2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anaaammm hem aslan hem erkek :KK66:) hemde oğlan dayıya demişler dayısıda aslan :)) gerçi kız olsaydıda halasıda aslandı :))) bu çocuğun aslan olmaktan başka çaresi kalmadı :)))

hahhahaahhaahah iyiki varsınız ya iyiki buraya üye olmuşum :)
 
canlarım ben geldimmmm :))) kanımızı idrarımızı verdik, 4 lü test yapılacak ve salı günü cevabını alıcaz... bebeğin keyfi yerinde hoplayıp zıplıyordu yinee :))) bu arada cinsiyetide belli olduu..........:)))) doktor kararsız bile kalmadı kesinlikle erkek dedi bakın bu da pipisi dedi... iyi bakın doktor belki kordon bağıdır dedim:))) evet bir oğlanda benden :))) bu yıl gökten oğlan yağıyor bana kız düşecek değildi zaten :)))))

bu arada toplamda 900 gram almışım 4 ayda.. doktor bebeğin gelişimi iyi diye şimdilik bişey demiyorum ama biraz daha yemelisin dedi...

dün gece gördüğüm pipiler boşa değilmiş , aynı rüyamdaki gibi al sana pipi dedi :)))

merve kız olsaydı kerterdik yaaa ama nasip değilmiş :KK66:)))
Canımmmm gözün aydınnn sonunda öğrendin :)) yaa bu erkek bolluğu nefir maşallah yaa olsun belki bnmki kızdır ozaman yine kerteriz:))
 
şunları yemezsinde naparsınnnnnnnnnnnnn :KK70:
 

Eklentiler

  • $95213274_tn24_0.jpg
    $95213274_tn24_0.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $bayramlik-erkek-bebek-kiyafetleri.9.jpg
    $bayramlik-erkek-bebek-kiyafetleri.9.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 27
merhaba arkadslar,aranızd detylı ultrasona gıren var mı?normal ultrosana gore ne gbı bır farklılığı var bılgı verr mısınız?:emir_bebek:
 
merhaba arkadslar,aranızd detylı ultrasona gıren var mı?normal ultrosana gore ne gbı bır farklılığı var bılgı verr mısınız?:emir_bebek:
canim daha girmedim dr.um 3 hafta sonra filan girersin dedi.cnm iste farki detayli olmasi tum organlara tek tek bakiliyor ic organları beynine filan herseyine ince ince bakiliyor benim bildigim.
 
günaydınnlarr ağustosun muhteşem bebeklerinin anneleri... çok heyecanlıyım kızlar yarın randevumuz var en son 3 hafta önce görmüştüm paşamı çoookk özledimm... bu arada çok tembel çıktı bizim bu paşalar hala tekmeler yok çok istiyorum tekme atmasını yaaa bi de erkek olcaklarr
:) annem de bi atmaya başlarsa görürsün uyutmaz seni diyo olsun diyom sabaha kadar otururuz o tekme atar ben dinlerim:KK9::KK9:
 
Canım kilo konusunda endişe yapma ben ilk oğlumda 52 kiloyla hamile kaldım 67 ile sonlandırdım hastaneden geldim tartıldım 65 kilo çıkan çocuk 3,700 benden 2 kilo gitmişti :) şok oldum kesin kalır bu kilolar dedim ama hiçbirşey yapmadan sadece emzirerek 2-3 ayda 54 kiloya düştüm sağlıklı olsunlarda verilir fazla kilolar dert etme bence :KK1:


doktorunmu okadar kilo al dedi yoksa normal öylemi gelişti kilolar=) dün gittim kontrolüm vardı iyice sordum 50-55 kilo altında olanların düşük riski ve pramatüre bebek riski yüksek bu yüzden kilo almalısın, eğer kilolu olsaydın 6-7 kilo ile gebeliği tamamlardık gerek kalmazdı dedi.yani tombik olcam işde :KK1:

:KK16: moda uymazmıyım 'kayra doruk' bebek geliyo kızlarrrrr
 
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr annesinin sevgilisi biricik oğlumuz geliyorrrrrrrrrrrrrr:KK9: :KK76::KK76: evet evet bebeğimmmmmmmm erkek olacağını öğrendikkk bizzzzzzzzzzzzzzzz :KK1::emir_bebek::nazar:
 
Ben 2 .ayimda tartilmistim..saskinliktan tartilmayi unutmusum:KK66: suan 3 kg almisim;(( daha erken kilo alimi icin ama durduramiyrum kendimi hep acim hep ac...
bende öyle yaa doymuyorum sanki hiç ama dikkat etmemiz lazım artık kilo almak sorun yaratır bize:KK43:
 
Merhaba heyecanlı anne adayları,bende agustosda doğurcam kısmetse.3,5 aylık oldu bebişim ama hala cinsiyetini göstermiyor.
Bir hafta erkek dedi gecen haftada kıza benziyo dedi. Çok istedim ikizlerin olsun diye ama rabbim böylesini hayırlı gördü. 30 agustos görünüyo doğum ama sezeryan olursa bi hafta önce olurmus oda 24 ü benim doğum tarihime denk geliyor. Rabbim hepimize bebişlerimizle ve eşlerimz izle beraber sağlıklı günler versin inşallah
 
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr annesinin sevgilisi biricik oğlumuz geliyorrrrrrrrrrrrrr:KK9: :KK76::KK76: evet evet bebeğimmmmmmmm erkek olacağını öğrendikkk bizzzzzzzzzzzzzzzz :KK1::emir_bebek::nazar:
yaa ben en iyisi boşuna cinsiyeti öğrenmek için ultrasona falan girmeyim direkt erkekmiş gibi davranarak alış verişe başlayım çünkü herkesin oğlu oluyor maşallah ya:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin:emir_bebek:
 
X