Bronsit ve astim icin bence tek cozum keci boynuzu özu canim bnm oglumda aylardr bronsit vardi geciremedim komsumun bebeginde de astim 5 6 ay kadar verdim her gn hem bagisikligi guclendi cok sukur pazartesi kontrolumuz vardi cigerleri temiz keci boynuzuna devam dedi doktorumuz .. Zeka ve kemik gelisimi icinde cok onemliymis doktorumuzun dedigine gore
İyi gelecek inşallah.. Tam geçiş dönemi havalar ısınmadı bir türlü bu dönemde hastalık çok oluyor polenler havada uçuşuyor alerjisi varsa o da tetikliyordur iş yerinden sende taşıyorsundur üzerini değiştirip ellerini yıkamadan Eren'e temas etmemeye çalış Rabbim dermansız dert vermesin oluyor böyle şeyler arada.. Yaman da sürekli koltuk tepesinde dün kafa üstü düştü kenardan öyle bi çığlık atmışım ki başım döndü bayılıyordum nerdeyse ilk kez böyle bişey oldu bu çocuklar bizi kalpten götürmezse iyi valla
Günaydın arkadaşlar.biz yine hastanelerdeyiz.oksuruk havlama seklinde ve hiriltili sik nefesss.
Ses tellerini etkilemiş.hava aliyoruz tekrar ignemizide oldukk.
Nefes alip vermesi hiriltili ve sikintilı noluyor bu çocuklara yaaa.rabbim yardim etsinn
Bende iki gun once aldim eczaneden hunnapin.basladim kullanmaya bakalim.iki gun arayla tikaniyoruz toparlariz insallah kusa surede.oyle boyle bi oksurup degil fena yani.degisik bises bide nefes alup verirken hiriltili bi ses zorlaniyo gibi anlamiyorumm.evdede hava veriyorum rahatlamadii.carputi nin önerdiği hünnap Keçiboynuzu Özünü ben bugün eczaneden alacağım. Bizimki de çok fena öksürüyor. Internetten araştırdım gerçekten çok faydası var. Astım, Bronşit, Bağışıklık için birebir. Sen de al ve düzenli kullanalım bence.
maşallah benim masum bir o kadar da tatlı yeğenime.Eki Görüntüle 1838284 Eki Görüntüle 1838285 Eki Görüntüle 1838286 bak teyzesi büyüdü oğluşum..şu saçını topladığum dünkü hali..saçları gözünün önüne geliyor...maşallahınızı alırız teyzeleri.
BUGÜN DİŞÇİYE GİDİYORUM CANIM.bakalım ne diycekBence bir diş hekimine göster ona uygun bir diş fırçası al karşısına otur beraber fırçalayın hemen taklit ediyorlar zaten ben yemeklerden sonra fırçayı ıslatıp Yaman'ın eline veriyorum bana bakarak aynı hareketleri yapıyor
Bronsit ve astim icin bence tek cozum keci boynuzu özu canim bnm oglumda aylardr bronsit vardi geciremedim komsumun bebeginde de astim 5 6 ay kadar verdim her gn hem bagisikligi guclendi cok sukur pazartesi kontrolumuz vardi cigerleri temiz keci boynuzuna devam dedi doktorumuz .. Zeka ve kemik gelisimi icinde cok onemliymis doktorumuzun dedigine gore
Rabbim acil sifalar versin insan kiyamior heleki oksurmelerine sanki bizim cigerimizi parcaliorlar gibi zorr bnim oglumunda faranjiti var oda arada gicik geldimi gitmes ya ozellikle geceleri onun icin bir cay kasigi zeytinyagi yada ilik su veriorum uc dort saat rahat uyuyo aklinda olsun yumusatio bogazi tekrardan gecmis olsun bebislerinize..Ben de deniyim keçiboynuzu özünü teşekkürle canım. İki cocugumda da allerjik geniz akıntısı var gündüz hiçbirşey yok gece koro halinde öksürük. Kızım yine atlatıyor birşekilde ama oğlumun ki ilerleyınce bronşite çeviriyor. Ateşlenmiyorlar şükür ama öksürmekten uyuyamıyorlar.
tamam canım sağoleczanelerde var canım..
evet hergün 1 çay kaşığı çok iyi geliyor içerse
canım dediğini nette okumuştum pekmezinimi verdin kendisi haşlayıp suyunu mu verdin nette suyunu içirin yazıyorduBronsit ve astim icin bence tek cozum keci boynuzu özu canim bnm oglumda aylardr bronsit vardi geciremedim komsumun bebeginde de astim 5 6 ay kadar verdim her gn hem bagisikligi guclendi cok sukur pazartesi kontrolumuz vardi cigerleri temiz keci boynuzuna devam dedi doktorumuz .. Zeka ve kemik gelisimi icinde cok onemliymis doktorumuzun dedigine gore
Isyan123 Bnce surekli kullanin bn hergun veriorum yarim tatli kasigi istahinidaa acio bagirsaklarinida duzenlio her derde deva:) ac karnina alirsa kilo aldirmiorms tok karnina verildiginde kilo almayada yardimci oluorms.
Yok canm sadece keciboynuzu ozunu verdim bn tek keciboynuzu almya gitmistm hatta polen alacatim bn ahtardan aldim adam israrla polenden daha ii oldugunu soledi bilmiom ne derece dogru. Ozuyle keciboynuzunun arasindaki farki sordum özunu tavsiye eders dedi ozu direk meyvenin kendisi soguk pres yapiors dedi direk keciboynuzu kaynatildigi icin vitamn degerleri kayboluo dedi.. Direk kndisini kaynatmnda faydalidir kesinlikle ama biz sadece özuyle yendk bronsiti hangisi kolayina giderse artik ama kesinlikle denetamam canım sağol
canım dediğini nette okumuştum pekmezinimi verdin kendisi haşlayıp suyunu mu verdin nette suyunu içirin yazıyordu
Bn hatta sisinden almasi zor oluor die bos bi surup sisine koydm daha kolay oldu:)tmm tatlım öyle yapayım d vitamini gibi hergün vereyim bende
sorma teyzesi oğlum çok yakışıklı...
orada poz veriyor teyzesi aynalar en sevdiği şey..
giyinip bakıyor aynada kıyafetine kendini beğeniyor
çok çapkınız teyzesi sarışın kızları çok seviyoruz..
seninde oğluşu görelim esmer yavrumu..
kıza benzemiş demişsi ya inş ikinciler kız olur birde onun taduna bakarız
günaydın canlar..oğluş anneanne ile kaldı bizde işe geldikkk
Isyan123 Bnce surekli kullanin bn hergun veriorum yarim tatli kasigi istahinidaa acio bagirsaklarinida duzenlio her derde deva:) ac karnina alirsa kilo aldirmiorms tok karnina verildiginde kilo almayada yardimci oluorms.
Bn hatta sisinden almasi zor oluor die bos bi surup sisine koydm daha kolay oldu:)
Cocuklarimozin hasta olmasi cok zor gercekten.rabbim yardim etsinn.
Hızli nefes alip veriyo yusuf bugun doktordan gelince farkettim.sıkıntılı zaten ses tellerinden ondanmi diye dusunuyorumm.deliriyomuyum yoksa evhammi yapiyorum ama yokkk.
Hızlı nefes alip veriyoo sankii kalbide daha hizli atiyior gibii.ayy valla sasirdim napicamı benmi abartiyorum bilmiyorumm.
Ventolin buhar veriyorsan evde 1 e 1 sulandır o da çarpıntı yapıyorCocuklarimozin hasta olmasi cok zor gercekten.rabbim yardim etsinn.
Hızli nefes alip veriyo yusuf bugun doktordan gelince farkettim.sıkıntılı zaten ses tellerinden ondanmi diye dusunuyorumm.deliriyomuyum yoksa evhammi yapiyorum ama yokkk.
Hızlı nefes alip veriyoo sankii kalbide daha hizli atiyior gibii.ayy valla sasirdim napicamı benmi abartiyorum bilmiyorumm.