- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.221
Kimse Yok malesef görüştüğüm burda o yüzden kimse öpemiyor ama ilk doğduğunda kv de iki hafta kaldım dudagindan mi öpmeler parmaklarıni ağiza sokmalar,eline 20 lira sıkıştırmalar ya ne dediysem olmadıherkes ankaradan mı yahu kocaelide yaşayan yok mu bacılar :) ben doğumdan beri derdimi dökemedim ya çok doluyum.. bizim insanımız insan gibi bebek sevmeyi bilmiyor hasta ettiler çocuğumu yani "çocuğu şapur şupur öpmeyin" nasıl anlatılır bilmiyorum artık tek çare terliği ağızlarına yapıştırmak kaldı nefret geldi sırf bu yüzden asosyal olcam yaa kızlar siz neler yapıyosunuz öpmelerine izin verio musunuz vermio musunuz .?
Ya birde gözümün içine bakarak yapmıyor mu çok ayıp şimdi de hasta oldu diyince yalandan ahlanıp vahlanıyor hastalığın sebepleri de türlü türlü onda hiç suç yok :)Kimse Yok malesef görüştüğüm burda o yüzden kimse öpemiyor ama ilk doğduğunda kv de iki hafta kaldım dudagindan mi öpmeler parmaklarıni ağiza sokmalar,eline 20 lira sıkıştırmalar ya ne dediysem olmadı
Benim Annem yurt dışından geldi anneme ne dediysem yaptı ,kadın öpmek istedi belki ama hasta olur diye yapmadı küçücük bebek savunmasiz tabiki mikroplara alisacak ama bu şekilde değil. Öpücük hastalıgi var sonuçtaYa birde gözümün içine bakarak yapmıyor mu çok ayıp şimdi de hasta oldu diyince yalandan ahlanıp vahlanıyor hastalığın sebepleri de türlü türlü onda hiç suç yok :)
var canım izmitteyim :)herkes ankaradan mı yahu kocaelide yaşayan yok mu bacılar :) ben doğumdan beri derdimi dökemedim ya çok doluyum.. bizim insanımız insan gibi bebek sevmeyi bilmiyor hasta ettiler çocuğumu yani "çocuğu şapur şupur öpmeyin" nasıl anlatılır bilmiyorum artık tek çare terliği ağızlarına yapıştırmak kaldı nefret geldi sırf bu yüzden asosyal olcam yaa kızlar siz neler yapıyosunuz öpmelerine izin verio musunuz vermio musunuz .?
Moonlight ben seni ankaradasin zannediyordum:)ben izmirdeyim:-(
Bizimde hamile kalmadan ionce bir grubumuz vardi kk da sonra facede geup kurduk ve iki yildir ordan görüşüyoruz ayni kardes gibi oldukAslinda isimleri yaslari da yazip soyle etraflica bi tanissak miAozli face de grubu varmis ve hala gorusuyorlarmis cook guzel cok hosuma gitti
ehehe sen de tatlısın kıısizim muhabbetinizi yirim ben çok tatlısınız yaaaa
sağol canım benim. gittik aile hekimliğine gün aldık. ölçümleri de yapıldı bakalım bu cuma aşısı var nanayı yedik2.ay aşısını hangi gün yaptırdı isen o gün gidiyorsun arkadaşım, haftasonuna denk gelirse o tarih hafta başı gidersin
vay vay anası kılıklı oldu deseneSeni yirim yir kızz büyüttük ya bebeleri vakit nasıl geçti. Prenses oldu prenses. Senin yakışıklı sıpanın aklı gidecek
malesef benim komşumda okumuş etmiş bilgili kültürlü kadın olmasına rağmen, keza kendi çocuklarına gözünü elinle kaşıma mikriop kaparsın deyip dikkat etmesine rağmen benim bebeğime farklı muamele yapıyor. ağzından öpüyor, parfümü bebeğime geçiyor, yaptığı makyajın simleri oğlumun kafasına yüzüne yerleşiyor. ve ben buna anlam veremiyorum. sinir krizi geçirdiğim oluyo o gittikten sonra.herkes ankaradan mı yahu kocaelide yaşayan yok mu bacılar :) ben doğumdan beri derdimi dökemedim ya çok doluyum.. bizim insanımız insan gibi bebek sevmeyi bilmiyor hasta ettiler çocuğumu yani "çocuğu şapur şupur öpmeyin" nasıl anlatılır bilmiyorum artık tek çare terliği ağızlarına yapıştırmak kaldı nefret geldi sırf bu yüzden asosyal olcam yaa kızlar siz neler yapıyosunuz öpmelerine izin verio musunuz vermio musunuz .?
geçmiş olsun canım. imşallah bugün iyidir kuzucuk.malesef yine hastaneye gittik atesi dusuyo eve geliyoruz geri cikiyo tamamen ciplak suan sadece bez var altinda bende cok hastayim ona gelen bana gelsin cok moralim bozuk
yok canım izmirdeyim.yaş 33 isim aysun..Moonlight ben seni ankaradasin zannediyordum:)