2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de oyle isim bu tarafta oldugundan demette oturuyoruz.cok sevmiyorum burayi.evleri eski kiralari pahali sokaklari dar
evet evler daha eski bir ara orayıda düşündük evler eski diye birde tabiki pahalı ...

bizim evde 5 senelik Allahım yıkasım geliyor :) banyo minicik birde duş yapmıslar kabinin altı acık hep sular çıkıyor kör mü bunu yapan bakalım hayırlısı inşallah daha aşağılarda otururuz çıkmıyorum tek başıma

BuzlarUlkesiipost: 38412018 .!.:
evet evler daha eski bir ara orayıda düşündük evler eski diye birde tabiki pahalı ...

bizim evde 5 senelik Allahım yıkasım geliyor :) banyo minicik birde duş yapmıslar kabinin altı acık hep sular çıkıyor kör mü bunu yapan bakalım hayırlısı inşallah daha aşağılarda otururuz çıkmıyorum tek başıma
Bizimki 25 yillik:) iyi dayanmis bu bina ben ona sasiyorum.binadaki herkes ev sahibi yaslilar haliyle.hic yasitim yok.asansor de yok en ust katta oturuyoruz hamileyken zordu bebekle daha zor inip cikmasi 5 kati

malesef yine hastaneye gittik atesi dusuyo eve geliyoruz geri cikiyo tamamen ciplak suan sadece bez var altinda bende cok hastayim ona gelen bana gelsin cok moralim bozuk
Canım ilaç filan verdi mi acaba ya bizden geçiyor hep benimkinin sesi değişik burundan hırıltı geliyor yarına randevu aldık

canı
malesef yine hastaneye gittik atesi dusuyo eve geliyoruz geri cikiyo tamamen ciplak suan sadece bez var altinda bende cok hastayim ona gelen bana gelsin cok moralim bozuk
canım ılık duş aldırılır mı ki bebeklere bizim ateş oldu mu öyle düşürülür yani yetişkinlerde...bi de sirkeli su derler ama bebeklere yapılır mı bilmiyorum

Ben ayni zamana 2008 mayis annesiyim.bir iki yıl burada arkadaşlar görüştük. Sonra bir arkadaş facebook ta 2008 mayis anneleri diye kapalı bir grup kurdu.sonradan adını 2008 anneleri diye değiştirdik.hala gorusuyoruz.grup içi görüşmeleri kimse görmüyor kapalı grup olduğu için.hepimizin çocukları bu yıl 1. Sınıfa başladı.yıllardır gorusuyoruz ve inanın birbirimizi yüz yüze tanısal ancak bu kadar yakin olabilirdik

herkes ankaradan mı yahu kocaelide yaşayan yok mu bacılar :) ben doğumdan beri derdimi dökemedim ya çok doluyum.. bizim insanımız insan gibi bebek sevmeyi bilmiyor hasta ettiler çocuğumu yani "çocuğu şapur şupur öpmeyin" nasıl anlatılır bilmiyorum artık tek çare terliği ağızlarına yapıştırmak kaldı nefret geldi sırf bu yüzden asosyal olcam yaa kızlar siz neler yapıyosunuz öpmelerine izin verio musunuz vermio musunuz .?

Olallaaaaaaaa diyorum canimm. Ac bu ac diyen teyzeler grubunun basi reisi sanirim o teyze direk taniyi koymus.cook tecrubesi vardir eminim.allah bilir daha kac kisinin bebegine ac bu cocuk zayif demistir.bosver yaa diyecem ama sen anlatirken sinir oldum teyzeye ama yine de bosver

aç bu aç diyen teyzeler grubunun geçit töreninde en önde bayrak taşıyan o :KK31:çok güldüm ya... :KK70:
bunları o anda düşünemedim ama sonradan düşünüyorum da orda yarım saat kadar araba bekledik, kadın büyük bir ciddiyetle "hiç gelişmemiş" bilmemne dedi ya. ben üzüldüm hiç cevap veremedim, öyle mi falan dedim sadece galiba... kadın o kadar kötü niyetliki sonraki yarım saat boyunca dönüp başka laf etmedi, zaferinin tadını çıkardı, giderken iyi günler bile demedi, cadı kadın :KK55:

X