- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.241
Canim ya bende ikilemde kaldım verip vermemekle dün vermedim bilmiyorum vermek gerekli mi ne yapalimArkadaşlar bugün doktorumuz bize de kan damlasını verdi gunde 1 defalık , 7 damla. Ama ben vermicem. Almanya'da kesinlikle 4 aylık bebeklere kan damlası vermiyorlar ki zaten henuz anne Sütünden alıyorlar. Tahlil yapmadan bilemezler ki kansız olup olmadıklarıni. Aranızda kullanan varmi ?
Canım ozel mesajla atsana ya fs nasıl olacakAhanda kurdum
Tekrardan memnun oldum canim.ben de ankaradan zeliha 26 bitirdim 27 den gun aldimmoonlight002 .!.:yok canım izmirdeyim.yaş 33 isim aysun..
Canim ben bulamadim grubu.bi grup buldum 2014 agustos anneleri diye aylar oncesinden acilmisQUEEN24 .!.:Kizlar grup hazirr bekliyrz sizi kuzumla:)
Gecmis olsun canim ben besevlerdeki turgut ozal hastanesine goturmustum oglumu goz muayenesi icin ilk zamanlarDoktora gittik gribal enfeksiyon dedi ama cok fazla yok.. şimdide göz Doktoruna götürecez ankaradan arkadaşlar yardimci olursa seviniriz. ..
Yine bulamadim canim cikmiyo.Kizlar daha adini su dekilde degistrdim bide oyle bakin 2014 ağustos anneleri:)
Yine bulamadim canim cikmiyo.
Yok canim orası degil ben de oraya basvurdum yanlisliklaAgustus 2014 anneleri diye bir yer var.430 dan fazla üyesi var.ben basvurdum.doğru mu
Yine bulamadim canim cikmiyo.
Ya ben bulamiyorum galiba tum yillarin ki cikiyo bizim ki cikmiyociksn actm cnku herkese
Yok canm bn dah yeni actim 2014 agustos anneleri:)Agustus 2014 anneleri diye bir yer var.430 dan fazla üyesi var.ben basvurdum.doğru mu
Ben halletcem simdi insallh olmadi link atarim buraya site yonetimi insallh sikinti cikarmazYa ben bulamiyorum galiba tum yillarin ki cikiyo bizim ki cikmiyo
Yok ben vermicem. Ocak sonunda Almanya'ya gideceğim kızimla orada ki doktorumuza sorucam ona göre kullanıp yada kullanmicam. Ben doğumumu orada yaptım ve 2 aylikken kızım turkiyeye geri donduk ilk kontrollerimizi hep orada yaptırdım doktor kan damlası falan demedi. Tek kullanması gereken d vitamin hapı. Biz hap olarak kullanıyoruzCanim ya bende ikilemde kaldım verip vermemekle dün vermedim bilmiyorum vermek gerekli mi ne yapalim
Canım ozel mesajla atsana ya fs nasıl olacak