2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canimm.. sana da kuzucuga da.

hamile iken kalsiyum baya tukettım aksaymadan bende ondan kaynaklanacağını düşünüyorum, ama oyle aman aman bi salya falan yok belkıde yuvaya oturuyordur dışler bılemıyorum

oy yerim o tonbik bebişleri ellerini ayaklarını ısırırım maşallahhhh süphanallah hepsine. =) sanada belinede Allah kolaylık versin canım benim =) kiloda sıkıntı anam Rabbim sağlık versin yeter

Ayy yerim o gulmeleri :)) benimkide en fazla 10 dk emiyo.o da nafir.hep kiyafetlerimle ilgileniyo.oyalaniyo ediyo.ama doymasa aglar heralde :) birde jizlar benim gogsumun ucunun yaklasik 1 cm veya 0.5 cm altindanda sut akiyo normalmi ? Catlak gibi bisi var ordan akiyo.

ayy merak ederim drden sonra yaz e mi cnm..

canim molfix 4e gectik sirtindan kaka tasiyodu artik cikmio sirtina..islak bez de komili hassas ciltlere ozel olan kullaniyorum
ah canim gecmis olsun..kafasini carpmamis cok sukur..hareketlendiler iyice dikkqt etmeliyiz hepimiz
insallah tekrar etmez cnm onemli bisiy diildir umarim
kizina masallah nazara mi geldiniz annesi..cok gecmis olsunn

Son düzenleme:
Canim bizimki daha 25 gunluk falandi.arabanınon kkoltuğununtepesinden arka kkoltuğa dogrubedim uzatiyodu anneme.o da portbebedeydi düştübi anda yan sekilde ayagimizi koydgmz yere.karanlikti zaten farkedemedik hangi ara ddüştüaglamadi hhic.battaniyeye sarlydi onunda etkisivvar.eve geldgmzde kizariklik bile yoktu.melekler koruyor onlari merak etme :) Dr. Kontrolünde de bizi cikmadi şükür. :)

Acıkması için bir iki saat beklemem gerekiyor o zaman da uykusu geliyor zaten 3-5 dakika emen çocuk böyle olunca uylusuzluktan huysuzlanıyor hiç emmeden aç uyuyor.aç ağladığını hatırlamıyorum açıkmıyoki mıymıy sıpa :)
Bu arada bahsettiğin akan süt hiç duymadım bi doktora göstersen??

Aksama kadar birikmiş ütülerimi yaptım ne zamandır ic çamaşırlarimi utuleyemiyordum utuyu hiç sevmem sipaninkileri utulemek yetiyordu...geçmişten alıntılama yapamadım Ceyda hem maşallah hem geçmiş olsun görünmez kaza allah esirgemis...bebeğinde çok güzel benim sipacik 3.ayda zibin ve bezle 6.5 kg di basi 41 boy 62 cmdi..
Sonra bebisleri hasta olanlara geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirler

Bi kac gundur oglum surekli agliyordu bugun doktora goturduk 20 gunde hic kilo almamis tahlil yaptirdik kum dokuyormus kaninda enfeksiyon cikti bogmaca gibi oksuruyor oglum dua edin bize .doktor gunde uc kez msma ver dedi evolvia diye marka az once yaptim cok kotu kokuyor balik gibi oglum 25 cc tek icti oda bulana bulana

Canm ondan bnde kullaniyrum ilk öyle yapiyolar ama sonradan alisiyo merkezi etme bzmki zaten biberon tutmuyo ben kaskla yedryrm onla baya toparlyms bbk bnde bi hafta old kullanali

Kizlar kizima asi yapildi atesi cikti 38 fitili koydum simdi, kac saat arayla atesini kontrol etmem lazim? Bir de bu fitili günde bir kere mi? Ben sormayi unuttum....

Kizima Tortikolis teshisi kondu, canim cok sikkin.

Canm ondan bnde kullaniyrum ilk öyle yapiyolar ama sonradan alisiyo merkezi etme bzmki zaten biberon tutmuyo ben kaskla yedryrm onla baya toparlyms bbk bnde bi hafta old kullanali
Insallah iyi gelir sen kac kez kullaniyirsun benim oglumda biberon almiyor kasikla vercem

Ge
Sagol canim boyun egriligi, kafasini bir tarafa egik tutuyor. torticollis yazarsan ingilizce görüntülerden görebilirsin.

Bu arada atesi sürekli mi kontrol etmem lazim benim ya? Atesi 38 kizimin
Geçmiş olsun canım. Tedavisi vardır heralde dimi? Bizde olduk 4.ay aşısını ben saat başı yarım saatte bi olçmuştum. 38.5 oldu en yüksek bizim ama ben herhangi bişey vermeden atlattık çok şukur.

Kizlar kizima asi yapildi atesi cikti 38 fitili koydum simdi, kac saat arayla atesini kontrol etmem lazim? Bir de bu fitili günde bir kere mi? Ben sormayi unuttum....

Kizima Tortikolis teshisi kondu, canim cok sikkin.
canim gecmis olsun..tedawisi peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…