2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun kizimin kakali bezinde 4 kucuk parca yani ince ip seklinde kan vardi . Rota asisindanmidir bilmem ama o gunden beri kaka yaparken cok fazla zorlanip agliyor. Eskiden sadece ikinirdi simdi bu ikinmalara aglamada eslik ediyor. Dr.a goturemedim bezi daha sonrakilerde de yoktu. Bir de kakasi hep mukuslu sizlerin bebeklerinde nasil her seferinde dr a diyorum ama onemsemiyor. Bazen sarı bazen yesil ama hep mukuslu ve puturlu. Bugun kan olunca telaslandim
başka bi doktora götür bence yeşil ve mukuslu kaka enfeksiyon belirtisi olabilir bence inşallah bişi yoktur

dün ve önceki gün oğlumda hafif öksürük ve hapşuruk vardı bugün yok ama sesi kısılmış çok üzülüyorum içim acıyor sesini duydukça.böyle birşey başına gelen var mi

Mukus dogdugundan beri oluyor aslinda. Her gittigimde de söylerim dr cevap bile vermiyo. 40 i cikmadan kan tahlili yapmisti sut allerjisi mi diye ama negatif cikmisti. 1 ay once de idrarda bakteri goruldu ama antibiyotiksiz onda da azalma goruldu. Kilo alimi iyi. Fakat kakadan once asiri ikiniyor.agliyor ve cok sesli yapiyor kakasini sizinkilerde boyle mi. Ikinmalaro bitmedi bir turlu. Pisigi de var surekli. Acaba cok ikinmaktan mi oldu bilemiyorum.dogdugundan beri Kakasinda sumuksu yapilar ve beyaz puturler surekli oluyor bazen yesil bazen sari.

canım inşallah istediğiniz gibi çıkar sonuç. ..bu test tekrar için mi ? Neden
İnşallah. Bizim sarılık yirmiye çıkmıştı ve tekrarlayın demişlerdi o zaman pek umursamamıştık ama seslere tepkileri bi tuhaf bazen bakıyo bazen bakmıyo . Dr.da altı ay dolmadan yaptırın dedi bizde içimizde şüphe kalmasın diye yaptırıcaz.

iyice evhamlanmaya başladık yaaaa , korkma bişi yoktur canım bende tamburun yazdıklarından sonra bi sağa bi sola yatırmaya başladım sırasıyla önceden hep sağına yatıtıyordum yuzunu rahat gorebılmek ıcın
ben geceleri sağına gündüzleri soluna yatırıyorum. allahtan yatarken arada oda sırt üstü yatıyorda kafanın her yeri yastık görüyor. bizimde sağa doğru biraz çeviremiyor yada istemiyor.

Bugun kizimin kakali bezinde 4 kucuk parca yani ince ip seklinde kan vardi . Rota asisindanmidir bilmem ama o gunden beri kaka yaparken cok fazla zorlanip agliyor. Eskiden sadece ikinirdi simdi bu ikinmalara aglamada eslik ediyor. Dr.a goturemedim bezi daha sonrakilerde de yoktu. Bir de kakasi hep mukuslu sizlerin bebeklerinde nasil her seferinde dr a diyorum ama onemsemiyor. Bazen sarı bazen yesil ama hep mukuslu ve puturlu. Bugun kan olunca telaslandim
mukus bizdede oluyor. aşıyı bizde yaptırdık kan yoktu. bence ihmal etme doktora götür...

Mukus dogdugundan beri oluyor aslinda. Her gittigimde de söylerim dr cevap bile vermiyo. 40 i cikmadan kan tahlili yapmisti sut allerjisi mi diye ama negatif cikmisti. 1 ay once de idrarda bakteri goruldu ama antibiyotiksiz onda da azalma goruldu. Kilo alimi iyi. Fakat kakadan once asiri ikiniyor.agliyor ve cok sesli yapiyor kakasini sizinkilerde boyle mi. Ikinmalaro bitmedi bir turlu. Pisigi de var surekli. Acaba cok ikinmaktan mi oldu bilemiyorum.dogdugundan beri Kakasinda sumuksu yapilar ve beyaz puturler surekli oluyor bazen yesil bazen sari.
o pütürler bizdede oluyordu. bu ara ilaç kullandığım için herhalde kıvamlı biraz. o pişik kısmına bende çözüm bulamadım sadece ağız etrafı olduğu için ciddiye almalımıyım karar veremedim arada sürüyorum kremini. ıkınmanın bir sebebi olabilir bence bizimkide ıkınıyor ama çok değil...

acaba sütü sağıpta versen biberonla en azından anne sutu almıs olur, benım kokrumda memeyı bırakması butun gun ememıcek ıse baslayınca aksamda emermı muamma artık napalım, tek tesellım 5 aylıkken ıse baslamıs olucam .
senunkı ne kadarken başladın işe??

ben 71gunluk basladim ise ilk gunu hic unutmam sabah hazrlanrken gozyaslarimi tutamym agla agla sanki bidaha gormyck gibi ise gittim sanki kimsasiz cocuklar gibiyim icim agliyo yuzum guluyo cok zor valla hicte alisamadm benn babanesi bakiyo bazn teyzesi.calisirken hep aklimda sutunu sagiyorum biberona alisti emmiyo beni napalim yine annesutu aliyo cok sukur... kendini hazirla sende canim neyapalim onlar icin calisiyoruz.

İnşallah. Bizim sarılık yirmiye çıkmıştı ve tekrarlayın demişlerdi o zaman pek umursamamıştık ama seslere tepkileri bi tuhaf bazen bakıyo bazen bakmıyo . Dr.da altı ay dolmadan yaptırın dedi bizde içimizde şüphe kalmasın diye yaptırıcaz.
Canım bizimkide bazen bakıyor çağırınca bazen bakmıyor ama cingaraga başka birşeye yoğunlasmamissa bakiyor,sesten korkup irkiliyor ama tabi yaptırın. ..benim kuzenim benden bir hafta önce doğum yaptı 3aya kadar sarılığı sürdü şuanda nasıl bilmiyorum

edsofi .!.:
İ

Canim dadece anne sutumu aliyp ? Benim bebegmdede 3-4 gundur geceleri 8 den sonra aglamayabasliyo.dr bi ark. sikayetlerimizi soylynce Gazi vardir
Dedi.gaia diye bi gaz damlwsi onerdi.yarin alicaz bakalim.olmadi doktora goturcem.
İlac yaradimi nasik? Bnde yeni baasladim[/QUOTE]
Csnim aguline diye bitksel bi gaz damlasi vardi.ama artik o yetmiyor sanirim.bugün gaia diye bi damlays basladik.prebiyotikmis.daha iyi geldi.3-4 gundur sancisi cojtu.gece6 dan 12 ye kadar agliyodu.bugun bu damlayi verdik.suan cok iyi ve gun boyu gegirdi durdu :) alacaksan gaia yi al derim.

Mukus dogdugundan beri oluyor birisibdeppopHer gittigimde de söylerim dr cevap bile vermiyo. 40 i cikmadan kan tahlili yapmisti sut allerjisi mi diye ama negatif cikmisti. 1 ay once de idrarda bakteri goruldu ama antibiyotiksiz onda da azalma goruldu. Kilo alimi iyi. Fakat kakadan once asiri ikiniyor.agliyor ve cok sesli yapiyor kakasini sizinkilerde boyle mi. Ikinmalaro bitmedi bir turlu. Pisigi de var surekli. Acaba cok ikinmaktan mi oldu bilemiyorum.dogdugundan beri Kakasinda sumuksu yapilar ve beyaz puturler surekli oluyor bazen yesil bazen sari.
Bizim ilk aylarda kaka yaparken ikinip kipjurmizi oluyor ve agliyodu.buna benzer birisibde poposunda çatlak olduğunu duyunca telaslandm.doktora gotrdum.gazdan dedi.seninkide belki gazdandir.istersen göster bi doktora yine.

X