2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Göğsünde sertleşme varmı eğer öyle ise ılık duşa gir hemen göğüslerine tut elinle biraz sağ yumuşasın sonra sağ boşalt canım göğsünü
önce biri oldu onda ateşlendim sağdım masaj yaptım azaldı. o geçmeden öbürü acımaya başladı onuda sağdım. ama bitmek bilmeyen bir ateş avr. 4. parolu attım hala tık yok. öbürü 2 parolla geçmişti.

Gecmis olsun canim ben yasamadim ama anlattiklarin okudugum kadaria mastite benziyo. Sicak suyla dusta masaj yapmali ve surekli sagmaliymis.. oyle okumustum yani. Insallah bir an once gecer...
sağol canım cevap verdiğin için...inşallah geçer artık yoruldum bebişe bile babası baktı...

Cok iyi canim en azindan 6 aylik olmus olur hemen hemen. Ek gidaya baslarsiniz. Ben simdi bir de biberona alistirmaya calisiyorum sagip birakicam ya sutu sozum ona. Ama tutmuyo bi aliyo 10 cc cekiyo sonra basiyo cigligi.. valla napacagimi sasolirdim
Benimki tutuyor biberonu ihlamur falan.veriodk bir ara hatta baslarda o biberonla uyuyoordu emzl almiyordu kesinlikle

Arkadaşlar kızım 11 ağustos doğumlu. Ama henüz dönmeye baslamadi.oyuncaklari sadece izliyor ve daha yeni tutmaya başladı.oyuncaklarla bilinçli oynamıyor bilinçsiz tutuyor öyle uzanmaya falan calismiyor. Ayaklariyila oynarmis bu ayda hiç öyle bir durum yok elleriyle ayaklarina dokunmuyor bile. Kuzenimin bizde 2 ay büyük oğlu var bizim kadarken hepsini yapiyordu siz ne durumdasiniz acaba kizimin bu konuda gelişimi geri mi? Hareket anlamında yetersiz gibi

Bu
bu kadar ilaç içeme canım ne olur ne olmaz hem sana hemde bebeğe zararı olabilir sen sık sık sağmaya devam et

Benimki de 29 ağustos doğumlu tam dönemedi henüz ama dönmeye çalışıyor bedenini yarıya kadar ittiriyor sonra geri uzanıyor ama daha hiç bişeye senin dediğin gibi uzanmadı tutmadı saddce bakıyor okadsr aramızda gün olarak fark var tabi ama bende merak ettim şimdi normal mi acaba adaşım ?

Bende 15ocak a kadar izne ayrildi

ben ucretsz izne ayrildim 15ocaga kadat okullar 23ocakta kapaniyor heralde o bir haftayada rapor alirim artk ara tatil sonrasi baslarim
Ben de senin aynısını yaptım. 40 gün rapor hakkımı doldurdum.15ocaga kadar ayrıldım. 23 une kadar tekrar yeni yıl olduğu için rapor alacagim

Yüz üstü yatirdigim zaman sinirleniyor sadece ayaklarini biraz ittiriyor okadar.basini bile çok kaldirmiyor hem önüne egiyor oyüzden nefes alamicak diye bile yüz üstü hareket etmesine bile çok zaman taniyamiyorum.siz yine bizden 18 gün kucuksunuz belki sizin normal olabilir ama kızım bana çok hareketsiz geliyor sanki

Benmki 26agustos dogumlu arada donuyor kollari bacaklari hareketli baya cirpinio duruyor yavrum ama oyuncaklari bilincli tutmuyor biz tuttutuyorz eline kendidi yonelmiyor

Sevgili anneler ve minik kuzuları 2 gecedir uykusuz 39 ateşli gecemizin sebebi bulundu bize dua edin hemen iyileşelim BAĞIRSAK ENFEKSIYONU geçiriyoruz HAVA veya ÖPÜCÜKLE mikrop almışız bi yerden iğne tedavisi görcez 3 gün tabiki yanında fitil vee ilaçlarımızda mevcut Rabbim hasta olan herkese şifa versin ve kimseye yaşatmasın SIZ SIZ OLUN KIZLAR MİNİĞİNİZİ KIMSEYE ÖPTÜRMEYİN HATTA KENDINIZ BILE ÖPERKEN DIKKAT EDIN

benim bebeğim 14 ağustos doğumlu döndü dönecek bazen dönüyor kanepeye yalnız bırakıp gidemiyorum ,oyuncaklara dokunuyor ama uzanmıyor oyun halısında yatarken vuruyor eliyle ayaklarını ağızına almadı....oyuncağı verdimi zaten ağızına götürüyor benimki sese çok fazla dönmüyor emerken ya da zor durumda kaldığında dönüp bakıyor bende buna sinir oluyorum
gelişim geri diye birşey yok her bebek farklı ilerler canım...
yüz üstü koyunca başını kaldırıyor emekleme gayretine giriyor hırslanıyor..kaneped

ya zaten bizden başkası yok yanında ama haftaya sınava gireceğim kv gelecek sanırım ama o öpüyor birde gözümün ıçıne baka baka ne yapacam bilmiyorum ben desemde öper daha birkaç günlükken dediğim halde yaptı sonrada senb görmediğin yerdede öptüm oh dedı offf ya bu arada çok çok geçmiş olsun kuzuma

Benmki 26agustos dogumlu arada donuyor kollari bacaklari hareketli baya cirpinio duruyor yavrum ama oyuncaklari bilincli tutmuyor biz tuttutuyorz eline kendidi yonelmiyor

Hımm anladım canım bizimkide cirpiniyor ama bilincsizce tabi. Oyuncak konusundada ayniyiz. Yalnız gece uyku lari nasıl bizim suremiz uzayacagi yerde kisaldi. 3 gündür 2 saatte uyanıyor doymuyormu acaba tam

E="ceydatuysuz, post: 38028665, member: 578174"]Benimki de 29 ağustos doğumlu tam dönemedi henüz ama dönmeye çalışıyor bedenini yarıya kadar ittiriyor sonra geri uzanıyor ama daha hiç bişeye senin dediğin gibi uzanmadı tutmadı saddce bakıyor okadsr aramızda gün olarak fark var tabi ama bende merak ettim şimdi normal mi acaba adaşım ?[/QUOTE]
Canim uykusu nasıl geceleri

Mastit olmuşsun canım emzirrkende çok acır acilen goğsunu boşaltmalısın 1 saatte bir sürekli sağ eğer kitle olursa kotu olur.bebeğim emiyor sa sağdıktan sonra emzir bebek daha rahat açacaktır

Ev temizleme yemek yapma , utu camasir, hersey yarim kalinca gecen hafta evi temizlemeye bi bayan cagirdim, 60 tl ye butun evi temizledi, nasil mutlu oldum anlataamam, bundan sonra bole yapicam kizlar yoksa deliririm, kiyafet vs almam parami temizlige veririmpsikolojim bozulmaz hic deilse, boz vakit buldummu sade yemekle ugrasiyorum, esim bebege bakio bende utu yapıyorum hic deilse yoluna koydum bu sekilde,

Canım çok teşekkür ederim allahım yarabbim ya diş kırar gibi bide öptüm mü diyo bu aylarda çok tehlikeli ya öğen çekmiyoki hastalığı çocuk ve annesi çekiyo yazık bak ıkı gündür hastahanedeyiz biz mesela bide iğne yicek 3 ayşık çocuk herkes hasta şuan çok dikkat etmek gerek anlamıyorum bazı kayınvalidelerin genlerinde bi sorun mu var komik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…