- 13 Kasım 2011
- 252
- 45
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.001
biz bu gün üç aylık olduksaol tatlım valla sadece bana kucuk gelse dedıgın gıbı annelre buyumez gelıyor ama her goren aaa ne kadar kucuk aynı sen gıbı mınyon mınnacık falan dıo, benımkı 3 agustusta dogdu aralıkta 4 aylık olcak
kılosu sıkıntı ısde doktorda alt sınırda dedı kılo ıcın , zaten kucuk dogdu 2700du 2400e dustu anca 4700 olabıldıksağlıklı olsunlarda inşallah azcıkta tombık olsunlar ama
senınki ne kadar suan??
arkadaşlar bu akşam çok fena bişey oldu.annemlerde bizdeydi misafir bekliyorduk.kuşum benim kucağımdaydı.ayağında çorap ve patik vardı pijamasıyla çorabı arası açıktı gözüme bi anda bacağı çarptı.mosmordu.anneme bi bağırdım acı acı'anne koş çocuğun bacağı'dediğimi hatırlıyorum pijamayı bi çıkardık sağ bacağı diz kapağından aşağısı siyaha yakın mosmor.aklım çıkıvermiş gerçi herkes çok korktu ben hep talebelerle birlikte olduğum için aslında çok soğukkanlıyımdır ama hiç hatırlamak istemiyorum o sahneyi o minicik yumuk yumuk bacağı simsiyahtı(anlatırken bile kötü oluyorum.annem hemen soğuksuyun altına tuttu.suyla birlikte siyahlık dağılmaya başladı kıpkırmızı oldu hemen acile gittik biz gidene kadar o kırmızılıkta geçti.baktı doktor minik minik 3 4tane böcek ısırığı gibi kızarıklık var.ben biyandan soruyorumalerjikmi kalbinde üfürüm var ondanmı dolaşımlamı alakalımı diye.oda çok şaşırdı baya inceledi şuan yapacak bişey yok gece bacakları açık yatın bakın aynısı olursa hemen yatış yapıp incelemeye alalım deyip gönderdi bi tahlildemi yapmıycaksınız dedim ama gerek yok dedi ama ben asla mutmain olmadım.bugece kontroldeyim ama ben peşini bırakmıycam dehşet bişeydi neden simsiyah kesilirki bibebeğin bacağı ah kızlar ya inş bişey yoktur ama neden olabileceği noktasında bi fikriniz varmı
her bebeğin gelişimi farklıdır. gelişimde bireysel farklılık diye bir kuram vardır. eğer sağlığı sıhati yerinde dediğin gibi açlıktanda ağlamıyorsa boşver onların ne dediğini, güzel canını sıkmaya değmez. onlar azcık düşünceli olsalar bir anneye öyle laflar edilmeyeceğini bilmeleri lazım. onlar seni üzmekten çekinmiyorlarsa, sen neden onların lafı dinleyerek canını sıkıyorsun. "sen bu işi çok biliyorsan madem neden doktor olmadın, bu güzelim bilgilerin heba olmasın" de onlaraBenim bebegimde cok kilo almiyor adlinda ben pek takmamaya calisiyorum ama iste komsularin kizi geliniaramzda onbes gun falan var onlar benmkinden kucuk ama daha fazla gelismisler gotenlet bebegimi gelismems falan diyor ozamn morakin bozuluyor mama vermemeye calusiyorum sutum var diedusunuyorum bebegim acliktan aglamiyor emdkten sonra bakiyorum gogsumu sikiyorum sut gelio gogsum ole tas gibi degl surekli ama geceleri faln tas gibi oluyor uzun aralikta yani benim kizimda ucuncu ayini doldurdu 5100gr 59cm
cnm zıncı ıse yarasa buraya yazarmsn benımkı de 2-3- günde 1 yappıyo bende kullanayımCanım on gündür yapmıyordu bugün acile gittik çok da kusuyordu kilo da almamıştı.film çekildi birşey yokmus gliserinli fitil verdi birde zinco gaz damlası eve gelince yarım fitil koydum beş dakka sonra fitilide aynı şekilde cikararak baya yaptı kusmadi da hiç bu akşam çok mutlu.inşallah bundan sonra duzene girer on gün sonra kontrole gideceğiz
maşallah hiç göstermiyorsun. içimden ne kadar küçük anne olmuş kaç yaşında acaba dedim :) hep böyle hiç yaşını göstermezsin inşallah. bebişinde çok tatlı allah nazarlardan korusun...Minyonum yazmıştım ya :) ondan işde boy 150 kilofa 43 :) yaş 30 ama
Ceydacımm sağolasın dediklerinin hepsini sabaha kadar yaptık valla anca düştü ama yinede gidicem doktora çok korktum 39 U gördük nerdeyse minik kuşumun hiç hali yokCanım üstünü soy önce ince bir bady kalsın üstünde sadece şimdilik 37 37.5 derece ateş çok panik yapacak ateş değil ama takipte kal bir saatte bir ölç sonra baktın olmadı yükseliyor tekrar ılık duş aldır baktın yine düşmedi eklem yerlerine ıslak havlu koy baktın yine olmadı çoraplarını soğuk suda yıka ve ayak bileklerini saracak şekilde giydir geçmiş olsun kuzıcuğa birde ateş dürücü vermek aslında o an düşürür ateş hastalığa karşı mücadeledir bu yöntemlerle düşürmek en sağlıklısıdırgeçmiş olsun
güzel lafmış hiç duymamıştımOo okadsr varmısın bende boy olarak minyonum bişey olmaz zayıflık her zaman iyidir bence sağlıklı olduktan sonra benim çalıştığım kadın bana hep bodur piliç her zaman tazedir derdi
arkadaşlar bu akşam çok fena bişey oldu.annemlerde bizdeydi misafir bekliyorduk.kuşum benim kucağımdaydı.ayağında çorap ve patik vardı pijamasıyla çorabı arası açıktı gözüme bi anda bacağı çarptı.mosmordu.anneme bi bağırdım acı acı'anne koş çocuğun bacağı'dediğimi hatırlıyorum pijamayı bi çıkardık sağ bacağı diz kapağından aşağısı siyaha yakın mosmor.aklım çıkıvermiş gerçi herkes çok korktu ben hep talebelerle birlikte olduğum için aslında çok soğukkanlıyımdır ama hiç hatırlamak istemiyorum o sahneyi o minicik yumuk yumuk bacağı simsiyahtı(anlatırken bile kötü oluyorum.annem hemen soğuksuyun altına tuttu.suyla birlikte siyahlık dağılmaya başladı kıpkırmızı oldu hemen acile gittik biz gidene kadar o kırmızılıkta geçti.baktı doktor minik minik 3 4tane böcek ısırığı gibi kızarıklık var.ben biyandan soruyorumalerjikmi kalbinde üfürüm var ondanmı dolaşımlamı alakalımı diye.oda çok şaşırdı baya inceledi şuan yapacak bişey yok gece bacakları açık yatın bakın aynısı olursa hemen yatış yapıp incelemeye alalım deyip gönderdi bi tahlildemi yapmıycaksınız dedim ama gerek yok dedi ama ben asla mutmain olmadım.bugece kontroldeyim ama ben peşini bırakmıycam dehşet bişeydi neden simsiyah kesilirki bibebeğin bacağı ah kızlar ya inş bişey yoktur ama neden olabileceği noktasında bi fikriniz varmı
çok geçmiş olsun canım inşallah birşey yoktur. kucakta tutarken bacaklarına biraz baskı uyguluyoruz ya kan filan gitmemiştir inşallah. hiç dikkat etmedim. ben hep ayağı kapalı pantolon giydiriyorum bebeği tutarken sıyrılmasın diye.arkadaşlar bu akşam çok fena bişey oldu.annemlerde bizdeydi misafir bekliyorduk.kuşum benim kucağımdaydı.ayağında çorap ve patik vardı pijamasıyla çorabı arası açıktı gözüme bi anda bacağı çarptı.mosmordu.anneme bi bağırdım acı acı'anne koş çocuğun bacağı'dediğimi hatırlıyorum pijamayı bi çıkardık sağ bacağı diz kapağından aşağısı siyaha yakın mosmor.aklım çıkıvermiş gerçi herkes çok korktu ben hep talebelerle birlikte olduğum için aslında çok soğukkanlıyımdır ama hiç hatırlamak istemiyorum o sahneyi o minicik yumuk yumuk bacağı simsiyahtı(anlatırken bile kötü oluyorum.annem hemen soğuksuyun altına tuttu.suyla birlikte siyahlık dağılmaya başladı kıpkırmızı oldu hemen acile gittik biz gidene kadar o kırmızılıkta geçti.baktı doktor minik minik 3 4tane böcek ısırığı gibi kızarıklık var.ben biyandan soruyorumalerjikmi kalbinde üfürüm var ondanmı dolaşımlamı alakalımı diye.oda çok şaşırdı baya inceledi şuan yapacak bişey yok gece bacakları açık yatın bakın aynısı olursa hemen yatış yapıp incelemeye alalım deyip gönderdi bi tahlildemi yapmıycaksınız dedim ama gerek yok dedi ama ben asla mutmain olmadım.bugece kontroldeyim ama ben peşini bırakmıycam dehşet bişeydi neden simsiyah kesilirki bibebeğin bacağı ah kızlar ya inş bişey yoktur ama neden olabileceği noktasında bi fikriniz varmı
doktor bana ateş bir rahatsızlık değildir bir rahatsızlığın habercisidir demişti. hiç ihmal etme mutlaka götür doktora.Allah acil şifalar versin. Rabbim hepimizin bebişlerini kazalardan, belalardan, hastalıklardan korusun...Ceydacımm sağolasın dediklerinin hepsini sabaha kadar yaptık valla anca düştü ama yinede gidicem doktora çok korktum 39 U gördük nerdeyse minik kuşumun hiç hali yok
Gecmis olsun cnm ins obemli birseyi yoktur ama arkadaslarnda dedgi gibi tahlil falan yaptr cok zor bebeklerin cocuklarin hastaliklariçok geçmiş olsun canım inşallah birşey yoktur. kucakta tutarken bacaklarına biraz baskı uyguluyoruz ya kan filan gitmemiştir inşallah. hiç dikkat etmedim. ben hep ayağı kapalı pantolon giydiriyorum bebeği tutarken sıyrılmasın diye.
Canım yazamadım ya gece şimdi düştü ateşi daha yenî 37 oldu Ama doktor yolu gözüktü bize inş seninkide geçer canımm kolıklıgımız ya biz çok kucakta gezdırdık bişey kolik bebek öüzik diye yotubeda anne karnı eliyle tutmuş böyle o gözüküyo ayağımda sallayarak onu çok dinledi uykuya daldı bide özellikle Kundak yaptım sallarken inat ettim açtımda müziği öyle öyle geçti eşimin kucağında gezerken çok uyuya kaldı mesela bi dene bakalımm canımikimizde ayaktayız desene ikimizin minnoşuda kolik ama bizimki geçmedi.şuan kaç oldu ateşi
Âmin canım benim daha 4 e yeni girdik ateşlenmesine çok üzüldüm o kadar gözümden sakınırken şimdi uyuya kaldı ateşi düşünce uyansın doğru gidicez doktora inş canım inş çok önemli bişey çıkmazdoktor bana ateş bir rahatsızlık değildir bir rahatsızlığın habercisidir demişti. hiç ihmal etme mutlaka götür doktora.Allah acil şifalar versin. Rabbim hepimizin bebişlerini kazalardan, belalardan, hastalıklardan korusun...
oraya yakın fatih tıp polikıliniği var. oradaki doktorlardan ben çok memnun kaldım. randevu alıp gidiyorsun, çok yoğun oluyor. acil bir durumsa yardımcıda oluyorlar tabi.Kızlar çamlıca erdemde iyi bir çocuk doktoru bilen varmı aranızda Ümraniye taraflarında oturupda
Sizin tosuncuk kac kilo :) cok doğru söyledin benkm oglus da tombuk bi bebek uyurken koltuktan kaldirmak daha şimdiden cok zor oluyo :)biz bu gün üç aylık oldukdediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi dert değil tombiş bebek isterken nasıl kaldıracağınıda hesaba katarak iste. ben şimdiden çok yoruluyorum valla yürüyünceye kadar hep kucakta olacak o zamana kadar ne yapacağım bilmiyorum. kuzucuk artık birde penceren bakmak istiyor hapı yuttum valla :)
Canim biz de agustos 6 dogumluyuz 2240 dogmustuk daha yeni 5 olduk bu ay cok az kilo aldi almadi bile diyebilirim.valla cirpindim resmen dogdugu gunden beri kilo alsin diye.bu aralar memeyi de reddediyo kakasini iki gune bir zor yapiyo mamada veriyorum bide sut azsaol tatlım valla sadece bana kucuk gelse dedıgın gıbı annelre buyumez gelıyor ama her goren aaa ne kadar kucuk aynı sen gıbı mınyon mınnacık falan dıı 3 agustusta dogdu aralıkta 4 aylık olcak
kılosu sıkıntı ısde doktorda alt sınırda dedı kılo ıcın , zaten kucuk dogdu 2700du 2400e dustu anca 4700 olabıldıksağlıklı olsunlarda inşallah azcıkta tombık olsunlar ama
senınki ne kadar suan??
Sizin tosuncuk kac kilo :) cok doğru söyledin benkm oglus da tombuk bi bebek uyurken koltuktan kaldirmak daha şimdiden cok zor oluyo :)[/QUO
mink prensesim yedi kilo. çok tatlı bir gıdığı var. sizinki kaç kilo
Ay masallah rabbim evlatlarimizi korusun.yerim ben bunu bakislarini.sana cok benziyi canim.benim oglumu esime cok benzetiyolar.ama esimle de ben benzedigim icin dolayısıyla bana da benziyoooooCanım benim valla buyuk çıkmış resimde 4 aylık olmadık 1 hafta sonra 4 olcak. Şuan 59 cm 4700kğ kilosu alt sınırda malesef.minyon ni bebek sağlıklı olsunlar da napalım .Eki Görüntüle 1315464