2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kimse Yok malesef görüştüğüm burda o yüzden kimse öpemiyor ama ilk doğduğunda kv de iki hafta kaldım dudagindan mi öpmeler parmaklarıni ağiza sokmalar,eline 20 lira sıkıştırmalar ya ne dediysem olmadı

Ya birde gözümün içine bakarak yapmıyor mu çok ayıp şimdi de hasta oldu diyince yalandan ahlanıp vahlanıyor hastalığın sebepleri de türlü türlü onda hiç suç yok :)

Ya birde gözümün içine bakarak yapmıyor mu çok ayıp şimdi de hasta oldu diyince yalandan ahlanıp vahlanıyor hastalığın sebepleri de türlü türlü onda hiç suç yok :)
Benim Annem yurt dışından geldi anneme ne dediysem yaptı ,kadın öpmek istedi belki ama hasta olur diye yapmadı küçücük bebek savunmasiz tabiki mikroplara alisacak ama bu şekilde değil. Öpücük hastalıgi var sonuçta

var canım izmitteyim :)

İstanbuldayım ben kızlar :) anadolu yakası Çengelköy camlica arası mekik dokuyorum:)

hatun kişiler bebekleriniz zayıf diye üzülmeyin. sağlık sorunu yoksa bence zayıf olamları avantaj. ben 2,5 kilo doğmuşum. hala kiloma imrenenler var övünmek gibi olmasın
yani ilerde kilolu olsa bu kuzular sonra üzülürüz. ki benim abim bebekken şişmanmış hala kilolu. ilerisini tahmin edin ve rahatlatyın bence. filinta oğlanlar çıtır kızlar olacaklar

malesef benim komşumda okumuş etmiş bilgili kültürlü kadın olmasına rağmen, keza kendi çocuklarına gözünü elinle kaşıma mikriop kaparsın deyip dikkat etmesine rağmen benim bebeğime farklı muamele yapıyor. ağzından öpüyor, parfümü bebeğime geçiyor, yaptığı makyajın simleri oğlumun kafasına yüzüne yerleşiyor. ve ben buna anlam veremiyorum. sinir krizi geçirdiğim oluyo o gittikten sonra.

malesef yine hastaneye gittik atesi dusuyo eve geliyoruz geri cikiyo tamamen ciplak suan sadece bez var altinda bende cok hastayim ona gelen bana gelsin cok moralim bozuk
geçmiş olsun canım. imşallah bugün iyidir kuzucuk.
bende giribim bebişe bulaştı sanırım hırıltı var burnu mu tıkanık anlamadım. spreyini sıkıyorum ama açılmıyo

Kizlarrrr ben kuruyorum grubu bak gelin ha bosuna acmis olmiim 2014 agustos anneleri kapali grp ypiyrm snra dzenlemeleri hep brbr yprz olur mu

Arkadaşlar bugün doktorumuz bize de kan damlasını verdi gunde 1 defalık , 7 damla. Ama ben vermicem. Almanya'da kesinlikle 4 aylık bebeklere kan damlası vermiyorlar ki zaten henuz anne Sütünden alıyorlar. Tahlil yapmadan bilemezler ki kansız olup olmadıklarıni. Aranızda kullanan varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…