmden beri böyle.şaşırdım napcağımıne giydirceğimi.gece kalın da gydrsem üstünü açıyo üşüyo herlde,bişe örtnce uyanıyo sinirle

lilipit lilipit cnm inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin bu yoğun tempoya alışmışkrn diğerini de aradan çıkarma olayı mantıklı bence,sonra iyi ki dersin.ya bnm oğlan tam toparlıyo derken şimdi yine grip oldu,grip kulak enfeksyonu tekrar grip bu nası bişe anlamadım inanamıyorum bende mi hata,kreşe basladgı için mi canım sıkılıyo o böyle olunca,yemedgnden güçsz mü düşüyo bilemedm ki,keçiboynzu özü verdgmden beri böyle.şaşırdım napcağımıne giydirceğimi.gece kalın da gydrsem üstünü açıyo üşüyo herlde,bişe örtnce uyanıyo sinirle
Valla yeni başladı ise kreşe olabılıt etrafımda kreşe baslayan ların cocukları uzun soluklu hasta hep, havalarda bi soguk bi sıcak, ıns cabuk duzelır

E efsunkarr , P plannera çk saolun kızlar çok şükür toparladı brz. lilipit lilipit aynen her doktrun tutumu farklı ben çk güvenemiyorm o yüzden doktrlara,.. 34ist 34ist bnmde ilki dış gebelkti bende keseyi görene kdr çk tedrgindm iğneyle mi sonlandırldı seninki de?

cnmn ben ameliyat oldum zamanı geçmişti
sonradan iyiki ameliyat oldun dediler düşürülseydi
tekrarlama olsasılığı daha yüksek dedi senn diğer tüpün sağlamsa
bidaha bişey olmaz dedi öylede oldu ilk hamile kaldım keseyi görene kadar
ne kimseye söyledim nde moralim düzeldi sevinçle üzüntüyü bir yaşadım
keseyi görene kadar..senin ne kadar aradan sonra oldu çok şükür rabbim vermiş 2mizede
dış gebelik olupta kaç yıl bekleyenler var valla rabbim kimseyi bekletmesin.

Amın cnm agrılarım oluyor kasıklarımda korkyorum :s
Bıkac gun once uzerımde de hep hoplamıstı benı yere yatırıp
İnş bişey olmaz

rabbim korur canım merak etme
sen elinden geleni yap dikkat et
gerisi olur.boşver zamanlaman çok iyi
anne de bakıyosa olması daha iyi.
yaşlarda malum bende 29 :KK43: bitiyo hatta 2
ay sonra..

Kızlar mrb bende hamileyim galiba SAT 5 ağustos.5 eylülde olmam gerekiyordu test yaptım yoktu.dün test yaptım inanamadım bi daha yaptım yine pozitif.süpriz oldu bize.bügünn Dr a gitiim SAT a göre 9 haftalık ama 4 haftalık görünüyo geç döllenme olabilir yada gelişemeyebilir dedi.

X