2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim geçmiş olsun insallah birşeyi yoktur. ..Güzel haberlerle gel inşallah

Gecmis olsun dileklerini gönderen herkese tesekkür ederim. Tedavisi fizyoterapi haftaya gün verdiler. Ben internetten baktim bazi alistirmalara da kizim hic izin vermiyor. Doktora soracagim bakalim nasil yapacagiz...

Sagolun.
Geçmiş olsun canım benim o kadar anlaşılıyor mu küçük yani nasıl inşallah tez zamanda iyileşir allah evkatlarimiza dermansiz dert vermesin ...

Ben işten daha çok yoruluyorum evde hiç bir yer toplu kalmıyor tam bir iş yapacağım ağlıyor bir tek ben mi yetistiremiyorum:-(

Ben işten daha çok yoruluyorum evde hiç bir yer toplu kalmıyor tam bir iş yapacağım ağlıyor bir tek ben mi yetistiremiyorum:-(

Ayni durumdayim canim merak etme daha kahvalti bulasigini toplayamadim 3 gundur gunduzleri yarim saat uyumuyo tam uyudu diyorum arkami donuyorum gozler acik. Ve ben pazartesi basliyprum ise o zaman napcam bilmiyorum. Daha okulla ilgili bir ton is yapmam evrak hazirlamam lazim ama ne mumkun. Sinirden 2 gundur basim agriyo offf.. Allah yardimcimiz olsunn

kızlar hiiç merak etmeyin bende aynı durumdayım. bi tek ben böyleyim diyede kendimi suçluyodum. anneme tlfnda anlatınca bi tek sen misin bebek büyüten uyuyunca yapıver ediver dedikçe sinirden ağladığım oluyo.
zaten yarım saat başında uyutmayı bekliyorum. tam uyudu deyip çıktığım an ağladığını duyuyoyum. çorba yapacak olsam ocakta mundar oluyo altını kapatıp yanına koşuyorum. her yer dağınık ve bunu düşündükçe başıma ağrılar giriyor. eşim gelmedikçe duş alamıyorum. bak şimdi uyuttum buraya geldim bakıyım diye şuan ağlıyo. nefes aldırmıyor kuzucuk

Gecmis olsun dileklerini gönderen herkese tesekkür ederim. Tedavisi fizyoterapi haftaya gün verdiler. Ben internetten baktim bazi alistirmalara da kizim hic izin vermiyor. Doktora soracagim bakalim nasil yapacagiz...

Sagolun.
geçmiş olsun canım. fazla internetten bakma insan daha da çok kötülüyo okudukça.
benim oğlumunda başında bi kırmızılıklık belirdi. götürdük hemanjiom dedi doktor. iyi huylu damar tümörü yazıyo nette. ben elden ayaktan düştüm nerdeyse. şu an bi sıkıntı yok ama netten okumak strese sokuyo
umarım tez zamanda şifasını bulur kuzucuğun

tambur gecmis olsun insallah gecercanim benimde oglumda sut alerjsi var yeni ogrendik.daha once sagdigim sutleri cikartm bugn icirms bbanesi yine kizarms yuzu.cunku ozamn pynr yiyodum
varya piskolojim bozuluyo yaaa ustune
dustukce biseler cikiyo zatn kakasini yapmiyo bekliyorum ... ise basladim sanki oglum beni unutucakms gibi geliyo trip atiyo aglamya basliyo babanesi dedsi bkiyo bana cocugumu anlatyplar sanki ben bilmiyomsm huyunu olumn iyi insnla
bende sinirimi esimdn ckarym neyapym hep aklimda ogluma ben bakmiyom ya bubuyuynce derse bana senmi baktn bna dye kahrimdan ölrum. hep not tutuyorum yaziyorum ona buyunce okur neler cektigimi belki erken gideriz bu dunyadan canim yavrum benim esime diyorum bn olursem evln ama ogluma baska kadn bakakmasn teyzesi annanesi bksn insan anne olunca olumden daha cok korkuyo allah dinden imandan ayrmasn ohhh rahatliyorum byle evlatlarimizi korusun allahm...

Bebeğine kim bakacak canım.ben ücretsiz izne ayrıldım 23 ay ama erken donecegim bu gidişle akşama kadar pijama ile duruyorum

Bebeğine kim bakacak canım.ben ücretsiz izne ayrıldım 23 ay ama erken donecegim bu gidişle akşama kadar pijama ile duruyorum
Bende 15ocak a kadar izne ayrildi
ben ucretsz izne ayrildim 15ocaga kadat okullar 23ocakta kapaniyor heralde o bir haftayada rapor alirim artk ara tatil sonrasi baslarim

Benimkide ilk iki ay oyleydi hic bir sekilde birakamiyordum yere uyumuuordu surekli sglayn bir bebekti sonradan biraz duzene girdi biraz oyaliyorum sonra islerimi uapmaya calisiyorum aglaynca gelip tekrar biraz oyalaniyorum tekkrar ise gun boyle geciyor ama hala cok uyuyan bir bebek degil yinede bu halimize sukur

Evet oyle diyenlere ben de sinir oluyorum olmuyo iste yetistitlremiyorum yetistirebilenlerin de onunde saygiyla egiliyorum..

KIZLAR DÜN GECEDEN BERİ ATEŞİM BİR TÜRLÜ DÜŞMÜYOR PAROLLA AYAKTA DURUYORUM. GÖĞSÜMÜN İKİSİDE ÇOK ACIYOR. MASTİT OLMUŞ OLABİLİR MİYİM? HİÇ ÜŞÜTME BELİRTİSİ YOK. SADECE ATEŞİM VAR .EĞER MASTİTSEM NE YAPAYIM. ÜŞÜMEKTEN ÇILDIRACAĞIM. ANTİBİYORİK VERECEK DİYE DOKTORADA GİTMEDİM. GİTSEM Mİ ACABA?

Kayinvalidem gelecek malesef canim. Aslinda ben de cok istiyordum ucretsiz izne ayrilamyi en azindan 1 yasina kadar ben bakayim istiyordum ama esim ev alalim diye tutturunca milletin laflariyla amann ne var odersiniz alankazanir diyenlerin gaziyla ev aldik ve ben ucretsiz izin alirsam asla odeyemeyiz ee hazirda bakacak annesi de var calissin anne de nolcak ki. Cok doluyum kusura bakmayin 3 gundur agliyorum sinirimden basima agrilar girdi

Bende 15ocak a kadar izne ayrildi

ben ucretsz izne ayrildim 15ocaga kadat okullar 23ocakta kapaniyor heralde o bir haftayada rapor alirim artk ara tatil sonrasi baslarim
Cok iyi canim en azindan 6 aylik olmus olur hemen hemen. Ek gidaya baslarsiniz. Ben simdi bir de biberona alistirmaya calisiyorum sagip birakicam ya sutu sozum ona. Ama tutmuyo bi aliyo 10 cc cekiyo sonra basiyo cigligi.. valla napacagimi sasolirdim

Gecmis olsun canim ben yasamadim ama anlattiklarin okudugum kadaria mastite benziyo. Sicak suyla dusta masaj yapmali ve surekli sagmaliymis.. oyle okumustum yani. Insallah bir an once gecer...

Göğsünde sertleşme varmı eğer öyle ise ılık duşa gir hemen göğüslerine tut elinle biraz sağ yumuşasın sonra sağ boşalt canım göğsünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…