2014 Kasım Anneleri

Yine hastayız bizde bogazlarimiz kizarmis ve hiriltili oksurukk kurup olduk.

Yine soguk hava igne antibiyotikk oyyy oyyu.
Bu kuzucuklar hasta olmasin cok zor.hastaneyi bu sefer inletti vallaa.beyaz onluklu gorunce basliyoruz aglamaya ve doktorun odasını gorüncee tabii.
Geçmiş olsun bizimki de hasta :KK43: fena öksürüyor, balgam var atamıyor yavrum. Allah şifalar versin bütün hastalara

kızlar oğlumun dişinde tartar oluştu. siyah siyah lekeler:skandal:. fırçalamama ve silmeme müsaade etmiyor. sizde aynı durum var mı. nasıl bir çözüm buldunuz
Bence bir diş hekimine göster ona uygun bir diş fırçası al karşısına otur beraber fırçalayın hemen taklit ediyorlar zaten ben yemeklerden sonra fırçayı ıslatıp Yaman'ın eline veriyorum bana bakarak aynı hareketleri yapıyor

Bu kuzucuklar hasta olmasin cok zor.hastaneyi bu sefer inletti vallaa.beyaz onluklu gorunce basliyoruz aglamaya ve doktorun odasını gorüncee tabii.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kuzucuğa Rabbim dermansız dert vermesin

sadece yürüyüşlemi verdin bende vermek istiyorum
Canm yuruyus yapıyrm her aksam 1 1.5saat kadar biraz plats tabiki yediklerımede biraz dikkat ettim diyet yapmadım ama azalttm baya valla çok ii oldum demk insan isteynce oluyrms şimdi hamile kaldgum kgdayım 66

Gecmş olsn canm tum hastalara şifa diliyrum

Gunaydınlar herkese mutlu haftalr olsn inşllh kimseckler yok nedense
Kızlar ben 72ile basladım yuruyse tam33gun oldu bugun 66.8gordum hedef 60

oo süper hadi devam bakalımm maşallah:nazar::nazar::nazar:

kızlar selam;
benim oğlum gece ateşlendi uyandık çok sıcaktı hiç ateş olmazdı
pek anlayamadım kendi sıcaklığı gibi de değildi ölçtüm 38,30 du
tam durmadı aslında belkide fazlasıydı ama halsiz falan değildi
anlamadım dişle alakalı olabilir mi? şuan diş hala ateş yaparmı
onu da bilmiyorum ama..şurup verdim uyudu sabah ılıktı baktım 37.30 du bu seferde

canım dişten olabilir yada soğuk algınlığı falan olmuştur..
bugünde ateş devam ederse o zaman bakarsın çaresine..

oyy geçmiş olsun ya mustide öksrüyor..aşıya gidemedik geçmeyince.

diş ateş yapıyor canım. 39 dereceye a kadar panik yok

38 i geçmişti baya yanıyodu tamda ölçtürmediği
için tam çıkmadı yani ama yinede çok
panik olmadım ilacını verdim gene de.

oo süper hadi devam bakalımm maşallah:nazar::nazar::nazar:

canım dişten olabilir yada soğuk algınlığı falan olmuştur..
bugünde ateş devam ederse o zaman bakarsın çaresine..

oyy geçmiş olsun ya mustide öksrüyor..aşıya gidemedik geçmeyince.

allahtan dün gece olmadı sabah şurup vermiştim gene akşam üzerine
doğruda kv vermiş sonra daha bişey olmadı allahtan.

38 i geçmişti baya yanıyodu tamda ölçtürmediği
için tam çıkmadı yani ama yinede çok
panik olmadım ilacını verdim gene de.

allahtan dün gece olmadı sabah şurup vermiştim gene akşam üzerine
doğruda kv vermiş sonra daha bişey olmadı allahtan.

aman olmasın kuzum ya..çok zor çocuğun hasta olması.

aynen öyle hiç kıyamam ben onlara zaten yaramazlar
bide hasta olunca hepten fena oluyorlar
musti paşanın yeni fotolarından atsana görelim
değişmiş mi bakalım :):)
20160504_071409.jpg 20160525_162007.jpg IMG_20160501_114322.jpg bak teyzesi büyüdü oğluşum..şu saçını topladığum dünkü hali..saçları gözünün önüne geliyor...maşallahınızı alırız teyzeleri.

Eki Görüntüle 1838284 Eki Görüntüle 1838285 Eki Görüntüle 1838286 bak teyzesi büyüdü oğluşum..şu saçını topladığum dünkü hali..saçları gözünün önüne geliyor...maşallahınızı alırız teyzeleri.

oyyy maşallahh baya büyümüş ve çok yakışıklı olmuşş..
kıza benzemiş hee :):):) senin de ikizin gibi olmuş bu valla
sarı papatya:p son daki resme bayıldım bacak bacak üstüne
paşaya büyümüşte adam olmuşşş.... hele şu masum
haline bittimm ısırırım valla...rabbim nazarlardan saklasın..

oyyy maşallahh baya büyümüş ve çok yakışıklı olmuşş..
kıza benzemiş hee :):):) senin de ikizin gibi olmuş bu valla
sarı papatya:p son daki resme bayıldım bacak bacak üstüne
paşaya büyümüşte adam olmuşşş.... hele şu masum
haline bittimm ısırırım valla...rabbim nazarlardan saklasın..

sorma teyzesi oğlum çok yakışıklı...
orada poz veriyor teyzesi aynalar en sevdiği şey..
giyinip bakıyor aynada kıyafetine kendini beğeniyor :KK70::KK70:
çok çapkınız teyzesi sarışın kızları çok seviyoruz..
seninde oğluşu görelim esmer yavrumu..
kıza benzemiş demişsi ya inş ikinciler kız olur birde onun taduna bakarız:rapci::rapci::rapci:

noldu bu kuzulara benim kızımda hasta bronşit düzelemedi daha hırıltı burun akıntısı geceleri çoook kötü terliyor dışarı çıkartmadım evin içinde hasta ettim zoruma gidiyor

noldu bu kuzulara benim kızımda hasta bronşit düzelemedi daha hırıltı burun akıntısı geceleri çoook kötü terliyor dışarı çıkartmadım evin içinde hasta ettim zoruma gidiyor

canım çörek otu yağınu gögsüne sırtına sür uyuturken üzerinede sıcak havlu koy..
bunu sürekli yap bronşite iyi geliyor öksürüğe..çok geçmiş olsun

Bronsit ve astim icin bence tek cozum keci boynuzu özu canim bnm oglumda aylardr bronsit vardi geciremedim komsumun bebeginde de astim 5 6 ay kadar verdim her gn hem bagisikligi guclendi cok sukur pazartesi kontrolumuz vardi cigerleri temiz keci boynuzuna devam dedi doktorumuz .. Zeka ve kemik gelisimi icinde cok onemliymis doktorumuzun dedigine gore

Çok geçmiş olsun geçmedi mi balgamı öksürük için eczanede satılan hunnap keçi boynuzu özünü tavsiye ederim
Sağol adaşım yarın ilk işim onu almak. Inşallah iyi gelir. Iyi gibiydi 2 hafta arayla tekrar hastalandı. Ben işe başladığımdan beri Eren çok hasta oluyor. Bir de şöyle bi durum var. Son 1 aydır çok sık hapşırıyor ve burnunu kaşıyor, sanırım Alerjik. Çocuğun o kısmı keşke bana çekmeseydi

Sağol adaşım yarın ilk işim onu almak. Inşallah iyi gelir. Iyi gibiydi 2 hafta arayla tekrar hastalandı. Ben işe başladığımdan beri Eren çok hasta oluyor. Bir de şöyle bi durum var. Son 1 aydır çok sık hapşırıyor ve burnunu kaşıyor, sanırım Alerjik. Çocuğun o kısmı keşke bana çekmeseydi
İyi gelecek inşallah.. Tam geçiş dönemi havalar ısınmadı bir türlü bu dönemde hastalık çok oluyor polenler havada uçuşuyor alerjisi varsa o da tetikliyordur iş yerinden sende taşıyorsundur üzerini değiştirip ellerini yıkamadan Eren'e temas etmemeye çalış Rabbim dermansız dert vermesin oluyor böyle şeyler arada.. Yaman da sürekli koltuk tepesinde dün kafa üstü düştü kenardan öyle bi çığlık atmışım ki başım döndü bayılıyordum nerdeyse ilk kez böyle bişey oldu bu çocuklar bizi kalpten götürmezse iyi valla

X