- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.021
maşallah canım allah esirgesinbenim oğlum 2ay 10 gunlukken 8 kiloydu :) maşallah bebiklerimize
Sağolasın verdiğin bilgi için.Ben araştırmamıştım ama şikayetimiz çok ciddi olmadığı için kimyasal bir şeyi almak istemedim. Ellerine almayı öğrensinler veririz havucu pırasayı artık :)ben araştırdım bilgin olsun o jeller beyin felcine sebep oluyormuş o yüzden bende almadım. disine elimle masaj yapiyorum eliyle.tutmayi daha biomiyo ama ben havuc vs isirtiyorum biraz sakinlesiyo napalim bi süre idare edicez huysuzluklarla :)
benimde dikkatimi çekti aynı şekilde bizimkide gözlerinden yaş akıtarak ağlıyor. demekki artık gaz sancısı girdiğinde de gözlerden yaş akıyor. o öyle ağlayınca ve çaresiz çaresiz bakınca oturup benimde ağlayasım geliyor...Canim dun gece uyuturken benimki de oyle agladi ama nasil bir feryat bi yerine bisey olmus gibi. Gozlerinden yas akti kuzucugumun. Hemen kucagima aldim gezdirdim gaz cikardi ve rahatladi sanirim o an karnina sanci girdi. Ben de cok korktum. Seninki de oyle bisey olmus olabilir.Rabbim evlatlarimizi korusunn...
başta ckm stum yoktu sadece 1 küçük kutu mama bitirdik anne sütüyle besleniyo :) görüntüsü cok sisko değil aslında sanırım erkek olduğu için kemikleri ağır geliyor. Bu profildeki fotoğrafı hamileyken yuklemistim kilosuda yüzüde ayni o şekildemaaaşşşaaallahhhhhh allah nazarlardan korusun. bende benimki çok kilolu diyordum ben hiç ses etmiyeyim ozamn. sadece anne sütüyle mi aldı o kiloyu
O ne ya.massallah Tosununa neyle besleniyor.arkadasimin çocuğu 7,5 kg ve 8 aylikbenim oğlum 2ay 10 gunlukken 8 kiloydu :) maşallah bebiklerimize
anne sütüyle besleniyo sütüm yarıyor çok şükürO ne ya.massallah Tosununa neyle besleniyor.arkadasimin çocuğu 7,5 kg ve 8 aylik
Aşıdan sonra bizde de olmuştu. Altını değiştiriken bacaklarını mıncıklamıştım ağlamaya başlamıştı normalde hoşuna giderdi.slm. güzel anneler
dikkat edin 4.ay aşısında bebeklerinizin aşı yeri yani bacağı ağrı yapabilir
sağlık ocağındaki hemşire beni uyarmadı (sorduğum halde), aşıyı sabah yaptırdık, akşam üzerine kadar birşeyi yoktu bebeğimin sonra bir ağlama, bir çığlık başladı. Tabi bende ağlıyor diye kucağıma alıyorum yavrumu daha çok ağlıyor tabi, çünkü yüzü bana dönük kucağıma aldığım için bacağı daha çok acıyorNeyse bir süre sonra farkettim aşı yerinin ağrıdığını, oda şöyle oldu, gazı mı var diye bacaklarını hareket ettiriyim derken baktım yavrum bacağına dokununca bağırıyor Calpol verdim hemen, bacağına dokunmadan uyuttum, uyandığında geçmişti. Yavrum hemen gülücük saçmaya başladı
diyeceğim o ki 4. ay aşısında dikkat edin, bacakları acıyor. Benim yaptığım hatayı yapmayın, yüzü size dönük kucağınızda tutup daha çok acıtmayın kuzuların bacağınıYerim ben onların bacacıklarınıııııııı
Geçmiş olsun canım ya. Allah korusun dikkatli olmak lazım. Ben de oniki falandım heralde kardeşimde iki yaşında. Kucağımda merdivenlerden inerken dengemi kaybetmiştim, senin gibi onu koruyayım derken kolum kırılmıştı ama kardeşime bişey olmamıştı Allahtan.Bizde sağlık ocağına gittik tetenozumun 3. Dozunu oldum kızçem 63 cm 6875 kg baş çevresi de 40.5 olmuş büyümüş ya yanlız yakın diye giderken kanguruya koydum götürdüm çıktıktan sonra ayağım burkuldu ve düştük onu korucam diye çok şükür hiç bir yeri bir yere değmedi ama benim dizler fena Allahım korudu diyeceğim dikkat edin kızlar
maşallah hiç göstermiyorsun. içimden ne kadar küçük anne olmuş kaç yaşında acaba dedim :) hep böyle hiç yaşını göstermezsin inşallah. bebişinde çok tatlı allah nazarlardan korusun...
Canim biz de agustos 6 dogumluyuz 2240 dogmustuk daha yeni 5 olduk bu ay cok az kilo aldi almadi bile diyebilirim.valla cirpindim resmen dogdugu gunden beri kilo alsin diye.bu aralar memeyi de reddediyo kakasini iki gune bir zor yapiyo mamada veriyorum bide sut az
slm. güzel anneler
dikkat edin 4.ay aşısında bebeklerinizin aşı yeri yani bacağı ağrı yapabilir
sağlık ocağındaki hemşire beni uyarmadı (sorduğum halde), aşıyı sabah yaptırdık, akşam üzerine kadar birşeyi yoktu bebeğimin sonra bir ağlama, bir çığlık başladı. Tabi bende ağlıyor diye kucağıma alıyorum yavrumu daha çok ağlıyor tabi, çünkü yüzü bana dönük kucağıma aldığım için bacağı daha çok acıyorNeyse bir süre sonra farkettim aşı yerinin ağrıdığını, oda şöyle oldu, gazı mı var diye bacaklarını hareket ettiriyim derken baktım yavrum bacağına dokununca bağırıyor Calpol verdim hemen, bacağına dokunmadan uyuttum, uyandığında geçmişti. Yavrum hemen gülücük saçmaya başladı
diyeceğim o ki 4. ay aşısında dikkat edin, bacakları acıyor. Benim yaptığım hatayı yapmayın, yüzü size dönük kucağınızda tutup daha çok acıtmayın kuzuların bacağınıYerim ben onların bacacıklarınıııııııı
Ayy aynen yaa. Kucucuk gozlerinden yaslar suzuluyo bi de neyi oldugunu anlayamiyosun ya o daha kotu. Off bikac gun sonra birakiyorum kuzumu ben yokken de aglicak ve ben hicbirsey yapamicam bu defa.. cok uzuluyorumm.benimde dikkatimi çekti aynı şekilde bizimkide gözlerinden yaş akıtarak ağlıyor. demekki artık gaz sancısı girdiğinde de gözlerden yaş akıyor. o öyle ağlayınca ve çaresiz çaresiz bakınca oturup benimde ağlayasım geliyor...
geçmiş olsun canım çok üzüldüm tekrarlamamıştır inşallah doktor tam olarak neden kaynaklandığını söylemedimi ? Allah korusun kıyamamm hiççarkadaşlar bu akşam çok fena bişey oldu.annemlerde bizdeydi misafir bekliyorduk.kuşum benim kucağımdaydı.ayağında çorap ve patik vardı pijamasıyla çorabı arası açıktı gözüme bi anda bacağı çarptı.mosmordu.anneme bi bağırdım acı acı'anne koş çocuğun bacağı'dediğimi hatırlıyorum pijamayı bi çıkardık sağ bacağı diz kapağından aşağısı siyaha yakın mosmor.aklım çıkıvermiş gerçi herkes çok korktu ben hep talebelerle birlikte olduğum için aslında çok soğukkanlıyımdır ama hiç hatırlamak istemiyorum o sahneyi o minicik yumuk yumuk bacağı simsiyahtı(anlatırken bile kötü oluyorum.annem hemen soğuksuyun altına tuttu.suyla birlikte siyahlık dağılmaya başladı kıpkırmızı oldu hemen acile gittik biz gidene kadar o kırmızılıkta geçti.baktı doktor minik minik 3 4tane böcek ısırığı gibi kızarıklık var.ben biyandan soruyorumalerjikmi kalbinde üfürüm var ondanmı dolaşımlamı alakalımı diye.oda çok şaşırdı baya inceledi şuan yapacak bişey yok gece bacakları açık yatın bakın aynısı olursa hemen yatış yapıp incelemeye alalım deyip gönderdi bi tahlildemi yapmıycaksınız dedim ama gerek yok dedi ama ben asla mutmain olmadım.bugece kontroldeyim ama ben peşini bırakmıycam dehşet bişeydi neden simsiyah kesilirki bibebeğin bacağı ah kızlar ya inş bişey yoktur ama neden olabileceği noktasında bi fikriniz varmı