- 4 Ekim 2008
- 496
- 59
- 39
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.781
Evet canim4. ay aşısından bahsediyorsun değilmi yazarım tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim4. ay aşısından bahsediyorsun değilmi yazarım tabiki
Kizlar sanirim bu dinrmin ozelligi bu benumkininde eli hep agzinda salyalar akitiyor bende suphelendm bi ara acabs dismi cikarck defim ama buradan herkesin ayni konuya degindigini gorunce bu donBizim oğluş da aynı durumda. Çok nadir de olsa bu aylarda diş çıkarabiliyorlarmış, doktorumuz bize dişler yuvalarına yerleşiyor şuan o yapardönem ozelligi diyr dusunmeyd basladmdi, aynı zamanda ağzımız da akıp duruyor :)
bizde on ikibucukda uyuduk anckBu saat oldu bebeği hala uyumayan varmiiii;((
benim kizimda 2900dudogumdaki sislik indkten sonra benm bugun ucuncu ayibi doldurdu kizim bizimde kikomuz az bes kilo olmus saglik ocagi norml diyor ama dr az bulmustu gecenay 4300du mama ver dedi bende hic istemiyorum ama aksamlari 60cc veriyorumbizim oğlanda haftaya 4.ayına gircek bakalım aşısı ateş yapıcakmı umarım yapmaz takipte olcam yazarsın sanırım.
doğum kilosu çok iyiymiş maşallah benimki 2700 doğdu sarılık oldu 2400 düştü bak 4.ayımıza gircez hala 5kğ olamadık sadece anne sütü veriyorum çok emen obur bi çocok değil mızmız minyon bi bebek anneside minnacık zaten önceden çok takıyordum kafaya zayıf die ama şimdi takmıyorum okadar. senin bebişde gayet iyi bence. ben inatla mama vermiyorum nasılsa bigun süt bitince mamaya geçicez en azından ozamana kadar saf anne sütü alsın istiyorum bilmiyorum doğrumu yapıyorum ama içimdeki sese kulak veriyorum umarım yanıltmaz beni
sağlıklı olsunlarda amann kilo önemli değil (azcıkta tontik olsalar iyi olur hani ) anne olmak zor valla
Benimki bu yazdiklarini iki aydir yasiyor hicbisey ise yaramiyoefsyazdıklarını 3 aydır .!.:bitmiş durumdayım. iki yaramıyor e memlekete gidip geldik uyku düzenimiz bozuldu 1.5 saattir uyumatmaya çalışıyorum. gecede 3 de ayaklandı 5ten sonra uyudu. 8 gündür kaka yapmıyor ama gazı çok kötü kokuyor müdahele etsem mi karar veremedin 10 güne kadar normal deniyor ama uyarsam mı poposunu blemedim. kaka yapmadığı için de ağlaması yok ıkınmıyor.karnı da yumuşak bilemiyorum. tek bildiğim çok yorgun hissediyorum
Aynen bizde uyumamak için yoğun bir çaba içerisindeyizBzmki yine bugün coştu uyumayaya inat etti ya
Dediklerinin hepsini yaptım desemCanim biran önce gecis yap. Ben de senin gibi yaptim iki ay boyunca, sadece kucakta uyutuyordum sonra kucakta uykuya dalarken agirlasinca ama tam uyumadigi anda yataga koydum, iyice doymus oldugu ve yorgun oldugu anlarda dene bunu özellikle, sonra yaninda dur yanina uzan belki, elini tut, uykuya dalsin. Ben öyle yaptim ve bir süre sonra alisti, bir süre dedigim birkac hafta sürdü tabi. Sonra kucagimda uyutmama gerek kalmadan sütü icip birakmaya basladim ise yaradi. 10 15 dakika mizildandigi oluyo hala bazen ama uyuyo. Benim kiz da sinirli :) Cok feci. Sen yavas yavas gecis süreci yap benim dedigim gibi insallah isine yarar.
güzeller güzel olmasınada bizimki hala çok uğraştırıyor.rabbim eksikliğini vermesinAllah razı olsun canım benim hepsi birbirinden güzel tatlı bu bebişlerin bizimkide az cadı sayılmaz merak etme birbirlerini tamamlar işte tencere kapak misali
biz hala ayaktayız tabiki babasında mızıldanıyor babası patlayacak birazdanBizimki ne kolik nede gazı var anlamıyorum neden uyumak istemiyor bende üç aylıkken başlamayı düşünüyodum eğitime ama biraz daha ertelicem sanırım çok ağlayınca kucağa almayayım diye bu seferde bebeğimin güven duygusunu kaybedeceğinden korkuyorum yarın ki aşınızıda inş sorunsuz atlatırsınız
ah ah denemezmiyim ahhhhBu arada kolik müziklerini saç kurutma makinasını elektrk süpürgesi seslerini falan denedin mi canım ?
kan tahlilini yaptırsammı ya....aşımızı olduk şu vakte kadar ateşi yoktu ama şuan ya ağladığından yada ateşten 37.5 ama inanılmaz huysuzlanıyor kızlar ben bi iki arkadaştan duymuştum zaten bu 4.ay aşısından sonra inanılmaz huysuzlandıklarını gerçekten doğruymuş.gerçi huysuzluk bizde kronikleşti karakter haline geldiBence doyuyorsa sağlığında bir şey yoksa kilosuna bu kadar takma ve ek gıda için erken o sağlık ocağı kafayı yemiş bas bas bağırıyolar ilk 6 ay sade anne sütü diye birde ek gıdaya meyva ile başlanmaz yoğurtla başlanır sonra yavaş yavaş sebze ve meyvalar gelir kan ilacını tahlil yaprırmadan veeme derim çünkü eğer eksikliği yoksa dışardam fazla alımda sılıntı olabiliyor bem vermicem mesela tabi bunlar benim fikirlerim birde eğer ateşleniraw inş olmaz hemen ateş sürücü verme üstünü soy ılkk duş aldır eklem yerlerime bez koy ilaç en son olsun lütfen
aynı senin gibi düşünüyorum.azcıkta kilo alsınlar inşbizim oğlanda haftaya 4.ayına gircek bakalım aşısı ateş yapıcakmı umarım yapmaz takipte olcam yazarsın sanırım.
doğum kilosu çok iyiymiş maşallah benimki 2700 doğdu sarılık oldu 2400 düştü bak 4.ayımıza gircez hala 5kğ olamadık sadece anne sütü veriyorum çok emen obur bi çocok değil mızmız minyon bi bebek anneside minnacık zaten önceden çok takıyordum kafaya zayıf die ama şimdi takmıyorum okadar. senin bebişde gayet iyi bence. ben inatla mama vermiyorum nasılsa bigun süt bitince mamaya geçicez en azından ozamana kadar saf anne sütü alsın istiyorum bilmiyorum doğrumu yapıyorum ama içimdeki sese kulak veriyorum umarım yanıltmaz beni
sağlıklı olsunlarda amann kilo önemli değil (azcıkta tontik olsalar iyi olur hani ) anne olmak zor valla
sağol canımCanim benim tandgm bi hemşire ayni zamanda ebem olur kendisi :) 4. Ayda başla dedi ama öyleyumurta falann ddeğil.mesela günde yarim cay kaşifi elmacsuyu ayva suyu tadmlk.elma gaz yaparms çünkü.giderek kasik kasikvarttrsn dedi.ben olevyapicam.
Rota asisi yaptiran var mi
Yaptirmayan var mi
Biz bugun yaptiracagiz.
Yan etkileri neler oldi sizde.
Hic yaptirmak istemiyorum aslinda her
bunyede farkli yan etkileri olabiliyormus ileride.
Rota asisi yaptiran var mi
Yaptirmayan var mi
Biz bugun yaptiracagiz.
Hic yaptirmak istemiyorum aslinda her bunyede farkli yan etkileri olabiliyormus ileride.
Bizde kiloda alt sınırdayız mama ver diyen eş dost oldu ama ben vermiyorum.biberonu bıraktırıp memeye geçmiştik geri dönmek istemiyorumMerhaba
Kizlar sanirim bu dinrmin ozelligi bu benumkininde eli hep agzinda salyalar akitiyor bende suphelendm bi ara acabs dismi cikarck defim ama buradan herkesin ayni konuya degindigini gorunce bu don
bizde on ikibucukda uyuduk anck
benim kizimda 2900dudogumdaki sislik indkten sonra benm bugun ucuncu ayibi doldurdu kizim bizimde kikomuz az bes kilo olmus saglik ocagi norml diyor ama dr az bulmustu gecenay 4300du mama ver dedi bende hic istemiyorum ama aksamlari 60cc veriyorum
Bzimkide öyle vlla inatla almiyo biberon baslgni degstrdm ama yok bnde mecbur kaşıkla veryrmBenim bebisim biberon tutmuyor daha önce iki kere vermiştim emdi şimdi almıyor alıyor ama ucunu emzikte olduğu gibi dilinin altına alıyor evirip çeviriyor dun aksam çok uğraştik yok 50cc yi emmedi boşa gitti memeyi verdim alıyor emzik verdim alıyor daha sert olduğundan sanırım farkında ay bide iki eliyle biberonu tutup kendi kaldırıp agiza sokuyor ama sadece bu delirdim dün :))
Bzimkide öyle vlla inatla almiyo biberon baslgni degstrdm ama yok bnde mecbur kaşıkla veryrmBenim bebisim biberon tutmuyor daha önce iki kere vermiştim emdi şimdi almıyor alıyor ama ucunu emzikte olduğu gibi dilinin altına alıyor evirip çeviriyor dun aksam çok uğraştik yok 50cc yi emmedi boşa gitti memeyi verdim alıyor emzik verdim alıyor daha sert olduğundan sanırım farkında ay bide iki eliyle biberonu tutup kendi kaldırıp agiza sokuyor ama sadece bu delirdim dün :))
Benim bebisim biberon tutmuyor daha önce iki kere vermiştim emdi şimdi almıyor alıyor ama ucunu emzikte olduğu gibi dilinin altına alıyor evirip çeviriyor dun aksam çok uğraştik yok 50cc yi emmedi boşa gitti memeyi verdim alıyor emzik verdim alıyor daha sert olduğundan sanırım farkında ay bide iki eliyle biberonu tutup kendi kaldırıp agiza sokuyor ama sadece bu delirdim dün :))
bende dün yaptırdı hiç yan etkisi olmadı.Rota asisi yaptiran var mi
Yaptirmayan var mi
Biz bugun yaptiracagiz.
Hic yaptirmak istemiyorum aslinda her bunyede farkli yan etkileri olabiliyormus ileride.