- 14 Ağustos 2008
- 591
- 64
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.381
Amin.insallahCanm çok gcms olan snclarn insllh temiz çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin.insallahCanm çok gcms olan snclarn insllh temiz çıkar
Hastanede bana sutun buzlukta ise 3 ay,dolapta ise 3 gun dayanabildigi soylendi.sutunu sagip saklayanlar varmi ne kadar sure sakliyorsunuz kac derece falan bende basliyacaktim ama baslayamadim bana bilgi verirseniz :)
Yok yapmadi dr gore ayda en az bir kilo almaliylisvalla onları takmamak gerekiyor bir bebek günde 20 gr almalı o da haftada 140 gr eder. neden bir hafta da 250 gr aldırmaya çalıştı? sana bir açıklama yaptımı?
o zaman ben 5 aylik oluncaya kadar bekleyeyim o zaman 3 ayliksa tam.calismaya basliyacagim zaman baslarim :)Hastanede bana sutun buzlukta ise 3 ay,dolapta ise 3 gun dayanabildigi soylendi.
Canim agulin diye bitkisel gaz surubu var damla seklinde.onun faydasini gordum.hala huysuzlandgnda kullaniyorum.allah kolaylik versin..Merhabalar Annelgördüm.az sorunumuz halen dkullanıyorum.den gikolaylık vem hiç siteye Neler denedik ama yine de özellikle akşamları bastıran gaz sancılarımız var. Gece uykuya çok zor geçiyoruz. Çözebilen var mı gaz sorununu ? 3 aylık oldul hala var yahu. Yediklerime de dikkat ediyorum ama yine de olmuyor Sab kullandık, Neo baby kullandık, rezene de veriyorum mecburen yoksa hiç atamıyor. Ayrıca gündüz uykusu pek yok belki gün içinde 2 saat bazen uyuyor. Gece uykusuna geçişimiz de işkence oluyor genelde. 11 12 gibi uyutabilirsem 4-5 gibi uyanıyor sabah. Emiyor sonra başlıyor ağlamaya. Emer emmez sancı olur mu ben anlamadım bu işi. Gündüz de emer emmez ağlamaya başlıyor. Var mı bunu yaşayan ?
anladım canım demekki her yiğidin yoğurt yemesi farklıymış. benimkiler de bana ayda bir kilo alması çok fazla, az emzir sonra obez olur dediler.Yok yapmadi dr gore ayda en az bir kilo almaliylis
ben kendim emzirirken kesiyorum hiç sorun olmuyor birde öyle dene istersen...Dun akşam eşimle baya kavga ettik kuzumin tırnaklarını keserken deriyi kesti kanadı kesemiyor ya da makastan nasıl ağladı kuzum nasıl..güya benim yüzümden olmus içimiz parçalandi kesmem birdaha dedi çünkü bu daha öncede olmuştu
Resmen çığlık attı yavrum suçluluk hissetti babası bir daha kesmem diyor ne yapacaz bilmem. .
3 geceden beri bizimkide öyle en fazla 2 kere kalkardı şimdi 6 kere filan kalkıyor.selam anneler.benim durumda olan varmı on gündür gece uykumuz çok kötü normalde en fazla 3 kez kalkan çocuk saat gece 1 den beri tam 7 kere uyandı sabaha karşı 5 den sonra gazi oluyor anlıyorum da 3 aylık bebek neden saat başı uyanıyor sütüm yetmiyor diyeceğim ama öyle birşey de değil gibi bir geçiş dönemi mi acaba başım ağrıyor uykusuzluktan
Ben emziriyordum o kesiyordu makasi degistirecez bakalım bebedorundu...Nasıl hrm emzirip hem kesebiliyorsun o kadar çığlık attı ki aklımdan çıkmıyor.ben kendim emzirirken kesiyorum hiç sorun olmuyor birde öyle dene istersen...
Valla ne düğün ne birilerinin ne düşündüğü hiç önemli değil. Sütün kesilirse pişman olursun. Spor yap tempolu yürü ama asla yediklerinden kısmaBen de düşünmüyordum ya hesağta olmayan düğünler var böyle gidemem
Bunu duyduguma kendi adıma sevndm benm kizn kilosu az ya cik almiyorfesah_post: 37842697 .!.:anladım canım demekki her yiğidin yoğurt yemesi farklıymış. benimkiler de bana ayda bir kilo alması çok fazla, az emzir sonra obez olur dediler.
kafasının altına yastık koyuyorum birazda uykuya dalmasını bekliyorum. bizdede bebedorun klasik olanından vardı ama onunla derisini keserim diye korktum. chicconun küçük dikiş makası gibi olanıyla kesiyorum o çok rahat.Ben emziriyordum o kesiyordu makasi degistirecez bakalım bebedorundu...Nasıl hrm emzirip hem kesebiliyorsun o kadar çığlık attı ki aklımdan çıkmıyor.
Canım bizde bebedorunkini kullanıyoruz. Genelde ya emzirirken yada uyurken kesiyorum. Bu konuda başkasına güvenemiyorum kendim kesiyorum. Bence sende yapabilirsin çok derin kesme ucundan ucundan al bişeycik olmaz geçmiş olsun bu arada olur öyle şeylerBen emziriyordum o kesiyordu makasi degistirecez bakalım bebedorundu...Nasıl hrm emzirip hem kesebiliyorsun o kadar çığlık attı ki aklımdan çıkmıyor.
Canım bizim bazen yeşil bazen sarı oluyor. Hiç önemsemedim. Acaba bir nedeni olabilir miKizlar iki gündür kızımın kakasi yesil bazen sarida oluyor ama son iki bezi yesil kakaydi niye sizce
Yeşil olunca usutmus diye biliyordum ama burada cok beslenmeden dediler... benimkinin bazen gazı çok kokuyor kaka yaparken ama açınca koku yok kakada soğuk almış diye düşünüyorum. ..Canım bizim bazen yeşil bazen sarı oluyor. Hiç önemsemedim. Acaba bir nedeni olabilir mi
Maşallah canım hepsi var sese bakmıyor arada bakıyor ama sürekli değil..yüz üstü koyunca emeklemeye çalışıyor yapamıyor tabi çok hırslaniyor geçmiyor o hırsıHer bebegin gelişimi farklidir. Peki sizin 3.ayini dolduran bebekleriniz neler yapabiliyor. Bas tutabilme, yuz ustuyken bas kaldirma, sese tepki, sesli gulme, dönmeye caba vs vs..