2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz bu gün üç aylık olduk dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi dert değil tombiş bebek isterken nasıl kaldıracağınıda hesaba katarak iste. ben şimdiden çok yoruluyorum valla yürüyünceye kadar hep kucakta olacak o zamana kadar ne yapacağım bilmiyorum. kuzucuk artık birde penceren bakmak istiyor hapı yuttum valla :)

cnm coook gecmıs olsun bızım basımıza farklı bısey gelmıstı 12 günlükken cocugum kaynanamın elınde mosmor oldu nefes alamadı bayıldı gıbı oldu bı anda morardı acıle gıttık akcıger fılmı cekıldı kalbıne bakıldı kanına bakıldı cok sukkur bısey çıkmadı bı daha da olmadı tukurugunu yutmuştur dedı dr ama yasadıgım korkuyu ben bılırım günlerce uyumadım yıne olursa dıye kendıme gelemedim bı sure. hala bıle korkuyorum sureklı gozum ustunde wc ye bıle onınla gıdıyorum hala. allah hepımızın yavrusunu korusun sen takıpte ol cnm ıns bı daha olmaz

her bebeğin gelişimi farklıdır. gelişimde bireysel farklılık diye bir kuram vardır. eğer sağlığı sıhati yerinde dediğin gibi açlıktanda ağlamıyorsa boşver onların ne dediğini, güzel canını sıkmaya değmez. onlar azcık düşünceli olsalar bir anneye öyle laflar edilmeyeceğini bilmeleri lazım. onlar seni üzmekten çekinmiyorlarsa, sen neden onların lafı dinleyerek canını sıkıyorsun. "sen bu işi çok biliyorsan madem neden doktor olmadın, bu güzelim bilgilerin heba olmasın" de onlara

cnm zıncı ıse yarasa buraya yazarmsn benımkı de 2-3- günde 1 yappıyo bende kullanayım

Minyonum yazmıştım ya :) ondan işde boy 150 kilofa 43 :) yaş 30 ama
maşallah hiç göstermiyorsun. içimden ne kadar küçük anne olmuş kaç yaşında acaba dedim :) hep böyle hiç yaşını göstermezsin inşallah. bebişinde çok tatlı allah nazarlardan korusun...

Ceydacımm sağolasın dediklerinin hepsini sabaha kadar yaptık valla anca düştü ama yinede gidicem doktora çok korktum 39 U gördük nerdeyse minik kuşumun hiç hali yok

Oo okadsr varmısın bende boy olarak minyonum bişey olmaz zayıflık her zaman iyidir bence sağlıklı olduktan sonra benim çalıştığım kadın bana hep bodur piliç her zaman tazedir derdi
güzel lafmış hiç duymamıştım allahım memleketimin ne güzel lafları var böyle. annemde de bir atasözü var bir atasözü, ne öğrenciliğimde ne öğretmenliğimde öyle atasözü duymadım...

G

Gecmıiş olsun cnm Allah bı daha yasatmasın. Morarma dolaşımla ılışkılı de olabılıyor. Sen bebegı doktora gıtur cnm tekrar baska doktora bı tahlıl yaptırın. Allahım korusun bebişerimizi...

çok geçmiş olsun canım inşallah birşey yoktur. kucakta tutarken bacaklarına biraz baskı uyguluyoruz ya kan filan gitmemiştir inşallah. hiç dikkat etmedim. ben hep ayağı kapalı pantolon giydiriyorum bebeği tutarken sıyrılmasın diye.

Ceydacımm sağolasın dediklerinin hepsini sabaha kadar yaptık valla anca düştü ama yinede gidicem doktora çok korktum 39 U gördük nerdeyse minik kuşumun hiç hali yok
doktor bana ateş bir rahatsızlık değildir bir rahatsızlığın habercisidir demişti. hiç ihmal etme mutlaka götür doktora.Allah acil şifalar versin. Rabbim hepimizin bebişlerini kazalardan, belalardan, hastalıklardan korusun...

Gecmis olsun cnm ins obemli birseyi yoktur ama arkadaslarnda dedgi gibi tahlil falan yaptr cok zor bebeklerin cocuklarin hastaliklari

ikimizde ayaktayız desene ikimizin minnoşuda kolik ama bizimki geçmedi.şuan kaç oldu ateşi
Canım yazamadım ya gece şimdi düştü ateşi daha yenî 37 oldu Ama doktor yolu gözüktü bize inş seninkide geçer canımm kolıklıgımız ya biz çok kucakta gezdırdık bişey kolik bebek öüzik diye yotubeda anne karnı eliyle tutmuş böyle o gözüküyo ayağımda sallayarak onu çok dinledi uykuya daldı bide özellikle Kundak yaptım sallarken inat ettim açtımda müziği öyle öyle geçti eşimin kucağında gezerken çok uyuya kaldı mesela bi dene bakalımm canım

Âmin canım benim daha 4 e yeni girdik ateşlenmesine çok üzüldüm o kadar gözümden sakınırken şimdi uyuya kaldı ateşi düşünce uyansın doğru gidicez doktora inş canım inş çok önemli bişey çıkmaz

Kızlar çamlıca erdemde iyi bir çocuk doktoru bilen varmı aranızda Ümraniye taraflarında oturupda

kızlar olduğum yer çok küçük. bebişime kadife tulum aradım bulamadım. siizn alışveriş yaptığınız güvenilir internet adresi verir misiniz. bebeğime tulum alabileceğim. giyecek kalın kıyafeti yok yavrucağın.

Kızlar çamlıca erdemde iyi bir çocuk doktoru bilen varmı aranızda Ümraniye taraflarında oturupda
oraya yakın fatih tıp polikıliniği var. oradaki doktorlardan ben çok memnun kaldım. randevu alıp gidiyorsun, çok yoğun oluyor. acil bir durumsa yardımcıda oluyorlar tabi.

Sizin tosuncuk kac kilo :) cok doğru söyledin benkm oglus da tombuk bi bebek uyurken koltuktan kaldirmak daha şimdiden cok zor oluyo :)

Canim biz de agustos 6 dogumluyuz 2240 dogmustuk daha yeni 5 olduk bu ay cok az kilo aldi almadi bile diyebilirim.valla cirpindim resmen dogdugu gunden beri kilo alsin diye.bu aralar memeyi de reddediyo kakasini iki gune bir zor yapiyo mamada veriyorum bide sut az

Canım benim valla buyuk çıkmış resimde 4 aylık olmadık 1 hafta sonra 4 olcak. Şuan 59 cm 4700kğ kilosu alt sınırda malesef.minyon ni bebek sağlıklı olsunlar da napalım .Eki Görüntüle 1315464
Ay masallah rabbim evlatlarimizi korusun.yerim ben bunu bakislarini.sana cok benziyi canim.benim oglumu esime cok benzetiyolar.ama esimle de ben benzedigim icin dolayısıyla bana da benziyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…