2014 Kasım Anneleri

Carputi trukid gunes kremini aldim cok begendim sagol
Hepsiburadadan aldim son kulkanmasi 03 18
Almak isteyen olursa
Yalniz unnadoda gordum 10 tl daha ucuzdu

Ben cok yoruldum pilim bittu
19 aydir maksimum.kesintisiz 3 saat uyuyabildim
Uyan uykuya dal bida uyan kisir dongu
Sutten kesinc rahatlamayi umuyorum
Soyle aksam yatayim sabaha kadar uyanmadan uyuyayim
Oyle ozledim ki

Oyle ozledim ki
Emdikleri icin öyle benim kizimda oyle. Bu ara birde sahura kalkip uyumuyor saat 6ya kadar onu uyutmaya calisiyorum. Sinek, meme , rüya gibi cesitli nedenlerden sürekli uyanik.s Bende istiyorum biraktirmayi 2 yaşıda beklesemmi diyorum ama nasil olacak bilmiyorum.Resmen yapışık geziyoruz.Nasil biraktiracaksin Adem Güneş kademeli biraktirin cocuk travma yasamasin diyor oda zor yada eski usul bilemedim.s

Dönemsel bir şey herhalde Yaman da parka çıkınca milletin üstüne koşup tırnak atmaya çalışıyor eskiden kaçardı birini görünce

Kraft marka biraz pahalidir herhalde degil mi

evet cnm pahalı ben baktım da baya pahalıydı.

Kizlar bayramdan sonra oglumu sutten kesmek istyrm ancak yapamayacagimdan korkuyrm
Deneyen var mi
Nasil yapicam
Bu arada biberon almiyor hic

valla vnm ben 1 kere denedim gündüz bir şekilde
oyaladım ama gece imkanı yok ikna olmadı 3 saat ağladı
uyumadı sonra mecbur verdim napım ramaznın ilk günüydün
ben de kötü oldum çünkü uykusuz aynı dert bende de yani.
nasıl yapılcak hiç bilmiyorum ağlamasına dayanamıyorum sabırlı olmak
lazım ama gündüz de yanında olmayınca kıyamıyorum napıcam hiç bilmiyorum.

Oyle ozledim ki

aynen canımm aynenn.
aralıksız uyumayı özledim.he çok şükür öyle saatlerce
uykusuz kaldığı çok söylenemez ama 1 kerede bizim uyku bölünse
bidaha gelmiyor.sütten kesilse bende öle umut ediyorum ama
o nasıl olıcak onu hiç bilmiyorum yanında olunca bırakması çok
zor acaba biraz ayrı kalmak mı iyi olur..

Cnm bnm oglumda yalniz evdr ananesiylr duruyor ama ayni inan
Bide annem cok sevkatle bakiyor ona
Nrrden bilio oyle saldirmayi anlamadim
Sanırım cocugun yapısı birazda. Karsı komşumun oğlu 3 yasında. Ablası da var ama o kadar sakin bir cocuk ki bebeklikten beri ne oyuncak attıgını gordum ne birine vurdugunu. Koltuk tepesine cıkmayı benimkilerden öğrendi Şöyle sakin bi tane doguramadım :)

Oyle ozledim ki
Ben de cok bunaldım emzirmekten. Dısarda gun içinde aramıyor fazla ama gece ve gunduz uykudan once cok uzun emiyor ve başka turlu mumkun değil uyumuyor.

Yazın kessem aslında yorulur uyur belki bi şekilde, ıkı yası beklesem kışın işe de başlıcam cok cok zor olacak ama kıyamıyorum şu an cesaretim yok süt de geliyor. Ben işteyken nasıl uyutacaklar bilmiyorum sallatmıyor kendını

Benim kizimda oyleydi sadece emerek uyurdu. Baskasiyla meme ihtimali kalktigi icin kendince yöntem bulur.Bakicisi sallayarak uyutuyor bende emerek asla sallatirmaz.Yani en gec bir ayda oturur duzeni dert etme

herkes aynı dertten muzdarip valla napıcaz bilmem
ama gündüz dert etme uyur her türlü ben bıraktığımda 4
aylıktı hiç de zorluk çekmedik meme konusunda ne zaman
beni görse istiyor beni görene kadar hiç aklına gelmez
bakalım gece de öylemi olıcak denicem yazlığa göndercem
belki daha kolay bırakır öyle..

Benim kizimda oyleydi sadece emerek uyurdu. Baskasiyla meme ihtimali kalktigi icin kendince yöntem bulur.Bakicisi sallayarak uyutuyor bende emerek asla sallatirmaz.Yani en gec bir ayda oturur duzeni dert etme

Bakıcımız yeni dönem için çalışamayacağını söyledi, kuran kursuna gidicem falan dedi ama bence çocuk onu eve bağladığı için bakmak istemiyor. Normalde gezmeye düşkün biriydi ama Allah var genel olarak memnundum. Eren tam 2 ay arkamdan ağladı. Sonradan alıştı tabi. Çocuğumu tekrardan bir Başkasına alıştırmaya hiç hazır Değilim Onu tekrar ağlatmayı Göze alamıyorum. Sen naptın bakıcı işini, aynı kişi mi bakacak bu sene de.

Cnm bnm oglumda yalniz evdr ananesiylr duruyor ama ayni inan
Bide annem cok sevkatle bakiyor ona
Nrrden bilio oyle saldirmayi anlamadim

Benim oğlumda da elindekileri bize atma vurma huyu var. Elinde kumanda, oyuncak ne varsa bir anda bize atıyor, anlatıyorum yok, kızsam Gülüyor, oyuna çeviriyor. Acaba çalışan annelerin çocukları mı böyle genelde? Yani bi nevi bize tepki mi? Artık herşeyi düşünüyorum, çünkü senin dediğin gibi sevgiyle büyüyor. Neden bu şiddet anlamadım

Cnm oyle dusunme ben bu zamna kadar yarım saat bile ayrılmadım oğlumla onda da var o hırcınlık baskasına zarar vermiurda ama biri karıssa oda tepki veriyr durduk yere vurmuyr
Komsumn oğlu 2.5yasında artk oğlumu gorusturmuyrum bile hep dovuyr kufur ediyr onlar hiç kızmazdı şimdi tek kalınca kızıyrlar dovuyrlar ama vocuk devam hiç korkmuyr birazda buyuseler gecer die dusunuyrm ama siz yinede uyarın her defasında

Valla ben iki senedir bir fiil yanındayım viledayla dövüyor beni eline ne geçirse önce bana vuruyor hepsi yapıyor demek ki bunu Adem Güneş geçende anlatıyordu çocuk babasının elinden telefonu alır gider duvara tak tak vurur onun çıkardığı sesi kolunda yaptığı titreşimi gözler bunlar normal şeyler diyordu

Ama ben şunu anladım dönemsel olarak hepsi aynı şeyleri yapıyorlar fakat hiç bu ay çok uslu ağzı var dili yok güzel güzel oyun oynuyor dediğimiz bir dönem gelmiyor hep dönemler yaramazlık üzerine

Hiç alakası yok canım çalışmakla ben kızım 11 aylıkken işe başlamıştım hareketlidır atlar zıplar ama kızımın hiç vurdugunu attıgını gormedim. Oğlumla 20 ay olacak beraberiz su içer bardagı atar kırar, yemek yerken tabagı yere ceker , bize vurur, biyerde yemek yiyorduk bardagı masaya vurdu elinde kırıldı bişey olmadı sukur. Cocugun yapısı tamamen bence.

Tayin isteyecegim olma ihtimali cok az ama seneyede ayni kisi olacak İnşallah. Benim kizimda 1 yil istisnasiz hergun agladi yeni alisti. Ama Eylul seminer doneminden bir hafta once yinede çağıracağım eveki hatirlasin unutacaklar cunku.s

Sanırım erkek çocukları vurmaya daha eğilimli. Ben çevremdeki Arkadaşlarıma söylediğimde bizimkinde vurma huyu yok diyorlar. Bir de Çocuğum yaramaz dediler mi deli oluyorum valla yaramazlık normal diyorum, etrafı dağıtması, karıştırması onlara göre yaramazlık. Ben bunlara çoookk alıştım, Yeter ki eline geçeni bize atmasın. Bu zamanda yaramaz olmayan çocuk neredeyse yok. Şu etrafa zarar verme huyu hoş değil. O kadar müzikli oyuncağı var, düğmelerine basmak yerine oyuncakları ya sürekli yere vurarak kırmayı ya da bize atmayı tercih ediyor. Bu vurma olayı nasıl aşılır ki, görmezden gelinecek bir durum da değil. Dönemsel deyip vurmalarına göz mü yumalım kızlar:)
Geçen gün baya ağır bir anahtarlığı dedesinin gözüne Attı, Adamın gözü baya kötü oldu çok utandım

Canm gecen ay yatyrdum oda yanımdaydı uyumuyrdum oyleki dalmştm ustume bi atladıki elimle gozumu bi kapadım saniyeyle her yer kan içine kaldı esime bi bagrdım gel diye beni oyle gorunce adamda korktu oğlumda korktu ama o durumda bile gozumu acamıyrm die esime diyorum bak ona bişe oldumu die dikişlik duruma getrdi de attrmadım ama dikiş
Diyecegim oki oluyr yani aynen katılıyrum sana erkk cocujları daha zor baskasına vurma huyu yokta esya oyunck tabk bardak bizde de oluyr cok sık olmazsada ama kacıncı kumandamız kırıldı anltmm

Cok haklısın canm zarar vermesi sadece sıkıntı. Cocuk tabiki karıstıracak dagıtacak keşfedecek. İstediklerini desinler ne kadar yorulsam da şahsen butun gun kenarda sakin sakin oturan bi cocuk istemezdim. Tek sıkıntım benim de vurması, atması herseyı. cekmeceleri bile boşalttım demir patates ezici vardı almış gelmiş babasının kafasını morarttı. Durduk yerde gıdıp ablasının gozlugunu alıp fırlatıyor anlatıyoruz ama yok. İnşallah duzelirler.

Selam bayanlar sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyorum emme konusu açılmış benim kızımda gün içinde aklına düştüğü an Memiş diye tutturuyor elleri kucağıma geldiği an sürekli koynumda 5 dakika emerse 10 dakika seviyor kokluyor öpüyor uykuya geçerkende eller koynuma giriyor seve seve uyuyor Öncesinde emerek uyuyordu Bigün canıma tak etti gece 2,3 sefer kalkıyordu emmedende uyumuyordu dedim emmeyi iki yaşına kadar bırakmayacağım ama gece emmesini keseceğim gece emzirdim birlikte yattık elini koynuma soktu dedim annecim bu gece meme uyudu sabah olsun uyanacak sabaha kadar meme yok uyuması baya sürdü mızmızlandı ama sonunda uykuya yenik düştü gece her kalktığında aynı şeyi söyledim istersen su içebilirsin dedim ama üç gece baya çok ağladı kucağıma aldım sevdim öptüm sarıldım her meme dediğinde emziğini verdim hırsından bana vurdu bile ama ben kararlı davranınca su içmeyi kabul etti sabah 8 gibi o istemeden annecim meme uyanmış istersen emebilirsin dedim çok sevindi tabiki şimdi gece Uyandığında su istiyor sabah 10:30'da kalkıyor ama saat 8,9'da kurulmuş gibi emmek istiyor biz aynı yatakta uyuyoruz ilk uykusunu kendi yatağında uyuyor 3,4 saat sonra uyanıp bizim yatağımıza geliyor elini koynuma sokup uyuyor şimdi Sırada bütün geceyi kendi yatağında geçirmesini Sağlamak onun içinde yine benim kararlı olmam lazım bi gücümü toplarsam sıra ona gelecek benim keyfim iyide bütün gece Babayı tekmeliyor yatakta adam tekme yememek için yatağın iyice kenarında bir karışlık yerde yatmak zorunda kalıyor

Evet bencede oyle, erkek cocuklari vurmaya egilimliyken ki cocuklari cok anac
Parka birebir goruyorum bunu
Hepsi bebek bebk diye oglumu bunaltip dayak yiyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…