2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bugün doktorumuz bize de kan damlasını verdi gunde 1 defalık , 7 damla. Ama ben vermicem. Almanya'da kesinlikle 4 aylık bebeklere kan damlası vermiyorlar ki zaten henuz anne Sütünden alıyorlar. Tahlil yapmadan bilemezler ki kansız olup olmadıklarıni. Aranızda kullanan varmi ?
Canim ya bende ikilemde kaldım verip vermemekle dün vermedim bilmiyorum vermek gerekli mi ne yapalim
Canım ozel mesajla atsana ya fs nasıl olacak

Doktora gittik gribal enfeksiyon dedi ama cok fazla yok.. şimdide göz Doktoruna götürecez ankaradan arkadaşlar yardimci olursa seviniriz. ..

TE="QUEEN24, post: 38426183, member: 243112"]Aa nasil yaa ben baktim bi benim actigim var bide agustos 2014 anneleri var:KK43:[/QUOTE]
2014 agustos anneleri cikiyo 439 uye diyo baska yok bulamadim:KK43:

yok lınk de olmuyo yapıştırıyorum bska bısey cıkıyo kızlar kapak fotosu uc tane bebek nolur bulun

Canim ya bende ikilemde kaldım verip vermemekle dün vermedim bilmiyorum vermek gerekli mi ne yapalim

Canım ozel mesajla atsana ya fs nasıl olacak
Yok ben vermicem. Ocak sonunda Almanya'ya gideceğim kızimla orada ki doktorumuza sorucam ona göre kullanıp yada kullanmicam. Ben doğumumu orada yaptım ve 2 aylikken kızım turkiyeye geri donduk ilk kontrollerimizi hep orada yaptırdım doktor kan damlası falan demedi. Tek kullanması gereken d vitamin hapı. Biz hap olarak kullanıyoruz

X