2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende cinsiyet öğrenebilir miyim ki,
benım doktor 16. haftada sölicem demişti yarın 14'e girmiş olucam keşke bi yorum yapsa
öğrenenleri çok kıskandımm


hadi hayırlısı bakalım umarım cinsiyeti öğrenirsin ,rabbim kalbine göre versin ne istiyosan sağlıklı sıhhatli inşallah
 
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah canım,doktorum bana agrı oldugunda dınlan ayaklarına sıcak su torbası koy demişti sende öyle yapabilirsin,çalışıyormusun?

Çok teşekkür ederim nergizz06;33886835 3 gündür ağrı çekiyodum akşam yatarken sıcak su torbası koydum bu gün çok iyim allah razı olsun.
 
hadi hayırlısı bakalım umarım cinsiyeti öğrenirsin ,rabbim kalbine göre versin ne istiyosan sağlıklı sıhhatli inşallah

cnm saol inşallah bakalım.. benım özel bi isteğim yok zaten sağlıklı olmasından başka ama insan merak ediyor işte
 
merhaba bende de kasık ağrısı oluyor,aynen batar gıbı her zaöan değil arada yolkuyor ve gıdıyor,benım bacaklarımdada karamp var,dr erken başlamış dedı ve kalsıyum kullanmamı ıstedı

geçmiş olsun canımmm rabbim sağlıkla kucağımıza versın ıns bebilerimizi:)
 

yani 1 2 defa bişiler hissettim ama ne olduğunu tecrubesızlıkten anlayamadımm özellıkle dün kuş uçuyormuş gıbı kıpır kıpır oldu içim belkı de bebegımdır bılemıyorumm sen hıssedıomusun peki:)
 
canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri arasında hiç fark yok. o yüzden oladabilir, olmayadabilir. Dua et bol bol, hayırlı zamansa nasip etsin Rabbim. 5 gün daha sabret, inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

Ben belirtileri yasamaya baslayali 10 gun oldu ve isin tuhaf tarafi benim adetimde bel ve kasik agrisi olmazdi neyse hayirlisi olsun elbet rabbim bizede nasip edecektir
 
selam kızlar beni hatırlarsanız bebeğimden endişe ediyordum ve dün dr randevum vardı. boşuna evham yapmışım bebeğim gayet iyiydi hareket ettiğini filan gördüm kafası eli artık belirgindi. gelişimide normal... bizler hissedemediğimiz için bişey oldu gibi gelsede onlar içerde kıpır kıpır :)) dün gidip ilk eşyamızı bile aldık :)) doktor cinsiyetiyle ilgili hiçbir şey söylemedi. bakmıyorum dedi. önümüzdeki randevuyu bekleyin dedi. acayip meraklardayım :))) folik asiti bıraktırdı yerine multivitamin ve kanla devam edicez.. karındaki batma ve krampları sordum normal dedi. çok şükür halimize kızlar.... maşşallahhh...
 
haftaya dr un kan hapi baslar insallah biraz rrahatlarsin sen de kan yapici seyler yemeye calis cnm

benn de o gun idrar verdim iltihap cikti bi ilac verdi bi kullanlik suya dokup gece ictim.gecmismidir ki acaba?

canım daha önce konuşmuştuk bende de iltihap var demiştim. Hatırladın mı? Ben ilacı kullandım benimki tek kullnımlık monurol gece suya koydum içtim. ancak çok fazla çişimi tutamıyorum. eczacı sabaha kadar tut demişti. 4,5 saat tutabildim. öyle inş geçmiştir. sende aynısını mı kullandın. pembe renkli bir kutu.
 
Kızlar Hibor kullanan var mı aranızda? ne amaçla başladı? niye kullanıyoruz bu iğneyi?
 
teşekkür ederim canım evet tabi farketmez de alışverişte yapmak istiyorum ama eşimde 16. haftayı bekleyelim o zaman netleşir diyo. çünkü ilk haftalarda yanılma olabiliyomuş. senin ki kaç hatalık?

evet canım o yüzden biraz bekle dedim bende, ben bugün 12+0 oldum yarın ikili taramam var çok heyecanlıyım


ya bende bebeğimin erkek olacağını öğrensem ağlarım heralde kız bekliyorum çünkü kendimi çok hazırladım nedense kız bebek için ama oğlum olacaksa da ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum kendimi

Yorumlarınızda Anadolu Yakasında bir doktordan bahsetmiştiniz
bende doktor arayışındayım hangi hastane ve doktorunuzun ismini ögrenebilirmiyim


bende hala karar veremedim. anadolu yakasında hngi hastanelere gidiyorsunuz kızlar memnunusunuz

canım ssiz Anadolu yakasında nerede oturuyorsunuz ben İçerenköydeyim ve Central Hospitale gidiyorum tavsiye ederim araştır istersen bende tavsiye üzerine ve araştırarak gittim.


kesinlikle öyle ya bende şu sıra çok uyumaya ihtiyacım var cumartesi pazar uyumayı planlıyorum

Kizlarrr bu aralar kimse doktora gidip cinsiyet ogrenmiyor bir kac gundur :) ben ikili testte doktorumun tahminini ogrenicem insallah .. Randevum haftaya cumartesi, resmen gunler gecmiyor ya,. Yavrumu coook ozledim

yaa benim ikili test günüm yarın çok ama çok heyecanlıyım cinsiyet söyler mi acaba gerçi ikili tarama sonucu varya kan da ki fb-hcg idi sanırım onun sonucuna göre kız yada erkek olduğu biliniyormuş aklında olsun
 

+1 veriyorum...resmen eziyet gibi geliyor calismak...
 

Benimde 12+1 de yapılmıştı canım umarım sende de her şey normal çıkar belki doktorun cinsiyet tahmini de yapar ama yapmazsa ısrar etme kesin öğrenmek daha iyi böyle muallakta kalmak kötü.
 

Canım centrAl hospitalde kıme gıdıyorsun ben basak hanım hastasıyım ama kendısı martta dogum ıznıne ayrılcak sen hangı doktora gıdıyorsun.?
 
Bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan arkadaşlar. ilk ne zaman ve nasıl hissettiniz?? Ben merakla onu hissedeceğim anı bekliyorum. Çok heyecan verici.
 


sevindim kafandaki soru işaretleri gitmiş daha rahat edersin artık sanada minnoşunada maşallah
 
yarın bende ikili test için doktora gidicem çok heyecanlıyım 12+5 günlük olucak yarın cinsiyetini de öğrensem keşkeeee ilk cicişlerini almak istiyorm :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…