-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.421
Ben kimyondan fayda gordum yemeklerime katiyorum bazen 1cay bardagi suya 1 cay kasigi kimyon koyup kaynatiyorum iliklasinca 1 cay kasigi kizima veriyorum gerisinide ben iciyorum bide rezene cayi iciyorum maşallah pirt pirt cikiyo gazlarDün akşam eşim onu getirdi. Bakalım bugün birinci gün
ben sabah akşam 1 kupa çay hazılıyorum kimyon anason rezene kaynatıp içiyorum. oğluma da bebek rezenesi veriyorum. ancak bu kadar çıkıyor işte bir de bunları yapmasam herhalde gazdan çatlayacak evladımBen kimyondan fayda gordum yemeklerime katiyorum bazen 1cay bardagi suya 1 cay kasigi kimyon koyup kaynatiyorum iliklasinca 1 cay kasigi kizima veriyorum gerisinide ben iciyorum bide rezene cayi iciyorum maşallah pirt pirt cikiyo gazlar
Cnm kundaklayarakmi yatiriosun bende iyice kollarini sarack sekilde kundakliyorum yoksa elleriyle yuzune cok dokunuyor ve uyaniyorVallahi ben özellikle bir çaba sarfetmedim ama akşam olunca zaten hep başka bir yatakta yattığından geceyi biliyor. Sadece uykuya geçişimiz işkence. 6 da da başlasam 9 da da başlasam uykuya 11 den önce dalamıyoruz. Bir uyudu mu da 4-5 saat uyuyor. Aslında epey oturmuştu düzeni yani en azından gece olunca sadece emip tekrar uyuyordu. Ama ne olduysa şu son 1 haftadır emiyor başlıyor ağlamayaGecenin 4 ünde ayağımda kucağımda bir şekilde uyutmaya çalışıyorum. Gündüz olunca da ayılması 11 gibi oluyor. O saatten sonra çoğu zaman akşama kadar bir daha uyumuyor. Bugün saat 12.30 da başladım uyutmaya çalışmaya 15.30 da başarılı olabildim. Ne zaman ha uyudu yatırayım desem 5 dk sonra uyandı. Ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. En kötüsü de işe dönmeme çok az kaldı. Kayınvalidemin elinde hepten kötü olacak. Az çok olan düzenimiz de kalmayacak.
Tukurugudur canım benim kızda da oluyorkızlar benim oğlum ağladıktan sonra öksürüyor nedendir acaba kafama takılıyor.tükrüğü boğazınamı kaçıyor ondanmı yoksa başka birşeymi?sizinkilerdede oluyor mu
Bende kundakliyorum yoksa uykuya tam dalmiyorCnm kundaklayarakmi yatiriosun bende iyice kollarini sarack sekilde kundakliyorum yoksa elleriyle yuzune cok dokunuyor ve uyaniyor
He bide şu var burnu tıkalı olduğunda da oksuruyor serum fizyolojik yapiyor musunkızlar benim oğlum ağladıktan sonra öksürüyor nedendir acaba kafama takılıyor.tükrüğü boğazınamı kaçıyor ondanmı yoksa başka birşeymi?sizinkilerdede oluyor mu
bizde de hemen hemen aynı ben oyuncak vermedim hiç ama parmağımı bilinçsiz bir şekilde tutuyor. daha bir iki defa sesli güldüğünü duydum. ben ona birşeyler söyleyince bol bol aguluyor keyfi yerindeyse. gündüz uykusu azaldı. fotografını çekerken direk objektife bakıyor. oturur pozisyonda tutunca direk kalkmaya çalışıyor kızarıp bozarıyor. birde ben ağzımı açarak çenemi hareket ettirince çok ilgincine gidiyor oda aynısı yapmaya çalışıyorMasallah, benim bebeğim sesli kahkaha atmiyor mesela guluyor ama sessiz :)
Sagdan sola donmuyor, ben yan çevirdiğimde sirt ustu donuyor sadece sizinkiler kendi donuyorsa baya yol katetmis bucurukler.hmm mesela oyuncagi yakalama girisiminde bulunmuyor. Bir de uyandiktan sonra en fazla 2 saat uyanik kaliyor sizlerde durum nedir.
Serum fizyolojik derken[/QUOTE][QUOTEtuysuz, post: 37854612, member: 578174"]He bide şu var burnu tıkalı olduğunda da oksuruyor serum fizyolojik yapiyor musun
1 liralık donenceler geldi mi kızlar valla merak ettim ?[/QUOTE
Tabiki gelmedi ayrica siparis nosu bulunamad diyo.... Yalan oldu donenceler :)))
kızlar benim oğlum ağladıktan sonra öksürüyor nedendir acaba kafama takılıyor.tükrüğü boğazınamı kaçıyor ondanmı yoksa başka birşeymi?sizinkilerdede oluyor mu
1 liralık donenceler geldi mi kızlar valla merak ettim ?
Bizimki 3 aylık olacak bir kac gün sonra bizde 2-3 haftadır var baloncuk yapıyor:))perşembe günü oğlum tam 3.5 aylık oluyo.bi haftadır falan salyası akıyo ağzıyla köpük yapıyo.sizde de varmı bu durum ?
Burnunu temizlemek için kullanılıyor burnunun içine sıkıyor sun temizliyor doktorun vermedi mi hiç ?[/QUOTE]Serum fizyolojik derken
Benimkide uc aylik olck bi hafta sonra ondada var salya ve kopukcuk yapmaBizimki 3 aylık olacak bir kac gün sonra bizde 2-3 haftadır var baloncuk yapıyor:))
Biz 80 gunluguz ve salya köpük ikisi varperşembe günü oğlum tam 3.5 aylık oluyo.bi haftadır falan salyası akıyo ağzıyla köpük yapıyo.sizde de varmı bu durum ?
Yok vermedi kullanmadm hic[/QUOTE]Burnunu temizlemek için kullanılıyor burnunun içine sıkıyor sun temizliyor doktorun vermedi mi hiç ?