2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar az önce bebeğim içini çeke çeke ağladı gözünden yaş geldi bende ağladım
Sonrasında karşısına geçtim gülücükler attı
Az önceki hali unutmuş gibi

Canim dun gece uyuturken benimki de oyle agladi ama nasil bir feryat bi yerine bisey olmus gibi. Gozlerinden yas akti kuzucugumun. Hemen kucagima aldim gezdirdim gaz cikardi ve rahatladi sanirim o an karnina sanci girdi. Ben de cok korktum. Seninki de oyle bisey olmus olabilir.Rabbim evlatlarimizi korusunn...

maaaşşşaaallahhhhhh allah nazarlardan korusun. bende benimki çok kilolu diyordum ben hiç ses etmiyeyim ozamn. sadece anne sütüyle mi aldı o kiloyu

Sağolasın verdiğin bilgi için.Ben araştırmamıştım ama şikayetimiz çok ciddi olmadığı için kimyasal bir şeyi almak istemedim. Ellerine almayı öğrensinler veririz havucu pırasayı artık :)

benimde dikkatimi çekti aynı şekilde bizimkide gözlerinden yaş akıtarak ağlıyor. demekki artık gaz sancısı girdiğinde de gözlerden yaş akıyor. o öyle ağlayınca ve çaresiz çaresiz bakınca oturup benimde ağlayasım geliyor...

maaaşşşaaallahhhhhh allah nazarlardan korusun. bende benimki çok kilolu diyordum ben hiç ses etmiyeyim ozamn. sadece anne sütüyle mi aldı o kiloyu
başta ckm stum yoktu sadece 1 küçük kutu mama bitirdik anne sütüyle besleniyo :) görüntüsü cok sisko değil aslında sanırım erkek olduğu için kemikleri ağır geliyor. Bu profildeki fotoğrafı hamileyken yuklemistim kilosuda yüzüde ayni o şekilde

Yalnız ben saatli degil sürekli emziriyorum mesela gündüz uyumadan emziriyorum uyanıyor tekrar veriyorum 1 saat oyalaniyo tekrar veriyorum fazlasini kusuyo ama vitaminini alıyor sonuçta :)

slm. güzel anneler

dikkat edin 4.ay aşısında bebeklerinizin aşı yeri yani bacağı ağrı yapabilir

sağlık ocağındaki hemşire beni uyarmadı (sorduğum halde), aşıyı sabah yaptırdık, akşam üzerine kadar birşeyi yoktu bebeğimin sonra bir ağlama, bir çığlık başladı. Tabi bende ağlıyor diye kucağıma alıyorum yavrumu daha çok ağlıyor tabi, çünkü yüzü bana dönük kucağıma aldığım için bacağı daha çok acıyor Neyse bir süre sonra farkettim aşı yerinin ağrıdığını, oda şöyle oldu, gazı mı var diye bacaklarını hareket ettiriyim derken baktım yavrum bacağına dokununca bağırıyor Calpol verdim hemen, bacağına dokunmadan uyuttum, uyandığında geçmişti. Yavrum hemen gülücük saçmaya başladı

diyeceğim o ki 4. ay aşısında dikkat edin, bacakları acıyor. Benim yaptığım hatayı yapmayın, yüzü size dönük kucağınızda tutup daha çok acıtmayın kuzuların bacağını Yerim ben onların bacacıklarınıııııııı

Bizde sağlık ocağına gittik tetenozumun 3. Dozunu oldum kızçem 63 cm 6875 kg baş çevresi de 40.5 olmuş büyümüş ya yanlız yakın diye giderken kanguruya koydum götürdüm çıktıktan sonra ayağım burkuldu ve düştük onu korucam diye çok şükür hiç bir yeri bir yere değmedi ama benim dizler fena Allahım korudu diyeceğim dikkat edin kızlar

Aşıdan sonra bizde de olmuştu. Altını değiştiriken bacaklarını mıncıklamıştım ağlamaya başlamıştı normalde hoşuna giderdi.

Geçmiş olsun canım ya. Allah korusun dikkatli olmak lazım. Ben de oniki falandım heralde kardeşimde iki yaşında. Kucağımda merdivenlerden inerken dengemi kaybetmiştim, senin gibi onu koruyayım derken kolum kırılmıştı ama kardeşime bişey olmamıştı Allahtan.

maşallah hiç göstermiyorsun. içimden ne kadar küçük anne olmuş kaç yaşında acaba dedim :) hep böyle hiç yaşını göstermezsin inşallah. bebişinde çok tatlı allah nazarlardan korusun...

teşekkür ederim canım bende memnunum aslında küçük göstermekten ilerde avantajı cıdden çok olacak,
doğumdan sonra oğlumu işitme testine götürmiştük kucağımdaydı artık doktora ne kadar küçük geldiysem :) annesi nerde die sordu =) benim dedim kadının yüz ifadesi gözündeki şaşkınlık hey Allahım aklıma geldikçe gülüyorum

al bi tane daha benden işde artık eskısı kadar uzulmemeye çalısıyorum umarım sende fazla takmazsın sağlıklı olsun kuzucuklar inşallah cümlemizin.

ankaradası sanırım ? nike in 06

uyardığın için saol canım benim ateş yaptımı bebişine?

Ayy aynen yaa. Kucucuk gozlerinden yaslar suzuluyo bi de neyi oldugunu anlayamiyosun ya o daha kotu. Off bikac gun sonra birakiyorum kuzumu ben yokken de aglicak ve ben hicbirsey yapamicam bu defa.. cok uzuluyorumm.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm tekrarlamamıştır inşallah doktor tam olarak neden kaynaklandığını söylemedimi ? Allah korusun kıyamamm hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…