2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar belki saçma olacak sorum ama, benim gibi bebeğini bazı kişilerden kıskanan var mı yoksa ben de psikolojik bozukluk mu oluşmaya başladı.

kayınvalideden, günde üç defa bebeğimi görmeye gelen komşumdan kıskanıyorum oğlumu. severken annemm diye hitap etmeleri çileden çıkarıyo beni.

ben yeğenimi canımdan çok severim. bi defasında bana anne demek istediğni söyledi. ona bunun yanlış olduğunu anlattım. ben bu kadar hassasken başkası benim oğlumu nasıl böyle sever. çok mu abartıyorum bilmiyorum. belkş benim annem oğluma kuzum dediğinde bu kadar rahatsız olmuyorum. onlara gıcık olduğum için mi itici geliyo acaba

ilk aylarda bendede vardı gıcık olduğum kişilere karşı , bitek annemden kardeşimden sakınmıyordum bıde babasından.
şimdi o kişilere kayşı gıcıklığım azaldıkça kıskançlığımda azaldı ,ama hırpalayarak şapur şupur optuklerınde falan elimin tersiyle hatta tüm:KK62: güçümle suratlarına yapıştırasım geliyor

kızlar 3 gündür bebeğim gece uykusu halde dalamıyor bir türlü.bu da onda sinir ve ağlama yapıyo çok huysuz oldu.dün öğleden sonra 4 te uyandı.o saate kadarda düzgün uyumadı zaten.sonra gece 2 de uyudu ama çok huzursuzdu gece 9 dan sonra.bugünde 10.30 da uyandı.1 saat anca uyudu şuandada hem huzursuzz hem uykusu var ama uyumuyo.bitkisel şuruplar varmış uyku için kullanan var mı?

ilk aylarda bendede vardı gıcık olduğum kişilere karşı , bitek annemden kardeşimden sakınmıyordum bıde babasından.
şimdi o kişilere kayşı gıcıklığım azaldıkça kıskançlığımda azaldı ,ama hırpalayarak şapur şupur optuklerınde falan elimin tersiyle hatta tüm:KK62: güçümle suratlarına yapıştırasım geliyor
benim gıcıklığım malesef azalmayacak. geçmişte yatan bana karşı yanlışlarından dolayı unutamadığım şeyler var. özellikle kv nin svemesine asla bi sözüm yok lakin oğluma annem diye hitap etmesi beni ezmesi gibi geliyor bana.
öyle öpenlere malesef engel olamıyorum bende. hatır gönül ile bebeği arasında gidip geliyo insan ve bişey diyemiyo

kızlar 3 gündür bebeğim gece uykusu halde dalamıyor bir türlü.bu da onda sinir ve ağlama yapıyo çok huysuz oldu.dün öğleden sonra 4 te uyandı.o saate kadarda düzgün uyumadı zaten.sonra gece 2 de uyudu ama çok huzursuzdu gece 9 dan sonra.bugünde 10.30 da uyandı.1 saat anca uyudu şuandada hem huzursuzz hem uykusu var ama uyumuyo.bitkisel şuruplar varmış uyku için kullanan var mı?
canım benim oğlumda gece uykusuna erken geçip geç aralıklı uyanırdı. bu aralar saat başı gece uyanıyor zatern geçte yatıyo. deli oluyorum. bitkisel şurubu ablam kullanmıştı kızı için ama bir yaşında felandı. o yüzden şuan kullanmak doğru mu bilmem

benim gıcıklığım malesef azalmayacak. geçmişte yatan bana karşı yanlışlarından dolayı unutamadığım şeyler var. özellikle kv nin svemesine asla bi sözüm yok lakin oğluma annem diye hitap etmesi beni ezmesi gibi geliyor bana.
öyle öpenlere malesef engel olamıyorum bende. hatır gönül ile bebeği arasında gidip geliyo insan ve bişey diyemiyo
deli oluyorum ama bende bişey diyemiyorum :KK43: umarım zamanla hersey duzelır

Ya kızlar ben bu kafayı sağa çevirememe konusuna biraz takıldım emzirirken yatarak emziriyorum kafasını sağa çevirsin diye ama dönüyor ama sevmiyor ağlıyor avaba ağrısı falan varda benmi anlamıyorum diye içeme de kurt düşmüyor değil evham da yapmak istemiyorum ama takıldım tamburın dediklerinden sonra hep sola dönmeye çalışıyor sola uyuyor sizde de böyle sol takıntısı varmı? Bir de hamileyken hep sola yatıyodum sağa yatmaya kalktımmı tepinirdi acaba ondan da böyle sola yatmayı çok seviyor olabilir mi? Sırtına baktım bir eğrilik yok bu arada.

Ya kızlar ben bu kafayı sağa çevirememe konusuna biraz takıldım emzirirken yatarak emziriyorum kafasını sağa çevirsin diye ama dönüyor ama sevmiyor ağlıyor avaba ağrısı falan varda benmi anlamıyorum diye içeme de kurt düşmüyor değil evham da yapmak istemiyorum ama takıldım tamburın dediklerinden sonra hep sola dönmeye çalışıyor sola uyuyor sizde de böyle sol takıntısı varmı? Bir de hamileyken hep sola yatıyodum sağa yatmaya kalktımmı tepinirdi acaba ondan da böyle sola yatmayı çok seviyor olabilir mi? Sırtına baktım bir eğrilik yok bu arada.
iyice evhamlanmaya başladık yaaaa , korkma bişi yoktur canım bende tamburun yazdıklarından sonra bi sağa bi sola yatırmaya başladım sırasıyla önceden hep sağına yatıtıyordum yuzunu rahat gorebılmek ıcın

Ayni biz cunko bende ayni sorunu yawiyprum :KK43: masaj yapilmali diyorlar rusdar bilmiyprum havalarda sogdu hergun masaja goture bilicemmi

Su vermeye calisin kizlar kabziligi onluyor bebekde icdiyi kadar verin duzeldikten sonra azaltin
sağolun kızlar ya iki kremi birleştirip sürüyorum.teyzem bizdeydi o bile dayanamadı ağladı kadın.çocuk gözümüzün içine bakıyor hadi yardım edin diye ama hiçbişey yapamıyorsunuz.ama entrasan daha 3gün olmuştu yapmayalı aşırı bigün geçmedi yani.bide sadece yatmadan mama veriyorum anne sütüyle besleniyor.böyle bi kaka nasıl oldu anlamış değilim.ve hergün mamasına 1çaykaşığı zeytinyağı kattığım halde.doktor bi araştırılabilir altında bişey varmı diye dedi.

Aynısı benim bebeğimde de vardı ben üstelemedim eşim sürekli kafasını çeviriyordu o inatla geri döndürüyordu ama şimdi iki yana da döndürüyor geçici bir durum endişelenmeyin bence

Ya kızlar kafayı sağa çevirememe konusuna biraz takıldım emzirirken yatarak emziriyorum kafasını sağa çevirsin diye ama dönüyor ama sevmiyor ağlıyor avaba ağrısı falan varda benmi anlamıyorum diye içeme de kurt düşmüyor değil evham da yapmak istemiyorum ama takıldım tamburın dediklerinden sonra hep sola dönmeye çalışıyor sola uyuyor sizde de böyle sol takıntısı varmı? Bir de hamileyken hep sola yatıyodum sağa yatmaya kalktımmı tepinirdi acaba ondan da böyle sola yatmayı çok seviyor olabilir mi? Sırtına baktım bir eğrilik yok bu arada.​
Canim benim kizda ayni sola ceviriyor hatta bugun dayanamayip doktora goturdum birşeyi yok dedi :-) cok sukur

Kizlar benim de sorunum ishal gibi kaka yapmasi cok duru yapiyo gunde 2 ve ya 3 kez az azkaka yapiyo yapinca sesli yapiyo sanki bir suru kaka yapmis gibi ama aziccik ve sulu bir kaka :KK43:

[QUOTEsadece em1, durumu aliyo38078650, member: 464344gündür geceleri 8 fen so sonağlamaya baslim Dr. bi sorunum vardır dedi.gaigibi kaka yapmasi cok önerdi.apiyo gunde 2 ve ya 3 kez az azkaka yapiyo yapinca sesli yapiyo sanki bir suru kaka yapmis gibi ama aziccik ve sulu bir kaka :KK43:[/QUOTE]
Canim dadece anne sutumu aliyp ? Benim bebegmdede 3-4 gundur geceleri 8 den sonra aglamayabasliyo.dr bi ark. sikayetlerimizi soylynce Gazi vardir
Dedi.gaia diye bi gaz damlwsi onerdi.yarin alicaz bakalim.olmadi doktora goturcem.

Sanirim hepimize oldu aynı şeyler. Haftasonu doktora gittiğimde aklımda sormak ama orada unuttum.ollsa farkeder herhalde.sanirim hepimizin çocuğu bir tarafa fazla yoneliyor

Kizlar benim de sorunum ishal gibi kaka yapmasi cok duru yapiyo gunde 2 ve ya 3 kez az azkaka yapiyo yapinca sesli yapiyo sanki bir suru kaka yapmis gibi ama aziccik ve sulu bir kaka :KK43:
Aynısı bizdede var zannedersin bezden çıkmış heryer batmış gibi bises bi açıyorum azcık bi kaka ve sulu .sadece anne suyu aldığı için sulu yapıyormuş geri kalan gurultude gaz işde :)

kızlar belki saçma olacak sorum ama, benim gibi bebeğini bazı kişilerden kıskanan var mı yoksa ben de psikolojik bozukluk mu oluşmaya başladı.

kayınvalideden, günde üç defa bebeğimi görmeye gelen komşumdan kıskanıyorum oğlumu. severken annemm diye hitap etmeleri çileden çıkarıyo beni.

ben yeğenimi canımdan çok severim. bi defasında bana anne demek istediğni söyledi. ona bunun yanlış olduğunu anlattım. ben bu kadar hassasken başkası benim oğlumu nasıl böyle sever. çok mu abartıyorum bilmiyorum. belkş benim annem oğluma kuzum dediğinde bu kadar rahatsız olmuyorum. onlara gıcık olduğum için mi itici geliyo acaba
Insan acıyla olgunlaşır. İlk kızım annemler girdi mi feryat fifa ağladı. Kayinvalidemlere gitti mi bir huzur gülücük. Sınır olurdum.onlarin sevmeleri batarya. Sonra arka arkaya annemi babamı kaybettim beklenmedik şekilde. Kendim rahatsızlıklar geçirdim o zaman anladım ki ben olmazsa bebeğim sahip çıkacak olanlar onlar.vazgectim kiskanmakt

X