Kizlar merhaba ben hamileligimi regldeb 5 gün once erken gebelik testleriyle öğrendim kan testi yaptırdım beta hcg reglden 5 gün önce 13 çıktı. Pazar günü 4. Haftaya giricem 1 yıllık evliyim eşimle birlikte planlayarak çocuk sahibi olduk aslında mutluyum istediğimiz bı şeydi gercekten ama öğrendiğim günden beri aşırı dalgalı ruh halindeyim. Çalıştığım için gündüzleri iş edenyerinde iyiyim ama akşam eve dönerken içimi bı karamsarlik kapliyo anksiyete krizleri geliyo sürekli kötü dusunceler ya hazır değilsem ya yapamazsam ya anne olmayı haketmiyosam diye. Zaten normalde de anksiyete bozuklugum vardı hep kuruntulu bı insandim ya öyleyse ya böyle olursa diye hamile kalmadan 3-4 ay önce bırakmıştim ilaçları sanırım hayatımda büyük bı değişiklik olduğu için ataklarım tekrarliyo. Geçici bı süreç oldugunu biliyorum ama bir türlü önüne geçemiyorum olumsuz düşüncelerin bebeğime de zararı olucak diye korkuyorum 9 ay hamilelik nasıl geçecek diye korkuyorum çok uzun geliyo gözüme. Benim gibi bu ruh halinde olaniniz var mı