- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.201
evet evler daha eski bir ara orayıda düşündük evler eski diye birde tabiki pahalı ...Benim de oyle isim bu tarafta oldugundan demette oturuyoruz.cok sevmiyorum burayi.evleri eski kiralari pahali sokaklari dar
Bizimki 25 yillik:) iyi dayanmis bu bina ben ona sasiyorum.binadaki herkes ev sahibi yaslilar haliyle.hic yasitim yok.asansor de yok en ust katta oturuyoruz hamileyken zordu bebekle daha zor inip cikmasi 5 katiBuzlarUlkesiipost: 38412018 .!.:evet evler daha eski bir ara orayıda düşündük evler eski diye birde tabiki pahalı ...
bizim evde 5 senelik Allahım yıkasım geliyor :) banyo minicik birde duş yapmıslar kabinin altı acık hep sular çıkıyor kör mü bunu yapan bakalım hayırlısı inşallah daha aşağılarda otururuz çıkmıyorum tek başıma
Evet ne güzel olurdu :)aslında buluşmak toplaşmak ne güzel olurdu..
malesef yine hastaneye gittik atesi dusuyo eve geliyoruz geri cikiyo tamamen ciplak suan sadece bez var altinda bende cok hastayim ona gelen bana gelsin cok moralim bozukNası kıyılır ki yavruma oyy ateş ne zor bi hastalıktır korkulu rüya.inşallah fitile falan gerek kalmaz
Canım ilaç filan verdi mi acaba ya bizden geçiyor hep benimkinin sesi değişik burundan hırıltı geliyor yarına randevu aldıkmalesef yine hastaneye gittik atesi dusuyo eve geliyoruz geri cikiyo tamamen ciplak suan sadece bez var altinda bende cok hastayim ona gelen bana gelsin cok moralim bozuk
canım ılık duş aldırılır mı ki bebeklere bizim ateş oldu mu öyle düşürülür yani yetişkinlerde...bi de sirkeli su derler ama bebeklere yapılır mı bilmiyorummalesef yine hastaneye gittik atesi dusuyo eve geliyoruz geri cikiyo tamamen ciplak suan sadece bez var altinda bende cok hastayim ona gelen bana gelsin cok moralim bozuk
aynen benmde :)Ya şu ver fırına yı izlemekten bi taraflarım şişecek arkadaş offfff
cnm benden gecti zaten hastalik kizima.ilac verdi ama dusmuyoCanım ilaç filan verdi mi acaba ya bizden geçiyor hep benimkinin sesi değişik burundan hırıltı geliyor yarına randevu aldık
cnm ılık duş aldik zaten ates dusuyo. bi sure sonra tekrar yukseliyocanı
canım ılık duş aldırılır mı ki bebeklere bizim ateş oldu mu öyle düşürülür yani yetişkinlerde...bi de sirkeli su derler ama bebeklere yapılır mı bilmiyorum
cnm masallah. Allah size bagislasin uzun omurler versin insallahprofilde gördüğünüz yakışıklı oğluma gelin arıyoruz:)
not:güldüğüne bakmayın hala çok ağlıyor :)
ben çok istiyorum aslında sizleri tanımak görüşmek ama herkes farklı yerlerde.sizin sayenizde hamileliğimi geçirebildim.Evet ne güzel olurdu :)
Ya aslında bi organizasyon mu yapsak havalar soguk ama nasıl yapsak acabaAnkara'dan ne çok kişi varmış +1 de ben varım
cnm masallah. Allah size bagislasin uzun omurler versin insallah
tesekkur ederm cnm :)amin canım hepimizin evladini senin kızın da çok tatlı masallah
Olallaaaaaaaa diyorum canimm. Ac bu ac diyen teyzeler grubunun basi reisi sanirim o teyze direk taniyi koymus.cook tecrubesi vardir eminim.allah bilir daha kac kisinin bebegine ac bu cocuk zayif demistir.bosver yaa diyecem ama sen anlatirken sinir oldum teyzeye ama yine de bosver