2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün yaptıracağım kültürü ama biz antibiyotiğe başladık birkere bu saatten sonra bıraksam olurmu. daha bir kere evrdik. benim kızda da hiç açlık belirtisi yok. açım diye ağlamıoyr. ben verirsem alıyor vermezsem istemiyor.

Kürsad Mete min sağ gözü kızarık hafiften birazda sulu normal çocuk doktoruna mı göz doktoruna mı gitmeliyiz...

once cocuk doktoru bence cnm
teşekkürler canım bu çapaklanma zaten geçmedi bir ara iyi oluyor bugün yine aynı bu sefer gözünde cok az kızarıklık var
azda sulu ,çok emmiyor bir öğün emiyorsa ıkıncı zorla aglıyor en sonunda yorulup emiyor oda uyuyor .bu ara keyfimiz yok

Basladiysan tamamlaman gerekir yinede dr.a danis. Benimkide oyle aglamitor en son 9.30 da emdi hala aglama yok

cnm benim kizimda ayni.capaklanma ve sulanma hic gecmiyo. ben bugun saf zeytinyagiyla silmeye basladim gozlerini kontrole goturdugmde doktor demisti. damla falan gecirmiyo cunku. emme konusuna gelince dedign gibi ilk emiyo 3 5 dk.sonra basliyo aglamaya anlamadim bende

Poseti taktiktan sonra bezi kapatmadan bekle yapmasını yoksa kaka cok az da olsa bulasiyo ve bakteri cikiyor

Birde bebekler tek öğünde kaç ml emmesi gerekiyor arkadaslar bilen varmı? 2 saat sonra2 gogsumu sagdim toplam 75 ml çıktı yeterli mi?

her bebek farklıdır ama bence yeterli değildir arkadaşım, mama takviyesi yap.

benimki 25 temmuz doğumlu şu anda 2 ila 2,5 saatte bir 120-130 cc kadar mama içiyor. (meme vermediğim de denedim)

Ben hem meme hem mama veriyorum (gerçi gündüzleri pek meme istemiyor) ama meme emmediğinde de yukarıdaki gibi doyuyor.

canım sadece meme verirsen doymazsa ağlıyor mu ?

bir arkadaşında emmiyormuş idrar tahilili yapmış doktor meğer bebeişte idrar yolu enfeksiyonu varmış. bir götürn doktora bence...
Cnm biz yaklasik 20 gundur evimizde degiliz.ucak yolculugu filan yaptik.cok zorlandik.ben bu durumu değişimlere bagliyordum ama ptesi dr a goturcem.dedigini yapalim bakalim.ins sıkıntı yoktur

Benim kızda valla ilk kez bu gece bi değişikti 2 saatte bir uyandı yani deliksiz uyuyan kıza bu gece bişeyler oldu

merhabalar arkadaşlar benim kızım da 2 ağustos doğumlu ve salı günü 4 aylık aşılarını yaptırdık ama 2 gündür gece uykumuz hiç yok sürekli ağlıyor ve sulu şekilde kusuyor.. sizdende böyle sorun yaşayan var mı? bu arada benim kızım çok iştahsız yazıları okuyunca dehşete düşüyorum diyebilirim benim kızım 4 saatte 75 ccyi zor içiyor ve içtiğinin bir kısmını da çıkartıyor. şuan 5300 gr ve 60cm yarın doktora gidicez bakalım nasıl çözeceğiz bu sorunları..

gözüne masaj yapmayı ihmal etme arada yap damarı açılsın. bizim başta hep oluyordum masaj yapa yapa geçti çok şükür ama arada yapmaya devame diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…