2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana Dr son girişimde yzmis ama halini kizimdayken toz şeklindeydi bi farki varmidir bu sefer ilacin ismi magnezing bende kullanmaya korkanlardanim bi zarari yoksa an layim simdi atip yatiim ...
ne farki olucak cnm ic sen dr.unda yazmis hem korkma..zaten sanirim magnezyumun zararli olani yok gebelerr ayri normal insanlara farkli degil.benim evde vardi kol kirigina yazmisti dr kadin dogumcuda aynisi yazdi.
 
Şok şok şok
10.haftadan beri erkek diye direten dr. Um bebegin kesinlikle kzi olduğunu söyledi. ...
 
Şok şok şok
10.haftadan beri erkek diye direten dr. Um bebegin kesinlikle kzi olduğunu söyledi. ...


ayyy hakikaten şokkkkk =))erkek genelde değişmez die çok duydum bu tezde çürümüş durumda

banada 12haftada erkek gibi dedi bakalım yarında benim randevum var şuan erkekmi kızmı bütün hislerim sıfırlandı bunu duyunca direkt süpriz olucak sanırım .

göbek şeklini yediğini içtiğini falan yaz belki bilmeyenlere belki tahmin olur (bana )
 
evet bi kerecik hissettim gibi
sende mi brütüs herkesler oğlun olacak diyo
bende merak ettim iyice. usg de tipide babasına benziyodu zaten

erken hissedildiğinde oğlan olacak derler bizde
bende erken hissetim 7.haftalarda,
doktorum 2 defa erkeğe benzetti ama emin deil salı günü kesin öğrencez inş.
bende kendimi hep erkeğe hazırladım bakalım ne olacak...
 
aaaaa gerçektenmi anlayamamaış demekki....
Hep erkek dedi cnm hep pipi var dedi pipi dik dedi kemigi erkek dedi.ama bu sefer bi bakti pipi yok ..adam sok...basima ilk defa gelio dddi bin Özür birden diledi ama yapicak bise yok.baska dr.a gittik direk kiz bu dedi .. tekrar degismez umarimm napicagimizi sasirdik.bi gunlugune pipi uimi sakladi acaba :) nasil olur anliuorum.kesin kiz dedi ama o zaman da kesin erkek demişti.
 

hmm tüh ya emin olamayınca çok kötü,1-2 hafta daha bekle bence o zaman daha net olur,
alışverişini yapmışmmıydın mavi mavi.....?
 
cnm hic erjek gibi asermedim hep eksi sevdim burda da konustuk yalanmis hikayeymis canim tatli iatemio ama bakin erkek dedim.ikili testin sonucunda kız ciktik oda yalanmis dedik :) karnim sivri cikio.ama hep erkek dedi be gülüm % 100 dedi direk gorunuyo dedi nasil inanmazdik ki.

kordon vakası mı yani?
yoksa olmayan pipiyi nasıl varsaymış ki
kıyafetlerini almış mıydın canım
aynen kordon vakasi cnm ama bide ben ayda bir giden degilim ki 10 gune bir gidiyorum hep mi kordon yani.en son dedi ki bak kordon yukarda tamam kesin erkek ablacim git alisverisini yap dedi.herseyi hazirdi degistirilecekler degistirilecek olmayani kullanacak napim.
 
hayırlı sabahlar anneciklerrr

günaydın kızlar ya bebeklerinizin isimlerine karar verdiniz mi? aklınızda isimler var mı çok zor bu isim işi. eşim hiç birşeyi beğenmiyor

oğlumda da kızımda da hamileyken kesinleşmiş isimden çok farklı bir isim koyduk doğunca :) şiimdi kız olursa ki şimdilik kız deiyor NEVA MERYEM-erkek olursa AKİF ENSAR :) ikisinide ben buldum nevayı rüyamda gördüm diğerleri hoşuma gittiğinden gerçi doğunca ne konur bilmem


benimde tam aksine su içince midemden ağzıma acı su geliyor,su içmem iyidir bence senin durumun iyide bnm su içememem kötü


herkesin farklı özenrek almıştım ana kucağında benimkier hiç yatmamıştı.öylece birine vermiştim.
 
hmm tüh ya emin olamayınca çok kötü,1-2 hafta daha bekle bence o zaman daha net olur,
alışverişini yapmışmmıydın mavi mavi.....?
suan cok net organini goruyorum kiz bu dedi.baska dr.a da onaylattik.mavileri degistirmem lazim sezon bitiyo degistirmesem bi türlü napicahimi sasirdim.
 



hadi bakalım burdan yak :)

sağlıklı olsunda ee benimde kız dedi ama inanamıyorum nedense bişey alamıyorum,hele değişenleri duyunca bende doğunca alırım artık :)
 

zor valla kendini alıştırmışsın ama bebeğin sana süpriz yaptı annesii alışveriş yapılmamış olsaydı iyidi ama dediğin gibi değiştirirsin üzülme sağlıklı olsunda gerisi boş

vallahi haklısın aynı tepkiler bendede var , erkek dedi kordon olmadığına eminim siz fazla takılmayın bidahaki aya netleşir dedi.dediğin gibi canım hiç tatlı istemiyo,önceden günde 1 çikolata falan kesin yerdim şimdi yeşil elma turşu tarzı tuzluı ve ekşi yiyorum karnımda sivri 2014 ağst.annelerin göbüşlerine göbek resmimide attım bakabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693867&page=2&p=34181584#post34181584

rabbim kız erkek hayırlısını sağlıklısını nasip etsin kimseyi evkat ile sınamasın Allahım.
 
ehehe yaramaz kız oyun yapmış size büyük şok valla ama güzel olmuş kız çocuk :)
he valla oyle oldu :) bi dr.a daha gidip emin mi olsam diom.iki dr. Kiz dedi ama hep bundan once erkege cok eminlerdi.

hadi bakalım burdan yak :)

sağlıklı olsunda ee benimde kız dedi ama inanamıyorum nedense bişey alamıyorum,hele değişenleri duyunca bende doğunca alırım artık :)
heralde oyle yaparsin :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…