2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya şimdi ozamn biriniz beni fceden ekleyin ben gruba davet edıım oyle oyle bulalım aklıma başka cozum gelmedı

Anladım canım bende Avusturyada doğum yapacaktim ama vazgeçtim...aslında ordada her doktora güvemiyorum...bilmiyorum nasıl olacak yan etkileri var mıdır acaba birde bebeklerd yönelik bir kan damlasi mi bilmiyorum

dun bizde asi olduk.kan damlasi verdiler ama oglusumun alerjisi var acaba yan etkisi olurmu dr srmaya unuttum.bilen varmi acaba bide biarkadas d3vermedi salik ocagi dedi ama bize verdiler..

evet gerçekten seven o şekilde davranır zaten.. ben şapur şupur öpüp yalayanların gerçekten sevdiğine inanmıyorum. ya da şöyle söyliyim...iki çeşit sevmek vardır biri karşındaki için seversin biri de kendi egon için seversin..gerçekten seven insan hayvan gibi saldırmaz minik yavruya..bağışıklık kazanması bilmem ne tamamen egoist sevenlerin uydurması bana göre. öyle olsa bağışıklık kazanmak için mikropça yaşamak imandandır derlerdi dimi..niye temizlik imandan..

dun bizde asi olduk.kan damlasi verdiler ama oglusumun alerjisi var acaba yan etkisi olurmu dr srmaya unuttum.bilen varmi acaba bide biarkadas d3vermedi salik ocagi dedi ama bize verdiler..
canım bizede vermişlerdi kakasında kan çıkınca kullanmayı bıraktık.doktorumuz vermeyin dedi...

canım senin ki artık ne desem bilemiyorum terlik kesmez onu platform topuk paklar hemde sivri olanından..ya bu kadar psikopatça fanazilerim olduğunu bilmiyodum anne olmak çok değiştirdi beni kendimi aştım resmen Allah sabır versin canım ne diyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…