2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bsi sorcam bu dgmdan snra adet dznszlgi olurmuu 2 ayy normal gnnde oldum ama bu ay 2 gün geçti hala olmadm böyle bi ihtimal varmi yaaa

çok geçmiş olsun ya inşallah bir daha tekrarlamaz dediğin gibi büyük adam için bile dayanılmaz bişi o yavrucak ne yaptı kıyamam. sadece annne sütü alanlarda kabız olunmaz diye biliyorum ama sen mama da veriyor musun?

Evet arkadasim biraz kremler biraz rahatlatti sanki.mama bi defa veriyorum ve sadece 3gun gecti(bizim cok daha fazla oldugu icin yapamamasi 3gun az geliyor)yanliz soyle bisey var biz mamada cok kustugu icin ar (antireflu)mama veriyorumhep humananinkini veriyodum mamamiz bittigi icin aptamil ar aldik ve son5gundur onu kullaniyorum.acaba ondan olabilirmi yaa

Kizlar bebislerinizin yaptigi guzellikleri kaba tabirle şebeklikleribyazsaniza neler yapiyolar birazda gulelim.ben tabiki ayaktayim ve vazifemin basindayim

Ya kizlar gecen adet oldum adet dediysem sadece ilkgun geldi sonrasi yok.ama o gelen gun neyaptiysam sut ocogalnadi asla yetmedi.ozaman bimana veremedim zaten sutu olan bi insandegilim hakkaten adetten sonra sanki dahada azaldi.cok ugrasmadan sutuolan arkadaslar oyle buyuk bi nimetki inanin sukur isteyen bi mesele.ben resmen paralandim ya.gecen bi akraba ziyaretinde benden iki ay once dogum yapmis biri vardi onun kayinvalidesi benimkiyine cok aglayinca gelinine bu acliktan agliyor acliktan kalk kizim bi emzirde kendine gelsin cocukdimi yadeyip hepbirlikte gulduler cakir cakir olan ben bi mahzunlasiverdimki orda gormeliydiniz

Bebegimin nefesi hiriltili sanki bogazinda balgam vatms gibi hirilyi cikiyor soguk algnligi faln olmadi sizletdede varmi acaba koloriferden dolayi bogazi mi kuruyor yada sumukleri bogazinami gidiyor sizletn bebklernde varmi hiriltili nefes

Bebegimin nefesi hiriltili sanki bogazinda balgam vatms gibi hirilyi cikiyor soguk algnligi faln olmadi sizletdede varmi acaba koloriferden dolayi bogazi mi kuruyor yada sumukleri bogazinami gidiyor sizletn bebklernde varmi hiriltili nefes
Birde elletini surekli agzina goturuyor tokkende yapiyor bunu ellerini yiyeck nerdeyse

gunaydin kizlar bizdede var burnu tikali sanki serum fizyolojk sıkıiyorum rahatliyo bizdede kaka problemi var aksam fitil.kpydum mecbren ne iyi gelir ya zeytn yagda dndm olmadi ne yapmaliyim

Benim bebeğimdede arada balgamdan dolayı hırıltı oluyor canım.doktora sordum olabilir dedi ciğerlere inmedikçe sorun yok dedi.soğuk buhar makinasına arada biraz tut dedi.ben sabahları birkaç çay kaşığı ıhlamur veriyorum oda iyi geliyor.benimkide tok olsa bile eli hep ağzında nasıl vazgeçerler bilmem.

Merhaba hanımlar.size birşey sormak istiyorum.oğlumun burnu çok kaşınıyor.bazen sürtmekten kızartıyor.sizdede böyle bir durum varmı normalmi acaba.

olma ihtimali yüksek bence. değilse neden şimdiye kar olmadı. doktor bile anlam verememiş

gunaydin kizlar bizdede var burnu tikali sanki serum fizyolojk sıkıiyorum rahatliyo bizdede kaka problemi var aksam fitil.kpydum mecbren ne iyi gelir ya zeytn yagda dndm olmadi ne yapmaliyim
kaç gündür yapmıyor. bizde de iki gündür yok. acaba büyüdükleri için azaldımı acaba onu anlamaya çalışıyorum

Kizlar sizde bol bol kuru kaysi yeyin beb yedigimde kizim hemen ishal oluyor bizim hemsirede biiz kaysiyi kakasini yapamayan çocuklarda annelere oneriyoruz dedi

bizimki 6gun yapnadi fitil bagirsaklari temblestriyo diyolar ama mecbur kaldm yavrum cok rahatsiz oluyor dr ek gidaya baslayana kadar olur normal dedi gazini cikartiyo ama pirt pirt dehşet kokuyoooo

Benim kizim hergun yapiyor kakasini en az uc defa kabiz olmasida kotu tabi ama benim kizimda cok kilo almiyor bende kizima cok yapma kizim az kilo al diyorum

kızlar belki saçma olacak sorum ama, benim gibi bebeğini bazı kişilerden kıskanan var mı yoksa ben de psikolojik bozukluk mu oluşmaya başladı.

kayınvalideden, günde üç defa bebeğimi görmeye gelen komşumdan kıskanıyorum oğlumu. severken annemm diye hitap etmeleri çileden çıkarıyo beni.

ben yeğenimi canımdan çok severim. bi defasında bana anne demek istediğni söyledi. ona bunun yanlış olduğunu anlattım. ben bu kadar hassasken başkası benim oğlumu nasıl böyle sever. çok mu abartıyorum bilmiyorum. belkş benim annem oğluma kuzum dediğinde bu kadar rahatsız olmuyorum. onlara gıcık olduğum için mi itici geliyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…