Canim iste Emir'de öyle ağlıyordu. Icerde ne yapıldığını anlattım. Mesela babası girince basıyordu yaygarayi. Kapiyi acin diye ağlıyordu. Emir baba içerde cisini/kakasini yapiyor diyordum. Öyle merak saldi çocuk. Kakasini yaptigini farkedince de kaka mi yapiyorsun diyordum. Baglantiyi kurmus sanırım.
Yalniz Emir mesela oturakta oturmayi kesinlikle reddediyor. Onceden de denemistim ben. Korkmustu ve kakasini soylememeye baslamisti. Şuan alafranga tuvaletin zeminine yapıyor. Suyu aciyorum onunla oynuyor. Onun için tesvik edici oldu. Insallah bezi tam cikarinca sıkıntı olmaz. Hayirlisi ile tamamlariz.
Maşallah diyorum. Ben daha uykusunu yemeğini emmesini bile düzene sokamadım hala tuvaleti düşünemiyorum bile hiç.Canim iste Emir'de öyle ağlıyordu. Icerde ne yapıldığını anlattım. Mesela babası girince basıyordu yaygarayi. Kapiyi acin diye ağlıyordu. Emir baba içerde cisini/kakasini yapiyor diyordum. Öyle merak saldi çocuk. Kakasini yaptigini farkedince de kaka mi yapiyorsun diyordum. Baglantiyi kurmus sanırım.
Yalniz Emir mesela oturakta oturmayi kesinlikle reddediyor. Onceden de denemistim ben. Korkmustu ve kakasini soylememeye baslamisti. Şuan alafranga tuvaletin zeminine yapıyor. Suyu aciyorum onunla oynuyor. Onun için tesvik edici oldu. Insallah bezi tam cikarinca sıkıntı olmaz. Hayirlisi ile tamamlariz.
Canim bende beklemiyordum. Uykusu ve emmeside cok düzenli degil henüz. Denemeye dewam edecegiz. İnşallah kolay bir sekilde atlatiriz..Maşallah diyorum. Ben daha uykusunu yemeğini emmesini bile düzene sokamadım hala tuvaleti düşünemiyorum bile hiç.
Benim oğlum da aslında goruyor surekli ablasını tuvalete giderken biliyor oraya niye gırıyoruz ama kaka saati bile belli değil hala bi gun yapıyor bi gun yapmıyor ve hep farklı zamanlarda yapıyor.
Ben acele etmeyi dusunmuyorum kızımı da cok gec cıkardım 32 aylık falandı o zamana kadar hiç birkere çişim var demedi zorlamadım ben de hiç. Hamile kalınca ilerde zorlanırım diye anlattım bezi çıkardım 3-4 gun de hem gece hem gündüz çıkardık. Ne o sıkıntı çekti ne ben.
Bez konusunda çok tembelim valla 3 e kadar yolu var benim için :)
Sağol cnm. S
Canim bende beklemiyordum. Uykusu ve emmeside cok düzenli degil henüz. Denemeye dewam edecegiz. İnşallah kolay bir sekilde atlatiriz..
Çok sağol canım tayin işi zor iş yaCanim esiminde tayin durumu olabilir. Kolay gelsin Çok.
Canım deneye bilirim aslında klozete oturma geride aldım.Aslında denemen onun bu konuda hazır olup olmadığını görmen sana yardimci olabilir. Sonuçta 18 aylık oldular. 2 yaşını eger cocuk hazirsa beklemeye gerek yokmuş.
Allahım bir avazda dogurmayı nasip etsin.sezaryan üzerine mi normal doğum canımBu arada dogumuma az kaldı günler cok çabuk geciyor. Bu kez normal dogum deneyecegim inşallah cook heyecanli ve de stresliyim.Dualarinizi benden esirgemeyin
Canim onceki nickin neydi?Maşallah size darisi başımıza
Ben de güya bu yaz ogretecektim ama bir ışık göremiyorum henuz. bi de kardeşi olunca kiskanclik yapiyolarmis tuvaletini ogrenmis olsa bile altina yapmaya basliyomus cogu kisiden boyle duydum vazgectim bende seneye inşallah artik
Bu arada dogumuma az kaldı günler cok çabuk geciyor. Bu kez normal dogum deneyecegim inşallah cook heyecanli ve de stresliyim.Dualarinizi benden esirgemeyin
Amin sagolasn evt ilk dogumum sezaryen olmuştuAllahım bir avazda dogurmayı nasip etsin.sezaryan üzerine mi normal doğum canım
Canim onceki nickin neydi?
Allah bebegini saglikla almayi etsin insallah gercekten az kalmis..
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
ilk doğum sezeryan mıydı normal olıcak mı onun üzerine.
ben de normal yaptım bi tane olsa gene aynısını yaparım o an zor belki
ama sonrası çok iyi valla.sağlıkla kucağına alırsın inş.
sadece yürüyüşlemi verdin bende vermek istiyorumGunaydınlar herkese mutlu haftalr olsn inşllh kimseckler yok nedense
Kızlar ben 72ile basladım yuruyse tam33gun oldu bugun 66.8gordum hedef 60
Ben esimin memleketinde chicco sivrisinek losyonu kullanmistim bir hafta kadar cok sicak ve sivri dolu oluyor.. Genelde uyumadan once suruyordum sivrosinekler isirmiyor.. Ben memnun kaldim fakat surekli kullanilmasini bilemicem..Kızlar malum yaz geliyor şimdiden bizim evde sivrisinek var kızımı hafta sonu yemişler beyaz tenli oluncada yara gibi oldu suratı hala izleri duruyor ne gibi önlem Alıcaz prize takılan sinekkovarlardan aıayım dedim onada bi kaçkişi zararlı dediler bilgisi olan varmı yada hangi urun Zararsız
diş ateş yapıyor canım. 39 dereceye a kadar panik yokkızlar selam;
benim oğlum gece ateşlendi uyandık çok sıcaktı hiç ateş olmazdı
pek anlayamadım kendi sıcaklığı gibi de değildi ölçtüm 38,30 du
tam durmadı aslında belkide fazlasıydı ama halsiz falan değildi
anlamadım dişle alakalı olabilir mi? şuan diş hala ateş yaparmı
onu da bilmiyorum ama..şurup verdim uyudu sabah ılıktı baktım 37.30 du bu seferde
çok sağol canım.ev topla ev temizle yerleştir.işi bulduk vallaCanim esiminde tayin durumu olabilir. Kolay gelsin Çok.
Ben devamlı olması için bişey arıyorum evimin arka tarafında park varmış ve kapatılmış kimsede bakmadığı için her yeri ot kaplamış bu yaz sıkıntılı geçecek galibaBen esimin memleketinde chicco sivrisinek losyonu kullanmistim bir hafta kadar cok sicak ve sivri dolu oluyor.. Genelde uyumadan once suruyordum sivrosinekler isirmiyor.. Ben memnun kaldim fakat surekli kullanilmasini bilemicem..