-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.241
çok geçmiş olsun ya inşallah bir daha tekrarlamaz dediğin gibi büyük adam için bile dayanılmaz bişi o yavrucak ne yaptı kıyamam. sadece annne sütü alanlarda kabız olunmaz diye biliyorum ama sen mama da veriyor musun?oooo bizim gececiler ayakta ben gibi.kızlar bizim minnoşun başındakaç gündür bişeyler dönüp duruyor bacak morarması meselesinden sonra dünde biz yemek yerken bu pancar gibi oluyor ıkınmaktan biyandan ağlıyor baktık iş ciddiye biniyor mahvoldu kuşum bezi bi açtıkki kakasını yapamıyor zaten yapamayan bir çocuk ama buseferki felaket aman yarabbi afedersiniz anlatmak için söylüyorum ucu pıt diye düştü büyük adamın bile dayanamayacağı bi kabız aklımız çıktı fitil içeri girmiyor bile bizde oda perişan oldu.biyandan kanıyor.dün gece oranın acısından bi ikisaat uyku anca uyudu inleyerek ağlayarak uyanıyo bugün doktora götürdümki makatta çatlak oluşmuş 6tane .merhem verdi ve 8haftada anca geçer dedi.ılıksu havuzu yapıcaz ve bu arada bidaha zorlamaması lazım hergün zeytinyağı verin dedi.oranın ağrısı sancısı çok olur dedi.inş geçer.yavruum benim perişan oldu kuşum.siz dikkat edinde böyle bişey olmasın inş insan dayanamıyor
Evet arkadasim biraz kremler biraz rahatlatti sanki.mama bi defa veriyorum ve sadece 3gun gecti(bizim cok daha fazla oldugu icin yapamamasi 3gun az geliyor)yanliz soyle bisey var biz mamada cok kustugu icin ar (antireflu)mama veriyorumhep humananinkini veriyodum mamamiz bittigi icin aptamil ar aldik ve son5gundur onu kullaniyorum.acaba ondan olabilirmi yaaçok geçmiş olsun ya inşallah bir daha tekrarlamaz dediğin gibi büyük adam için bile dayanılmaz bişi o yavrucak ne yaptı kıyamam. sadece annne sütü alanlarda kabız olunmaz diye biliyorum ama sen mama da veriyor musun?
Bilmem cok bariz bi azalma gormedimBebisleri dorduncu ayina giren anneler bebeginizin idrarinda azalma oldu mu
Birde elletini surekli agzina goturuyor tokkende yapiyor bunu ellerini yiyeck nerdeyseBebegimin nefesi hiriltili sanki bogazinda balgam vatms gibi hirilyi cikiyor soguk algnligi faln olmadi sizletdede varmi acaba koloriferden dolayi bogazi mi kuruyor yada sumukleri bogazinami gidiyor sizletn bebklernde varmi hiriltili nefes
olma ihtimali yüksek bence. değilse neden şimdiye kar olmadı. doktor bile anlam verememişEvet arkadasim biraz kremler biraz rahatlatti sanki.mama bi defa veriyorum ve sadece 3gun gecti(bizim cok daha fazla oldugu icin yapamamasi 3gun az geliyor)yanliz soyle bisey var biz mamada cok kustugu icin ar (antireflu)mama veriyorumhep humananinkini veriyodum mamamiz bittigi icin aptamil ar aldik ve son5gundur onu kullaniyorum.acaba ondan olabilirmi yaa
kaç gündür yapmıyor. bizde de iki gündür yok. acaba büyüdükleri için azaldımı acaba onu anlamaya çalışıyorumgunaydin kizlar bizdede var burnu tikali sanki serum fizyolojk sıkıiyorum rahatliyo bizdede kaka problemi var aksam fitil.kpydum mecbren ne iyi gelir ya zeytn yagda dndm olmadi ne yapmaliyim
Birde elletini surekli agzina goturuyor tokkende yapiyor bunu ellerini yiyeck nerdeyse