2014 Kasım Anneleri

Kitap alacaklara tavsiye ederim Yaman bu kitaba bayıldı direksiyon hastası olduğu için kitap çok ilgisini çekti Eki Görüntüle 1833385
Bu kitabı gorup kararsız kalmıştım.bizimkide direksiyon hastası.ilk firsatta alıyımm.sen nereden aldınn carputi.

Arada oynadigin oyunlardanda paylaşta hazıra konalımm.yusufa pazar oyuncak aldik yuzune bile bakmiyor.
Bende bu sefer instagramda etiket yapiştirma sipariş verdim.bakalim ilgisini cekicekmii.
Valla nasil oyaliyacagimi sasiriyorum.yakinda parkta yok goturmeye guzell.olanlarda dokuntu ve farkli isler icin bulusma noktalari..bir tek avm ye gidebiliyoruz oradada arabalara binip geliyoruzz iştee.

Ben idefix den aldım kargo ücretsizdi 27 tl ye geldi normal de kitap 40 tl
Park olmasa bile her gün en az 1 saat dışarı çıkar miniği kapının önünde olsun beraber oynayın avm yine kapalı alan dışarıda oynasın

Oyun en son mesela ufak bi sepete kurdele geçirdim içine oyuncaklar koydum içinden alıp çıkardı onlarla ilgili konuştuk
İfade kartları var onları seviyor ağlıyor gülüyor şaşırıyor diye ben yapıyorum o da taklit ediyor
Tuzluk almıştım onun içine sayı çubukları atıyor
Eldivenin içine su koyup donduruyorum içine bişeyler atıyorum pipet kesip falan hem onları almaya çalışırken buz Eriyor soğuk kavramını öğreniyor
Karatahta boyadım tebeşirle onu çiziyor falan filan
Genelde Araba sürüp saklambaç oynamayı seviyor
Havalar ısındı diye Zaten günde 2 defa dışarı çıkarıyorum 3 saat dışarıda duruyor

canım biz 11 kiloyuz kıyafetle. bence senin bebeğin kilosu iyi gibi ama yine de sen bilirsin

Kilomuz 10.5 boy 80 uç aydir aldigimiz kiloo sadece 500 gr.bugün menenjit asimiz vardi.digeri haziranda karma olann.
O kadar haraketli ki kilo hak getiree

Benm oğlum tam 10kg boy 88 ama zayıf yani sennknn kg gayet ii bakma sen ebesne bırak yesn benm arkadsn oğlu 17aylık 16kg ona bile fazla demyrlr bence fazlada ama zorla degil masallh iştahla yiyr koca tabagı bitryor iştahla

maşallah çok iyiymiş
benim kızım 18 aylık 10,500 kıyafetle boy 77 bayağ ufak tefek siznkilere göre
Allah sağlık sıhhat versin hepsine

buarada kızımı araba tutuyo midede ne varsa çıkarıyo
bana bi önerisi olan varmı evden biyere gidemiycez bu gidişle yandık

merhaba benim kızım 8.5 kg boyu 78 cm aranızda en ufak tfek benim kızım var galiba.maşallah sizlere.
benim kızımıda araba tutuyo cnm ya uyku saatine denk getirip yolculuk yapuıyoruz arabaya bindiğimizde emiyo uyuyo rahat oluyo yoksa bende kuscK gibi fena oluyorm.

bu arada ben emzirmeyi bıraktırmak istiyorum.çünkü emmek istiyo yemek yemiyo.yani işine geldiğinde yiyior ama gelmediğinde imi imi diye emmek istiyor.zaten kilosu az çok üzülüyorum.bıraktıran var mı benim durumumda olan.ne düşünüyorsunuz bu konuda bana fikir verin.dr a sormayı unutmuşum.

günaydın kızlar. çok şükür iyiyiz.
benim oğlanın dişleri sap sarı oldu.tartar dediklerinden aynı durumda olan var mı bir çare buldunuz mu

Merhaba arkadaşlar? Nasılsınız? Bebeğim 18 Mayıs ta 18 aylık aşılarını oldu. Fakat ebe menenjit aşısını özelde yaptırabilirsiniz dedi? Daha önce böyle bir şey duymamıştım Sizlerde bu aşıyı özel de yaptıran varmı?

Kizlaaaar nerdesiniiiiz?? Iyimisinizzz... bebisler nasill..:)
işten güçten hiç fırsat oluyormu ki canım girmek benim kız kış boyu hasta olmadı bir aydır bi iyileşiyor bir geri hasta oluyor napcam bilmiyorum sizler napıyorsunuz
bebişler büyüdükçe tatlılaşıyor

Menenjit ozel aşı devlet karşılamıyor.yaptırıp yaptırmamak size kalmış.
doktorumuz yaptır dediği icin aşımızi yaptırdikk biz.

Merhaba canim benim oglumda 10 kg bende anne sutu veriyorum hep pesinde kosturarak yiyor.. önüne koyduklarımin tadina bakıp bırakıyor töbe almiyor bide daha kaşığı uzatirken püskürtuyor.. ben 24. Ayi beklicem bakalim.. dr sadece sabah ve akşam emzir gun icinde verme demişti

bende koşturuyrm cnm sırf yesin diye yapmadığım şaklabanlık kalmıyo.biz erken doğduk 1900 gr. hala da küçüğüz inş bi 9-10 kg olsa keşke.sabah ve akşam emiyo peki emmek için zorlamıyo mu seni.ben okuldan gelince hemen yapışıyo bana ve de ayrılmıyo.

Geçmiş olsun. Hava degisimi soguktan daha cok etkiliyor bebecikleri.. bizde bu aralar kabizlik ile uğraşıyoruz. Bayagi kötü kabiz oldu..

Menenjit ozel aşı devlet karşılamıyor.yaptırıp yaptırmamak size kalmış.
doktorumuz yaptır dediği icin aşımızi yaptırdikk biz.

menenjit için benim bilgim yok en son aşıda doktor biey demedi
ama ne zaman yapılıyor peki gerekli bi aşımı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…