2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün sürekli sol bacagim uyusuyo ayağa kalkıp geziyorum geçiyo oturunca 5 dk sonra yine uyusuyo. Aranızda böyle birsey yaşayan var mi ilk defa bugün oldu bu:18:
 
hadi hayırlı olsun çok şükür kışı geçirdim ama
en sonunda yakalandım bende
ALLAH aşükür ki ateşim yok inş hiç çıkmaz yaa
en korktuğum ateş
bol bol yemek meyve ne varsa yemeye çalışıyorum galip gelmek için :)
 
iki gun magnezyum ic hic biseyin kalmaz cnm .aynisi bana da oluyo bu agriyi çekmenin manasi yok magnezyum zararli degil aksine bebege de faydali.

aa o ağrılara magnezyum iyi mi geliyor..
bende çok çekiyorum ya hele yorulunca :S
dr.um versin bana da hain karı
 
tekrar merhaba uzun zaman oldu yazmayalı. yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ama bilgisayar başında fazla kalamıyorum. benimde oğluşum olacakmış dün öğrendik. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
 

Geçmiş olsun aycaaa bol bol limon te cnm inşallah hafif ve hemencecik atlatirsin .... İlk hamileliğin ne rahatmiş değerini simdi anlıyorum bende en ufak bi durumda vücut direncimi kaybediyor gibiyim Allah beterinden saklasin....
 
Kizlar az once cok guzel bir haber aldim.Kardeşimin eşi hamileymis . oğluşuma oyun arkadaşı geliyor )

he gülüm aksam ic sabaha zimba gibi uyaniyosun.

Bana Dr son girişimde yzmis ama halini kizimdayken toz şeklindeydi bi farki varmidir bu sefer ilacin ismi magnezing bende kullanmaya korkanlardanim bi zarari yoksa alayim simdi atip yatiim ...
 
canım bende de oluyor su içiyormusun bol bol su iç

teşekkür ederim,bol su içiyorum özellikle akşamları daha çok susuyorum.bu seferde sabaha kadar hem baş ağrısı,hem tuvalet hem de rahat edememekten uyuyAamıyorum.dr um tansiyonun iyise nörolojiye görün dedi.. :18:
 
Bendede oluyordu bugünlerde olmyor canım sğrekli bişiyler bulunduruyordum ağzımda şeker gibi veya meyve yiyordum geçiyordu ..
bende bişeyler yiyorum ama yemediğim ağzım boş kaldığı anda yine hissediyorum... bazı günler olmuyor diyebileceğim kadar az bazı günler çok rahatsız edici..
 
Şekerin normal mi? Doktorunla konuştun mu hiç bu konuyu? Diyabet değilsen bile hamilelikte görülen gestasyonel diyabet riski çoğu kadında var.

şuana kadar şeker problemim yoktu. şekerimi en son hamileliğimi öğrendiğim zaman ölçmüşlerdi tekrar ölçtürmedim. bende şüphelenmedim değil biliyor musun.. yarın doktor randevum var bu konuyu ona açayım bari.
 
ben vitamin içiyom ya onun içinde yok mudur bu zımbırtı
illa ayrıyetten mi içmeme gerek ?

aa o ağrılara magnezyum iyi mi geliyor..
bende çok çekiyorum ya hele yorulunca :S
dr.um versin bana da hain karı

canım multivitaminlerin içinde de var tabi ama 100 mg kadar. bizim günlük ihtiyacımızsa 350-360 mg. aslında kalanını besinlerden de tamamlayabilirsin.. badem kabak çekirdeği filan ye bol bol.. netten bak nelerde var diye ona göre tüket

bu arada doktoooooorrr hastan senin hakkında neler diyo burda varyaaaa .... karı diyo hemde hain karı
 
Son düzenleme:

Sen ağzımda acı tat deyince... Aman Allah korusun inşallah bir sıkıntın yoktur, kusunca filan da olur ağız mukozası zadelenip tahriş olduğundan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…