- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.281
kızlar iki gündür bebeğim emmiyor zorla enzirmeye çalışıyorum hele dün daha kötüydü..süt emzrirmeye çalışırken akip gidiyor...emmiyor uymuyor huzursuz aksam olduğu zaman. ..iki gündür akşam 8de kalkıyor ,gece iki buçukta yattı dün. Aksam misafirim vardı ilk defa bu kadar ağlarken gördüm gözünden yaşlar akti emmeyi reddediyor ağlıyor gittiler yine baya ağladı sonra emzirirken uyudu karnı davul gibi şişti uyandı az gazina baktık çıkmadı sonra biraz daha deneyim dedim almadı ama ugrasirken hepsini kustu bu seferde uyumadi yatağa koyunca ağlamaya başladı alınca iyi zorla geri emdi emerken uyudu iki buçuga geliyordu bu seferde 9 u geçiyordu uyandırdım saati tamamen değişecek herşeyden önemlisi kilo almayacak ac kalıyor geceden beri bezi islanmamis bile cok canım sıkkın. ..
3 ay 10 günlük ken yaptırdık bi sorun olmadı sağlık ocağını arayıp bi sor istersenrotavirüs icin gec mi kaldik 26 ağustosda dogum yaptim....
Tamam canım haber et ...benimki gündüz bir nebze iyi ama akşam böyle oldu...gündüz az ama yinede emiyor sen biberonu dene benimki almıyor ağlıyor hem çalışıyorsun illaki biberon alacak ...Allah yardımcimiz olsun. ..bu arada eşimle bebek yüzünden gerginiz ben doktora götürelim tahlil yapılsin diyorum oda hamileliğin başında ben bazi testler istemiştim allah korusun bebeği almaya kadar gitmiş araştırma Hastanesiydi şimdi hemen evet tip Fakültesine götür çocuğu perişan et diyor. .valla bu konuda anlaşamiyoruz birde kk da okuyup böyle oluyor girme diyor sanki burda olmasa bilmeyecegim. ..ne zaman bebegim huysuz olsa bu konuda tartışıyoruzdaha öncede yazmıştım senınle aynı sıkıntıları yaşıyorum , biraz araştırdım neden emmediğine dair enfeksiyon olduğunda bebekler memeyi rededşşyormuş yani idrar yollarında ,boğaz enfeksiyonu , kulak iltihabı gibi vs. yarın bizim kontrolümğz var tahlil yapmalarını isticem bakalım onunlamı alakalı ??
geçen ay kilo almamıştı doğru düzgün bu ayda geçen ayki gibi emmedi yine kilo almadığını hissediyorum eğer kilo almadıysa sütü sağıp biberonla vermeye başlıcam çünki 1 ay sonra işe başlıcam mecburen biberona geçicez en azından bu ay kilo alsın istiyorum . tabi emzirmeye çalışıp son raddede biberon veririm sanırım.
sende bi tahlil yaptır bakalım ben yarın yine bilgilendirmeye çalışırım fırsat bulunca ok
Tamam canım haber et ...benimki gündüz bir nebze iyi ama akşam böyle oldu...gündüz az ama yinede emiyor sen biberonu dene benimki almıyor ağlıyor hem çalışıyorsun illaki biberon alacak ...Allah yardımcimiz olsun. ..bu arada eşimle bebek yüzünden gerginiz ben doktora götürelim tahlil yapılsin diyorum oda hamileliğin başında ben bazi testler istemiştim allah korusun bebeği almaya kadar gitmiş araştırma Hastanesiydi şimdi hemen evet tip Fakültesine götür çocuğu perişan et diyor. .valla bu konuda anlaşamiyoruz birde kk da okuyup böyle oluyor girme diyor sanki burda olmasa bilmeyecegim. ..ne zaman bebegim huysuz olsa bu konuda tartışıyoruz
acaba sütü sağıpta versen biberonla en azından anne sutu almıs olur, benım kokrumda memeyı bırakması butun gun ememıcek ıse baslayınca aksamda emermı muamma artık napalım, tek tesellım 5 aylıkken ıse baslamıs olucam .ben calistigim icin biberona alisti beni emmiyo bizimkide bikac gundr az sut iciyo bence zayifladi gibi babsida kiziyo zayifladi dynce ben bide normal mamada veremyim alerjisi oldgu icin dr vrdigi mama igrencc napsn yavrum ya
Canim dadece anne sutumu aliyp ? Benim bebegmdede 3-4 gundur geceleri 8 den sonra aglamayabasliyo.dr bi ark. sikayetlerimizi soylynce Gazi vardir[QUOTEsadece em1, durumu aliyo38078650, member: 464344gündür geceleri 8 fen so sonağlamaya baslim Dr. bi sorunum vardır dedi.gaigibi kaka yapmasi cok önerdi.apiyo gunde 2 ve ya 3 kez az azkaka yapiyo yapinca sesli yapiyo sanki bir suru kaka yapmis gibi ama aziccik ve sulu bir kaka
Benim baştan beri hep mama+meme şeklinde gitti sutum çoğalmadı bi turlu. Baştan mamayı pek almak istemezdi şimdi durum tersine dondu malesef gunduz kesinlikle almıyor memeyi. Gece uyuduktan sonra ve sabah ilk kalktığında alıyor sadece. Yani öyle biberona başladı hoop kesmiyor nemeyi ama yavaş yavaş azaltıyor tabi.acaba sütü sağıpta versen biberonla en azından anne sutu almıs olur, benım kokrumda memeyı bırakması butun gun ememıcek ıse baslayınca aksamda emermı muamma artık napalım, tek tesellım 5 aylıkken ıse baslamıs olucam .
senunkı ne kadarken başladın işe??
Maşallah ikisine de buyuğın saç rengine bayıldım bu arada.Kizlarim canlarim
Rotadan olduğunu zannetmiyorum canım bende yaptırdım rota kakasına hiç bi etki etmedi hiç bi yan etkisi olmadı daha doğrusu. Kakada mukus olmuyo ama yeşil sarı puturlu kıvamlar bizde de oluyo ama kan nedendir hiç bilmiyorum.Bugun kizimin kakali bezinde 4 kucuk parca yani ince ip seklinde kan vardi . Rota asisindanmidir bilmem ama o gunden beri kaka yaparken cok fazla zorlanip agliyor. Eskiden sadece ikinirdi simdi bu ikinmalara aglamada eslik ediyor. Dr.a goturemedim bezi daha sonrakilerde de yoktu. Bir de kakasi hep mukuslu sizlerin bebeklerinde nasil her seferinde dr a diyorum ama onemsemiyor. Bazen sarı bazen yesil ama hep mukuslu ve puturlu. Bugun kan olunca telaslandim